Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Jasně Jack je démon, ale geniální je Danny DeVito.

P.S. A dabing je skvělý, bo se dělal v době, kdy se to zodpovědně.

Dabing je fakt povedenej, ale doporučuji to shlédnout i v originále...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pátek na čt2 si nenechejte ujít Amadea, další klenot, který oceníte, až když jej vidíte podruhé, potřetí, počtvrté... Nic se mu nevyrovná, byl jsem na několika divadelních představeních, ale film, v tomhle případě, je prostě jiný level.

post-2202-045727300 1329207926.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

ty kravo, doufam, ze to pude do kin :)

No, mám trošku strach, že to bude film ražení "...Zabiju všechny, kteří se mně nelíbí nebo mě s.rou, obrazově to bude tím pádem děsně kůl a divákům to naservírujeme jako moralitu s podlinkou, jak je Amerika zkažená..." Ale doufám, že se pletu (usuzuju jen z popisu a traileru), protože na celej film by to bylo děsně málo. :)
Odkaz ke komentáři

Ani bych neřekl, že je špatně zpracovaný, spíše naopak.

Procenta na ČSFD neřeším už dávno, především u filmů, které se něčím vymykají davu.

Jinak s Tebou souhlasím s tím, co je na filmu nejhezčí...

:) Ještě se mi tam líbí jeden záběr, kdy je z obličejů Evy a Ewana udělaný jakoby jeden ksicht. A pak herec co hrál "Spuda" v Trainspottingu, co tam šlukuje ten N2O ze šlehačkový flašky...
Odkaz ke komentáři

Tohle bude spíše tip na špatný film - Perfect Sense.

Výborný námět a tak špatné zpracování. Je to skoro až televizní film, kostrbaté "art" záběry hlavního hrdiny jezdícího na kole. Nejhezčí na celém filmu jsou kozy Evy Green. Nechápu těch 76% na csfd.

Tak s Evou jsme na tom stejně. :D
Odkaz ke komentáři

Film Hugo a jeho velký objev. Povinnost pro všechny malé budoucí hodináře a mechaniky:-)

Info: http://www.csfd.cz/film/242004-hugo-a-jeho-velky-objev/

Na tohle jsem slyšel veliké ódy, hlavně na 3D. Je to prý od Avataru po dlouhé době film, kde to 3D má smysl. Bohužel můj 4-letý capart je na to asi ještě malý a sám na to do kina nepůjdu :(

Já doporučím Paris je t'aime. Nejsem zrovna frankofil, ale tyhle mikropovídky se mi moc líbily.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...