Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě už celá série FF příjde jako sprostá tována na peníze a snaha natočit s každým dílem větší absurditu...

No vždyť jo. To není vzdělávací veřejnoprávní epos.
Odesláno

Ja videl jednicku a dvojku a pak jsem se na to vykaslal. Po dlouhych hospodskych diskuzich jsem preskocil tokijskou jizdu a dal si ctyrku az sedmicku a byl jsem hodne mile prekvapenej. Na 8 pujdu urcite, ale uz z tech traileru jsem trosku skeptickej...

Odesláno

Co to je FF? :(

Odesláno

Rychle a zběsile ( Fast and Fourious , nově Fast 8 )

Jo, diky.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem byl na pribehu z Varsavske Zoo velmi, zajímavá historie, film by ale mohl být tak o 20 minut kratší.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Pokud by jste měli chuť na fakt ujetou srandu, která má jen 20minutové epizody, tak doporučuju:

http://www.csfd.cz/film/373156-galavant/prehled/

Narazil jsem na to, když jsem procházel na csfd Rickyho Gervaise (tady má jen epizodní roli).

Nesnáším muzikály.. ale tohle prostě nemá chybu :D Pějící Vinnie Jones nemá chybu :)

uz jsem sosnul a zacal sjizdet a parada

Odesláno

Včera jsem byl s přítelkyní na rande naslepo a mužu doporučit. Preferuji spiše komedie a u tohoto jsem se také pobavil .

Odesláno

Pokud by jste měli chuť na fakt ujetou srandu, která má jen 20minutové epizody, tak doporučuju:

http://www.csfd.cz/film/373156-galavant/prehled/

Narazil jsem na to, když jsem procházel na csfd Rickyho Gervaise (tady má jen epizodní roli).

Nesnáším muzikály.. ale tohle prostě nemá chybu :D Pějící Vinnie Jones nemá chybu :)

První série nachystána na zhlédnutí, tak jsem zvědav. Dík za tip:-)

Odesláno

Včera jsem byl s přítelkyní na rande naslepo a mužu doporučit. Preferuji spiše komedie a u tohoto jsem se také pobavil .

asi nemyslíš ze jste hledali někoho do trojky a...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...