Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Big short je fajn. Od vcerejska jedem s manzelkou maraton Hobbit+LOTR extended a je to bozi. Konecne jsem ji taky donutil, aby si precetla Silmarillion

Takové maratony pořádám často, jen na to koukám sám. Doma to nikoho nebere  :D Ale o to mám větší klid na koukání. Hobbity, Pottery, Vetřelce, Terminátory a různé seriály (Nejlépe vše v kuse)

Odesláno

Konecne jsem ji taky donutil, aby si precetla Silmarillion

Velmi rafinovana forma mucenia. Musela ti strasne ublizit.
Odesláno

Včera jsem si pustil Norský film Vlna/The Wave - docela zklamání. Příroda hezká, ale ostatní nestálo za ten čas. Děj podle "osvědčených" amerických béček.

Odesláno

sem dal včera toto

mam rad hudebni dokumenty, bavilo me prolozeni povidani s hudbou ktera se toho tematu tykala

vtipnej byl kontrast jak mamka nechce vypadat blbe, tak vypravi jak byl Pato hodnej kluk a divi se ze zpival o tom jak utikal z domova, no a Pato je hrozne dotcenej protoze mu kazi imidz

Odesláno

Už třetí den sleduju The Knick (Doktoři bez pravidel)

Pro mě, celkem povedený seriál. ;-)

Odesláno

Včera další kolo non-hollywood produkce, maďarsko-švédský Vyšetřovatel.Tak rozporuplné pocity jsem po shlédnutí filmu dlouho neměl.

Hodně zvláštní detektivka, ještě divnější hlavní (anti)hrdina - ten chlap za celej film nezměnil výraz ve tváři, doslovná definice poker-face.

Celkově to nebylo zlý, ale znova už bych si to asi nepustil. [5/10]

http://www.csfd.cz/film/243409-vysetrovatel/prehled/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...