Tomak Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Moc návykové vlákno, pořád jsem na něj koukal, až jsem si dneska ty ceramic bondovky pořídil ;-)
tano Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Na tahu, jen malinko skoda, ze ten tah je bicolor i kdyz ))).
Bells Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Rád se sem chodím kochat, skvělé fotky samých krásných hodinek to je silné vlákno Díky ti a jen tak dále ať se můžeme všichni kochat i nadále, fotky děláš opravdu perfektní.
prischera Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Moc návykové vlákno, pořád jsem na něj koukal, až jsem si dneska ty ceramic bondovky pořídil ;-) Jsem rád že jsem mohl inspirovat . Já se jich ani devíti měsících nemůžu nabažit Na tahu, jen malinko skoda, ze ten tah je bicolor i kdyz ))). Ok přezul jsem na tah. Bicolor není, jen kombinace lest/mat. To zdání bicoloru na fotky dělá odlesk v té lesklé části. Ale pořád nevím jestli se mi víc nelíbí ten race řemen . Rád se sem chodím kochat, skvělé fotky samých krásných hodinek to je silné vlákno Díky ti a jen tak dále ať se můžeme všichni kochat i nadále, fotky děláš opravdu perfektní. Díky, jsem rád že se líbí, ale ne tvoje australské koláže nemám .
Tomak Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Skvělé hodinky, mám i původní model v baterce, tak stále srovnávám. Zajímavý rozdíl, který zde nebyl moc zmiňován je to, že oproti původní verzi (teda přinejmenším té quartz) kde jsou ručky ploché mají nové ceramic ručky středově "prolomené" viz tato Tvoje fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2014 V sobotu sem se chvíli nudil, tak sem hodil SMP na NATO a párkrát je cvaknul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Obrovskej kontrast, až nesnesitelnej, ale hrátkám se meze nekladou , hodinky jsou krásný a fotky super.
prischera Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Po delší době mám nový přírůstek. Pocítil jsem potřebu hodinek s 22mm roztečí, abych vyvětral řemeny. Ideálně nějaké otloukánky na čundry a do hrubšího prostředí. Mám rád klasické SKX007/9, ale ty se mi kupovat nechtělo, už jsem je měl. Stejné pouzdro mají i 7002, ale ty sem taky měl. Nijak jsem to nehrotil, ale když se ve vlákně objevili méně běžné SKX399 neváhal jsem ani vteřinu. Teprve když přišly, jsem si uvědomil jak jsou tyhle Seika skvělý a jak moc mi chyběly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Sám jsem nad nimi váhal. Řekl jsem si, že chvíli počkám. No a byly fuč. Tak jsou aspoň v dobrých rukou. U SKX399 jsou hezčí indexy než u SKX007/9
prischera Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Trochu to tu oživím, jedna fotka na ledě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Paradni fotky, obzvlast ta posledni. Krasna barva tahu na tom snehovem poprasku.
prischera Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 No a je to tu zas . Někdy v listopadu mě popadl neovladatelný záchvat chronobundu a na jeho léčbu jsem se rozhodl zrealizovat renovaci dalších primek, které my už dlouho ležely v hlavě. Igeny prostě potřebovaly sestřičky v podobě Diplomatů. Celou akci nakonec krásně zvládl tondako, čímž mu vyslovuji ještě i veřejný dík. Na hodinkách je nové pouzdro, ciferník, ručky a korunka, vše z Eltonu. Uvnitř je krásně renovovaný kalibr 68 ve variantě s Incablocem. Trošku jsem se bál velikosti, ale jsou prostě chvíle, kdy je výhodou mít drobnou ruku, protože mě těch 34mm i díky delším nožičkám sedí akorát. Časem ještě asi doladím datumku, ta zůstala původní a na fotkách je to trochu vidět, v reálu je rozdíl nepatrný. Co dodat, hodinky jsou notoricky známé, pro mě jsou právě spolu s Igeny největší legenou běžné primácké produkce. Je na nich vidět, že byly zamýšleny jako výkladní skříň továrny, protože v detailu snesou poměrně přísné srovnání. Mají krásně bombírovaný stříbřitý ciferník, který kopírují zahnuté ručky, plastické indexy na 6 a 12 a klasické pohodlné a ukrutně lesklé pouzdro. Dost řečí, tady jsou fotky hodinek, které ač jsou legendou se na fóru objevují podstatně vzácněji než jejich sportovní sourozenci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zemlic Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Tak tohle je naprosta bomba. Gratuluji a zavidim. Ta renovace je super, presne tak bych to videl taky. Asi Ti brzo napisu SZ...
Návštěvník LukeD Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 To je minimalismus přesně v té podobě, jak ho mám rád. Nádhera!
jencekgs Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Super vlákno, super fotky a ty SMP mě hodně dráždí
prischera Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Děkuji všem za pozitivní ohlasy, jsem z nich nadšenej a tuším, že mi vydrží, ty renovační hodinky jsou trochu jako vlastní děti . Za odměnu přidávám ještě jednu fotku sestřiček . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Parada, bohuzel velikost mi nedovoli na ne myslet, ale na ruce je vyzkousim, to zas jo :-)
Kid_A Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) krasnej remen - ten svetle hnedej. to je teju jesterka? Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se