Vit Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Gratulace. Těším se na další fotky, třeba s otevřenou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Díky všem, zatím stále panuje maximální nadšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 len dokedy, len dokedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 No dlouho jsem tu nebyl, ale pěkně jsi se, Příšero, za tu dobu zdokonalil. Fotky pomalu jak od profíka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Díky, snažím se. Mám takové vlny, ale teď jsem zrovna spíš v útlumu. Nějak není pořádně na nic čas… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 V 2. 5. 2022 v 23:24, prischera napsal: Po dlouhé době se hlásím s novým přírůstkem. Oris Calibre 400 inhouse s pětidenní rezervou mě nenechával klidné spaní. Ale až do příchodu modelu ProPilot X mi chyběl ten správný "obal". Brutálně technické šedé Xka mě nicméně chytly za srdce a tak jsem opět rozbil prasátko a vydal se do Koscomu. Relativně subtilní 39mm pouzdro sedí na mé hubené ruce více než dobře, ale myslím, že vzhledem ke konstrukci tahu bude opticky skvěle sedět i na výrazně mohutnějším zápěstí. Tah je kapitola sama pro sebe a představuje asi zatím to nejlepší, co jsem tu čest nosit. Krajní články jsou zkosené směrem od středu ke krajům, což se jednak skvěle nosí, druhak broušené plochy chytají světlo pod různými úhly a náramek působí jako živý. Skvěle působí i napojení orisácké "letecké" spony, která je do náramku plně integrovaná. Nevýhodou je absence mikroregulace a půldílků. Mě sedlo natavení akorát, ale věřím, že to může představovat problém. Víc dojmů si nechám na podrobnější recenzi, přidám jen pár fotek na ochutnání: Ten tah je fakt boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Ciferník i náramek se mi hodně líbí. Těším se na recenzi těchto zajímavých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 To si tak člověk odskočí přes oběd pokecat do Koscomu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 1 hodinou, prischera napsal: To si tak člověk odskočí přes oběd pokecat do Koscomu.... Gratuluji pane kolego (zdraví světlejší kolega). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Díky, jsou fajn. Spousta radosti za pár kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Letos se mi nějak nedaří držet se zkrátka. Další kousek do sbírky jsou fantastické titanové Seiko chrona SDGZ0013. Pořádný chronograf mi zatím chyběl a tohle je myslím důstojný zástupce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Tak opět hlásím nový přírůstek. Tentokrát společenštěji laděné východoněmecké krásky. Tentokrát fáze zamilovanosti proběhla velmi rychle . Původně jsem cílil na úplně jiné hodinky, ale tam nakonec jiskra vůbec nepřeskočila. A když jsem zklamaný hledal náhradu, vyskočily na mě tyhle Uniony. Něco málo specifikace: pouzdro má 41mm, na výšku 12mm, s výjimkou leštěné lunety je broušené, matné. Uvnitř je velmi zajímavý kalibr s ručním nátahem a ukazatelem rezervy. Je vyvinutý ve spolupráci Unionu a ETA na základě Valjoux 7750 a používá ho v rámci Swatch group pouze Union, má křemíkový vlásek, 60 hodinovou rezervu nátahu a je bohatě dekorovaný. Více zase příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Pěkné, těším se na další fotky a info. Z chronoautomatů udělat Handaufzug ... to koukám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Nesmí chybět tradiční kávová fotka. Momentálně experimentuji s řemeny, vyměnil jsem originální pseudokroko za pravého aligátora od zrna a za mě rozhodně posun kupředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Velká pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Moc hezké hodinky a tradičně také fotky. Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 V 22. 10. 2022 v 20:04, Vit napsal: Pěkné, těším se na další fotky a info. Z chronoautomatů udělat Handaufzug ... to koukám ... Ta uprava je hodne brutalni, s puvodni 7750 nema moc spolecneho. Ale te stroj vypada opravdu pekne. Dalsi fotky urcite casem pribudou. Minimalne nejake makro toho vypiplaneho cifru. před 10 hodinami, HondzaX napsal: Velká pecka! Diky, jsou bozi. před 8 hodinami, davok napsal: Moc hezké hodinky a tradičně také fotky. Ať dělají radost. Taky dik za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Začínám mít pocir, že letos se mi to lehce vymklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 19 minutami, prischera napsal: Začínám mít pocir, že letos se mi to lehce vymklo... Naopak, to je návrt do normálu. Těším se na další fotky těchto krásných DE instrumentů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Před hodinou, prischera napsal: Začínám mít pocir, že letos se mi to lehce vymklo... u těch Union bych se tě snažil ještě přesvědčit, že ne....ale teď už tě přesvědčovat nebudu Edit: máš někde foto těch Union na ruce? Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se