KFL Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Alley Cats od Rickyho. Na rozdil od jeho posledniho standupu mi tohle prislo takovy prijemne zabavny i hezky zaroven. Zadny velky prekvapeni, ale fajn jednohubka na vecer. Se vsim, co od Rickyho lze cekat. https://www.csfd.cz/film/1793676-ricky-gervais-toulave-kocky/prehled/ 1
Tondaa73 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna V 4. 8. 2026 v 20:42, tikzot napsal: Těším se! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak na tohle se těším, tam stopro nebudou woke bláboly a černá Helena.
Maxel Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Bojovník https://www.csfd.cz/film/1693083-bojovnik/prehled/ Sportovní drama z prostředí MMA. Aniž bych to věděl, v sobotu jsme byli na před-premiéře, páč ofiko to jde ven až teď ve čtvrtek. Každopádně velmi solidně natočené drama, když odhlédnu od sportovní linky, protože MMA nijak zvlášť nesleduju, ani nežeru. Milan Ondrík zraje jako víno, a jen výrazem obličeje je schopen odtáhnout půlku filmu. Líbil se mi v Stínohře od Bebjaka, a tady znovu nezklamal. Jediná výtka tak míří na zbytečně nataženou stopáž, mohlo to mít s přehledem hoďku a půl bez vlivu na příběh a pointu. Každopádně za mě palec hore, bavilo. Skóre na ČSFD nic moc, ale pude to věřím nahoru, až to oběhne širší publikum. Jo, a Procházka skrývá komický talent, měl by to vytěžit 1
kamilb Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V 10. 8. 2026 v 18:27, Maxel napsal: Milan Ondrík zraje jako víno,.... Tady byl taky dobrej. https://www.csfd.cz/film/669956-budiz-svetlo/prehled/ 1
Goran02 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna The Agency druhá série, teprve po posledním dílu jsem si všimnul, že motiv vychází z francouzského Bureau des legendes o DGSE a jo, ten dojem se i tentokrát Američanům docela provedlo zachovat a naroubovat na CIA. Za mě dobré, Fassbender gut.
KFL Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Těšil jsem se opatrně na novou sezónu Reachera a zjevně naprosto zbytečně. První tři díly, co jsou online, vypadají jak totální karikatura všeho, co má člověk s touhle postavou spojený. Atmosféra na pytel, bitky v prvním dílu komický, Reacher se nechová jako Reacher, humor na špatnejch místech. První série nejlepší, třetí (moje nejoblíbenější kniha) jakžtakž, druhá slabota a čtvrtá teda zatím velký špatný . Ach jo. Reacher - Season 4 (S04) (2026) | ČSFD.cz
Sarka Farka Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Sto roků samoty / Cien Años de Soledad ¡Un trabajo espectacular! Nejen vizualne luxusni serial kteryho se kupodivu ujal soudruh Netflix a nedojebal (aspon zatim) ho zadnyma LQBTA-Z_1-9 debilitama. 1
FRV Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna V 13. 8. 2026 v 8:36, KFL napsal: Těšil jsem se opatrně na novou sezónu Reachera a zjevně naprosto zbytečně. První tři díly, co jsou online, vypadají jak totální karikatura všeho, co má člověk s touhle postavou spojený. Atmosféra na pytel, bitky v prvním dílu komický, Reacher se nechová jako Reacher, humor na špatnejch místech. První série nejlepší, třetí (moje nejoblíbenější kniha) jakžtakž, druhá slabota a čtvrtá teda zatím velký špatný . Ach jo. Reacher - Season 4 (S04) (2026) | ČSFD.cz Jo, taky se mi líbila jen ta první. Ani jsem si nevšiml, že je čtvrtá už venku. No, jdu to s mírným očekáváním shlédnout...
