prischera Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Tak zas přidávám dva foto pokusy
prischera Odesláno 22. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2016 koukám, že jsem sem předlouho nepřispíval. Nějak to flákám. Tak alespoň jedna fotka posledního přírůstku, trochu mě překvapilo, že ho tu nemám . Poslední záchvěv léta
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Kubo, super fotka. Už se těším, až si tě zase budu moct najmout na své nové přírustky.
prischera Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Díky Martine, po krátké úvaze sem dám ještě jednu podobně laděnou, původně použitou v Prim zátiší
siwi Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Moc tád tu zase tyhle hodinky vidím. Krása, Jakube.
prischera Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Díky Vojto, od tebe pochvala obzvlášť potěší . Dneska přidám dvě PRIMa fotky z výletu.
Edifice562 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 pročetl jsem celé vlákno od začátku. Skvělé fotky , prima výběr hodinek. Ty SMP se mi dodneška moc nelíbily , změnil jsem názor po shlédnutí Tvých fotek.
prischera Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Jsem rád, že se líbí Dneska jsem měl hravou náladu, tak přidám pár experimentů. Experiment 1. - V hlavních roli jsou Diplomaty, dětská modelovací podložka a párátko. Ve vedlejší roli fotosvětlo a difuzor. Experiment 2. - V hlavních roli SMPc, dětská modelovací podložka a fotopapír. i tedy hrají vedlejší roli fotosvětlo a difuzor. A ještě na závěr zase jednou kapesní IWC, jen tak, protože je mám rád a dlouho tu nebyly
MíraMíra Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Kdo si hraje nezlobí. Parádní experimenty.
prischera Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Tak nějak zjištuju, že v mě to v poslední době táhne k ručním nátahům. Nějaké automaty ubyly, nějaké doufám ještě ubudou a naopak přibyly tyhle drobné krásky. Na mojí hubenou ruku akorát. Velká spokojennost.
prischera Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Dík, musím říct, že mě baví víc, než jsem čekal
kuncák7 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Kubo pekny. O tehle u tebe ani nevim :-), proto ty prodeje?
prischera Odesláno 7. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Martine je to novinka od středy Trošku s prodejem souvisí, ani ne finančně, jako spíš pocitově. Zbavit se hodinek co nenosím a uvolnit prostor. A tyhle mě teda chytly za srdce, sou úplně skvělý.
Ondoni Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Samozřejmě gratulace k nové akvizici! Prošel jsem po delší době co mi uniklo a musím říct, že renovační rodinka cal.68 mě dostala do kolen. Přesně podle mého gusta, včetně těch stříbrných diplomatů, které musím někdy zkusit Fotky jak jinak než příšerné, vo tom žádná
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se