prischera Odesláno 15. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Dovolenkové GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Koukám, že své vlákno dost zanedbávám . V týdnu jsem byl fotit u kamaráda na téma Hodinky a Alkohol. Tak tu udělám lehký předvánoční UP, třeba se někomu bude líbit . Union Glashütte Noramis Chronograph a Campari Cask Tales Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Union Glashütte Averin Chronograph a Lustau Vermut Rojo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Union Glashütte Seris a Godet XO Terre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Certina DS PH200M a Diplomatico Reserva Exclusiva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Certina DS-1 Big Date a Angostura No.1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Union Glashütte Noramis Date Sport a Appleton Estate 13 YO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Certina DS Action GMT a Millonario Aniversario Reserva 10y Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Union Glashütte Noramis Chronograph a koktejl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 paradne foto, paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Parádní fotky, jako vždy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Jsou hodinky, do kterých se zamilujete na první pohled. Tyhle šafky mi padly do oka už před lety na srazu v Gate, kde je měl tehdy @Kid_A. Pořád jsem kolem nich od té doby brousil. Jenže nejsou na každém rohu, když jsem už na nějaké narazil, tak jsem měl zrovna nákupní uzávěru a tak jsme kolem sebe chodili pěkných pár let. Ale kdo si počká, ten se dočká ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Nejpeknejsi fliegery!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 A tradicne hezky fotky, Kubo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Krásný fotky krásnýho kousku, enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Uz jsem Ti je chvalil jinde, ale proc nepochvalit znovu Pekny jsou, at Ti delaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Díky všem, mám z nich fakt radost. Myslím, že tyhle u mě zakotví opravdu na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Přeju ti to, ať zůstanou . Temahle jsi mě překvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Fakt super fotky. Ty si můžeš vydat vlastní kalendář, hned bych koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Jo, tyhle by si zaslouzily solo kalendar!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 V 17. 1. 2022 v 20:32, kuncák7 napsal: Přeju ti to, ať zůstanou . Temahle jsi mě překvapil Tyhle by myslim mely, doplnuji mi vhodne portfolio. A nemyslim, ze by byly u me nejak zvlast prekvapive. Holt kolonku potapek uz mam plnou, chrona jsou mi velka a tak lovim, kde se da. A po tehle jsem fakt koukal nekolik let. V 17. 1. 2022 v 21:32, tmx napsal: Fakt super fotky. Ty si můžeš vydat vlastní kalendář, hned bych koupil před 10 hodinami, Kid_A napsal: Jo, tyhle by si zaslouzily solo kalendar!!!! Dik, pochvaly si samozrejme cenim, ale to by to dopadlo . Vzdyt by to byla nuda, je potreba stridat autory i hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Přidám ještě jedny Spitfiry, pro změnu na řemenu od Zrna . Tenhle konkrétní mi ušil před lety na hranaté modré Wardy a od jejich prodeje čekal na svou příležitost . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Ten jim skvele sekne Hranaty Wardy jeste pamatuju, ty se mi libily… ale tohle je samozrejme jina liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Diky, Wardy byly fajn, ale musely uvolnit misto jinejm Jinak tyhle IWC jsou z hlediska remenu uplne genialni. Jeste mam pripraveno par zajimavejch kombinaci. Stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Po dlouhé době se hlásím s novým přírůstkem. Oris Calibre 400 inhouse s pětidenní rezervou mě nenechával klidné spaní. Ale až do příchodu modelu ProPilot X mi chyběl ten správný "obal". Brutálně technické šedé Xka mě nicméně chytly za srdce a tak jsem opět rozbil prasátko a vydal se do Koscomu. Relativně subtilní 39mm pouzdro sedí na mé hubené ruce více než dobře, ale myslím, že vzhledem ke konstrukci tahu bude opticky skvěle sedět i na výrazně mohutnějším zápěstí. Tah je kapitola sama pro sebe a představuje asi zatím to nejlepší, co jsem tu čest nosit. Krajní články jsou zkosené směrem od středu ke krajům, což se jednak skvěle nosí, druhak broušené plochy chytají světlo pod různými úhly a náramek působí jako živý. Skvěle působí i napojení orisácké "letecké" spony, která je do náramku plně integrovaná. Nevýhodou je absence mikroregulace a půldílků. Mě sedlo natavení akorát, ale věřím, že to může představovat problém. Víc dojmů si nechám na podrobnější recenzi, přidám jen pár fotek na ochutnání: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 ty jsou super, asi to bude hodně lehoučký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Ten tah a spona jsou brutálně boží Pěkně udělaný hodinky, tohle se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se