Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě se zase na Černém zrdcadle líbí že je každý díl samostatný a můžu na to kouknout jaj mám chuť. To Orphan Black jsem jel čtyry série skoro v kuse jak to bylo strhující a pak se mi o tom i občas zdálo. Teď čekam až dovysílaj pátou řadu a zas to sjedu zase v kuse. Jinak to Black mirror je podle mě docela podařený.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno

Black mirror je pecka. Některý díly by zasloužily být normální film í takový skoro jsou. Bílý vánoce super. Ten díl š hodnocením lidi pecka. Hodně dobrý náhled do budoucnosti co nas čeká. V případě lidí co žijí fcbkem tak už nastalo.

Odesláno

Dnes ct2 od 21:45 hod., zacina

https://www.csfd.cz/film/369945-mammon/prehled/

Odesláno

Viděl jsem teď to video jak holky streemovaly živě za jízdy a jedna se zabila a druhá těžce. Jestli to není viral tak strašný. Ani sem to nedokoukal. Stačí spustit někde u 9.30. Pustil bych to každýmu kdo si udělá řidičák.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak sem se zkusil kouknout na ten Black Mirror. Prvni dil v cely svy laciny povrchnosti jeste koukatelnej, az na ten konec a druhej dil ale takova sracka, jakou sem dlouho nevidel. To muselo rezirovat nejaky vopozdeny dite. Pokracovat nebudu, uplne me to nasralo.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Každý díl je samostatný "film" s jiným příběhem, jinými herci i režisérem. Teď jsem viděl poslední díl třetí série a fakt to za to stojí

Tobe verim, Duke. Jaky dily teda stojej za to? Fakt teda nejsem zvedavej na nejaky nastavovani zrcadel vod evidentnich rezizerskejch potratu... :D

Odesláno

Cece Zmiziku, ty jses hodne drsnej kritik :) Ja teda videl jen ten dil s prasetem, a pak uz jsem se nechtel podivat na dalsi... ale to uz je par let. Myslim, ze to ted uz dam. :D Mam to nachystane na seznamu filmu na dlouhe nudne vecery.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...