Frantik Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Tak ja po protrpěné Osyssey pokracuju ve sjizdeni bestselleru posledni doby. A bohuzel opet nemam stesti: 1. Norimberk https://www.csfd.cz/film/1574711-norimberk/prehled/ Nudaaaaa. Ty vole sledovat jednolitej vyraz Ramiho Malika (vyraz jak kdyz ma v prdeli svuj oblibeny analni kolík) vas prestane bavit asi po pul hodine. Ja chapu, ze Mercuryho zahral super, ale to jen proto, ze mu je podobnej. Tady jsem kazdou chvili cekal, ze na Goringa udelá "rejdijou gaga". Zadne jine drama ve filmu neni. Zadna tenze mezi hlavnimi hrdiny, zadnej twist, nic. Nudaaaa. Cekal jsem koncert v hlavni roli s nejvetsim narcisem dvacateho stoleti a byť Russel hraje skvele, tak vlastne nema moc co hrat, az na par zablesku. 2. Den odhalení https://www.csfd.cz/film/1531416-den-odhaleni/prehled/ Ty pičo. Lidi kolem 80 uz by nemeli natáčet filmy, dělat politiku, ridit auto a vubec vsechno. Meli by jen rozjimat na lavicce, jaky byl svet, kdyz byli jeste ve formě. Senilni Spielberg je stínem toho genia, kterej delal filmy za mlada. Emily Blunt má stejnej vyděšenej ýraz celej film, jasi ako ten Malik (o analnim koliku nespekuluju) a odhaleni filmu me posadilo na prdel, to jsem fakt necekal, že jako jsou tady mimoni ty vole. Finalni scena s mimozemstanem me posadila na prdel a sel jsem plakat na zachod, protoze mam fakt smulu na kinematografii nebo jsem nezachytil nejakej trend nebo co. Dnes me ceka jeste Smrt Robina Hooda a tam se bojim uz podle traileru, jak z meho oblibeneho hrdiny udelaj moralni trosku, ktera se v coming outu prizna ke vsemu a bude zbytovat svedomi ve tmě, jako je to ted pér let moderní od Batmana, přes Logana, až po Odyssea a Hooda. Ach jo. Nastesti nejen komercnima spektaklama živ je clovek, tak se tesim, až se vratim k nejake normalni produkci. 1 6
koveras Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Twl, Frantiku, však to tu máš napísané snáď 10x, že ten Spielbergovic snímok stojí za prd. Ale ty neee, nepočúvaš svojich kamarátov chronomagorov, musíš sa presvedčiť sám. To je ako kamoš... všetci sme mu hovorili, že tá jeho nová krásavica tomu dala, tomu dala... A on si nedal povedať
JanKuc Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Ted v telce Ticha bolest. Doporucuju pokud chcete videt trochu jine Cerne barony. 1
Diamondking Odesláno pátek v 17:35 Nahlásit Odesláno pátek v 17:35 před 2 hodinami, Frantik napsal: Ja rad trpím no Ty wolle, není to nějaká sexuální úchylka? 1
Goran02 Odesláno pátek v 18:47 Nahlásit Odesláno pátek v 18:47 No tak to ten Robin Hood asi splní tahle očekávání, protože ten popis na to celé přesně sedí, nic víc v tom není. Snaha o to, dojmout na konci, nic nezmění, že je prostě jak epizoda z povídek zbojnickych o Babinském.
AlfGS Odesláno sobota v 06:34 Nahlásit Odesláno sobota v 06:34 Gentlemani 2019 https://www.csfd.cz/film/675173-gentlemani/prehled/ Docela dobra "oddechovka" se slusnym hereckym obsazenim. 1
Josef01 Odesláno sobota v 07:05 Nahlásit Odesláno sobota v 07:05 před 15 hodinami, Frantik napsal: Ja rad trpím no A bude to ještě horší, budou se točit historické filmy, které nemají s historií nic společného a obsazené herci, které doporučují různé komise a nebo levné filmy s těžko odhalitelným smyslem děje. No a jak stárneme, tak nám přijde celý svět stále větší pichovina 1
warann Odesláno sobota v 07:10 Nahlásit Odesláno sobota v 07:10 Tak jsem konecne koukl na Posledniho vikinga (na predposledni Rytire spravedlnosti teda nema, ale ze bych se nudil, to zas ne). A pri te prilezitosti jsme oprasili i starsi kousky. Jen O kuratech a lidech nejak nemuzu splasit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Klotzman Odesláno sobota v 07:38 Nahlásit Odesláno sobota v 07:38 před 26 minutami, warann napsal: Tak jsem konecne koukl na Posledniho vikinga (na predposledni Rytire spravedlnosti teda nema, ale ze bych se nudil, to zas ne). A pri te prilezitosti jsme oprasili i starsi kousky. Jen O kuratech a lidech nejak nemuzu splasit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. O kuřatech a lidech je na webshare, hledej Men & chicken, nebo jen Men chicken 2015 1
Frantik Odesláno sobota v 09:24 Nahlásit Odesláno sobota v 09:24 před 2 hodinami, warann napsal: Tak jsem konecne koukl na Posledniho vikinga (na predposledni Rytire spravedlnosti teda nema, ale ze bych se nudil, to zas ne). A pri te prilezitosti jsme oprasili i starsi kousky. Jen O kuratech a lidech nejak nemuzu splasit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, tam je svět jeste v pořádku a Jensen jede jednu bombu za druhou 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se