Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no jo, jenže se proslýchá, že dvojka bude, díky Chuckovi, 13+......takže žádná krev, nic.....uvidíme, ale jestli to dopadne takhle, bude to stát za bobek.

Odesláno

no jo, jenže se proslýchá, že dvojka bude, díky Chuckovi, 13+......takže žádná krev, nic.....uvidíme, ale jestli to dopadne takhle, bude to stát za bobek.

Toho bych se nebál, Sly určitě nevyměkne a pořádnou porci krve si ohlídá.

Odesláno

Co se týká stíhaček mohu doporučit ,,Nebe nad hlavou",starý francouzský film,kdysi to dokonce běželo v kinech. Etendarty IV,Bregety Alizé na letadlové lodi,,Clemenceau".Krásné záběry z provozu na palubě,příběh žádná sláva,ale tenkrát vidět v kině ,,imperialistické" letadla na letadlovce byl skoro zázrak.Bohužel jsem nenarazil na dabovanou,nebo otitulkovanou verzi.Omlouvám se za pravopis názvů.

Odesláno

Co se týká stíhaček mohu doporučit ,,Nebe nad hlavou",starý francouzský film,kdysi to dokonce běželo v kinech. Etendarty IV,Bregety Alizé na letadlové lodi,,Clemenceau".Krásné záběry z provozu na palubě,příběh žádná sláva,ale tenkrát vidět v kině ,,imperialistické" letadla na letadlovce byl skoro zázrak.Bohužel jsem nenarazil na dabovanou,nebo otitulkovanou verzi.Omlouvám se za pravopis názvů.

Když si čtu charakteristiku tohoto filmu (v originále "Le ciel sur la t?te") z roku 1965 na tomto webu, tak mně je jasné, proč asi soudruzi polevili v ostražitosti a pustili ho k nám do kin.

Jinak ta kombinace letadlové lodi a sci-fi námětu si zasluhuje zmínit hollywoodskou klasiku z roku 1980 - Tajemná záře nad Pacifikem / The Final Countdown. Tento film se u nás v kinech objevil až po roce 1989.

:

http://www.youtube.com/watch?v=min2ohR8j3U

Odesláno (upraveno)

Skvělej tip. Z mnoha důvodů se na tenhle film už sice nikdy nebudu koukat podruhý, ale to nic nemění na tom, že stojí za shlédnutí.

Měl bych ještě jeden vynikající tip, opravdu silný zážitek. Neskutečná agresivita, nechutnost a zvrhlost člověka. Byl jsem z toho rovněž hotový. Dogani.

Neméně kvalitní je i I Saw the Devil.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Měl bych ještě jeden vynikající tip, opravdu silný zážitek. Neskutečná agresivita, nechutnost a zvrhlost člověka. Byl jsem z toho rovněž hotový. Dogani.

Neméně kvalitní je i I Saw the Devil.

Zajímavý je, že tohle jsem měl taky možnost vidět. Je to hodně silnej film, ale musím říct, že daleko větší pocit hnusu a především beznaděje ve mně zůstal po shlédnutí dánskýho filmu s podobnou tématikou, kterej se jmenoval Umění plakat. A pokud bych měl doporučit pro mě nejsilnější film, popisující tuto problematiku (už jsem ho sem dával), tak je to určitě a s přehledem film Mysterious skin od Gregga Arakiho. U něj jsem po jeho skončení asi nejdýl přemýšlel...
Odesláno

Zajímavý je, že tohle jsem měl taky možnost vidět. Je to hodně silnej film, ale musím říct, že daleko větší pocit hnusu a především beznaděje ve mně zůstal po shlédnutí dánskýho filmu s podobnou tématikou, kterej se jmenoval Umění plakat. A pokud bych měl doporučit pro mě nejsilnější film, popisující tuto problematiku (už jsem ho sem dával), tak je to určitě a s přehledem film Mysterious skin od Gregga Arakiho. U něj jsem po jeho skončení asi nejdýl přemýšlel...

Mysterious je klasika, vlastně snad první film Levitta, kde si ho pamatatuju. Umění plakat jsem neviděl. Mám teď po mých dvou tipech tak mizernou náladu, že to ani nedokážu nějak vyjádřit a na pár řádcích popsat.

Odesláno

Mysterious je klasika, vlastně snad první film Levitta, kde si ho pamatatuju. Umění plakat jsem neviděl. Mám teď po mých dvou tipech tak mizernou náladu, že to ani nedokážu nějak vyjádřit a na pár řádcích popsat.

Pro mě nejspíš nejlepší film s Levittem. Protože (nejen) tuhle scénu z filmu považuju za jednu z nejemocionálnějších a hlavně nejpochopitelnějších v rámci tématu:

http://www.youtube.com/watch?v=D0lOFEHhg70&feature=player_embedded

A ohledně mizerný nálady z filmů doporučuju jednoduchý, ale fakt funkční řešení. Dát si načas od těžkejch filmů pokoj. U mě to alespoň tak funguje. Vždycky, když mám pocit, že na světě neexistuje ani gram dobrých emocí, kouknu se na nějakou béčkovou vykosťovačku a hned je líp. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...