Jay Doll Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Dneska sem hodím tip na odpočinkový film na večer. Pro starší to může být taková připomínka starých časů, pro ty mladší třeba inspirace jak udělat dobrou párty... ... ultimátní párty Project X Doporučuju se mrknout na trailer, podle toho přesně pochopíte, jestli se vám to bude líbit nebo ne. Je to jeden z mála trailerů, který vám ukáže přesně co čekat http://www.youtube.com/watch?v=1Rl1TJG17Wk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 v úterý večer na Čt2 Le Mans. Snad netřeba nic dodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Yes - Monaco na ruku, už se nemůžu dočkat. Upraveno 23. září 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Cocaine Cowboys http://www.whentheshipcomesin.com/cocaine-cowboys-2006 ...to tam musel být nářez. Upraveno 23. září 2012 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Jen pro připomenutí - dneska 22:20 ČT2 Le Mans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Dnes na ČT 2 dávají Le Mans - http://en.wikipedia....i/Le_Mans_(film).Tak už jsem druhý :-)))) Upraveno 25. září 2012 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Celkem dobrej je film Diktátor - sice jsem od toho čekal víc, ale pobaví to. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Le Mans je povinnost. Nicméně Equilibrium je povedenej film al? Orwellovo 1984... Cool 23:20... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Nemáte tip na nějakej film ve stylu Odplaty ( nebo pokračování " Get the ****** " ) ???? Mám tak nějak chuť na nějakou drsnou gangsterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 (upraveno) jasne, moje letni prazdniny s Gibsonem, byl sem na tom v kine a bozi, jen nevim, jestli to uz je na DVD..edit: sorry, nedoslo mi, ze je to get the gri n go to jsou ty debilni cesky preklady.. Upraveno 28. září 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Tak jsem včera shlédnul Expendables2 a jako komedie je to dobré. Mé očekávání to naplnilo naprosto, výborně jsem se bavil...a to nemyslím ve zlém. Old school je holt old school. Jediné, co mne trochu štvalo, byly české titulky. Chvíli jsem je četl a stačilo mi. Zvolání Dolpha Lungrena "incoming chopper" bylo přeloženo jako "říkej mi skokane"...asi "call me jumper" nebo co :-) a z Villeny (ostrov z 1.dílu) udělali Vídeň :-)No a k hodinkam...Panerai v bronzu se mi líbí moc...díky Cyrilově osvětě, ale tak nějak mi k nim do toho filmu neseděly. A docela nepřirozeně působilo i to, že je měli všichni členové týmu...ale je to jen můj názor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 ty titulky byly strasny, rikej mi skokane me taky rozesmalo,a tu viden sem nepochopil, ale uz chapu, blbe sem poslouchal a jen cet title - sem si rikal vo cem to bruce mele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 nepřirozeně působí i to, že sedmdesátníci tam všem dávaj na p...l...ale já se bavil královsky, tohle chci na origo BD, rest in pieces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Fantasticka francouzska gansterka!!!!!!!!!!!! Ted jsem to dokoukal. http://www.csfd.cz/film/300723-gang-story/ Nemáte tip na nějakej film ve stylu Odplaty ( nebo pokračování " Get the ****** " ) ???? Mám tak nějak chuť na nějakou drsnou gangsterku. Gilius: Gang story jsem viděl včera. Je to hodně dobré a asi by to splnilo zadání, pokud jsi to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 http://www.csfd.cz/film/271458-zeme-bez-zakona/ tohle je vyborne natocena gangsterka z dob prohibice v americe, kterou bohuzel degraduje stupidni chovani postav, ale i tak stoji za shlednuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 V poslední době mě asi nejvíc pobavil film Hasta la vista! o trojici Belgičanů (vozíčkář, paraplegik a téměř slepej maník), kteří se rozhodli vyrazit do speciálního bordelu pro tělesně postižený ve Španělsku. Hořkosladký film, kterej patří k tomu lepšímu, co jsem za posledních 10 let z evropské provenience viděl. http://www.youtube.com/watch?v=kcrA-l736y4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Lost in translationBroken flowersZombielandLife aquatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 huhu4d: tady má někdo rád Billa Murraye, viď? :-) Doporučuji ještě Moonrise Kingdom. Je to taková oldschool pohodovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 a este sideways ( Paul Giamatti )Moonrise uz mam ,ale este som nevidel, treba nato naladu, zatial nebola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 (upraveno) Chtěl jsem vám říct, že za chvíli je na Coolu Uvnitř tančím, ale myslím, že dneska je těch slz už dost. Upraveno 8. října 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se