Filipmar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jasně Jack je démon, ale geniální je Danny DeVito. P.S. A dabing je skvělý, bo se dělal v době, kdy se to zodpovědně. Dabing je fakt povedenej, ale doporučuji to shlédnout i v originále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 To je taková svině, ta sestra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 ty kravo, doufam, ze to pude do kin http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/buh-zehnej-americe-trailer http://www.youtube.com/watch?v=ul4CZrnEFxU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 ty kravo, doufam, ze to pude do kin ultraviolence, trailer mi evokuje natural born killers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 (upraveno) V pátek na čt2 si nenechejte ujít Amadea, další klenot, který oceníte, až když jej vidíte podruhé, potřetí, počtvrté... Nic se mu nevyrovná, byl jsem na několika divadelních představeních, ale film, v tomhle případě, je prostě jiný level. Upraveno 14. února 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 ty kravo, doufam, ze to pude do kin No, mám trošku strach, že to bude film ražení "...Zabiju všechny, kteří se mně nelíbí nebo mě s.rou, obrazově to bude tím pádem děsně kůl a divákům to naservírujeme jako moralitu s podlinkou, jak je Amerika zkažená..." Ale doufám, že se pletu (usuzuju jen z popisu a traileru), protože na celej film by to bylo děsně málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 ty kravo, doufam, ze to pude do kin http://www.videacesk...americe-trailer Tak to mě pobavilo ! Film o tom co každýho někdy napadne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Film Reykjavik Rotterdam, najlepsie v povodnom zneni s titulkami-islandstina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tohle bude spíše tip na špatný film - Perfect Sense. Výborný námět a tak špatné zpracování. Je to skoro až televizní film, kostrbaté "art" záběry hlavního hrdiny jezdícího na kole. Nejhezčí na celém filmu jsou kozy Evy Green. Nechápu těch 76% na csfd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ani bych neřekl, že je špatně zpracovaný, spíše naopak. Procenta na ČSFD neřeším už dávno, především u filmů, které se něčím vymykají davu.Jinak s Tebou souhlasím s tím, co je na filmu nejhezčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ani bych neřekl, že je špatně zpracovaný, spíše naopak. Procenta na ČSFD neřeším už dávno, především u filmů, které se něčím vymykají davu. Jinak s Tebou souhlasím s tím, co je na filmu nejhezčí... Ještě se mi tam líbí jeden záběr, kdy je z obličejů Evy a Ewana udělaný jakoby jeden ksicht. A pak herec co hrál "Spuda" v Trainspottingu, co tam šlukuje ten N2O ze šlehačkový flašky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tohle bude spíše tip na špatný film - Perfect Sense. Výborný námět a tak špatné zpracování. Je to skoro až televizní film, kostrbaté "art" záběry hlavního hrdiny jezdícího na kole. Nejhezčí na celém filmu jsou kozy Evy Green. Nechápu těch 76% na csfd. Tak s Evou jsme na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Včera večer jsem konečně viděl film Předčítač. Hodně emotivní, skvělý výkon Kate Winslet, Oscar zcela zasloužený. To jsem si zase zabulel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Cemetery Junction - hořkosladký filmový debut dvojky Gervais - Merchant (Kancl, Komparz) odehrávající se v 70 letech, prima soundtrack, jo je to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Film Hugo a jeho velký objev. Povinnost pro všechny malé budoucí hodináře a mechaniky:-)Info: http://www.csfd.cz/film/242004-hugo-a-jeho-velky-objev/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Film Hugo a jeho velký objev. Povinnost pro všechny malé budoucí hodináře a mechaniky:-) Info: http://www.csfd.cz/film/242004-hugo-a-jeho-velky-objev/ Na tohle jsem slyšel veliké ódy, hlavně na 3D. Je to prý od Avataru po dlouhé době film, kde to 3D má smysl. Bohužel můj 4-letý capart je na to asi ještě malý a sám na to do kina nepůjdu Já doporučím Paris je t'aime. Nejsem zrovna frankofil, ale tyhle mikropovídky se mi moc líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Brestká pevnost - ruský válečný film z prvních dnů války http://www.youtube.com/watch?v=g4eODo-WfUs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 hodně mě překvapil Seymour Hoffman ve filmu Capote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Desyat negrityat je špica! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Včera dávali Komando... To je stejně klasa... :-D Ta scéna na začátku, když tam Arnie krmí toho koloucha :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se