maama Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 až pošlete manželku na dovolenou - Room in Rome. není to pecka jako Zrzavá veverka, ale kouká se na to hezky.
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Jednička se mi líbila a teď koukám, že bude i dvojka a dokonce i s Norrisem
Gilius Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 no jo, jenže se proslýchá, že dvojka bude, díky Chuckovi, 13+......takže žádná krev, nic.....uvidíme, ale jestli to dopadne takhle, bude to stát za bobek.
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 no jo, jenže se proslýchá, že dvojka bude, díky Chuckovi, 13+......takže žádná krev, nic.....uvidíme, ale jestli to dopadne takhle, bude to stát za bobek. Toho bych se nebál, Sly určitě nevyměkne a pořádnou porci krve si ohlídá.
vendy Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Co se týká stíhaček mohu doporučit ,,Nebe nad hlavou",starý francouzský film,kdysi to dokonce běželo v kinech. Etendarty IV,Bregety Alizé na letadlové lodi,,Clemenceau".Krásné záběry z provozu na palubě,příběh žádná sláva,ale tenkrát vidět v kině ,,imperialistické" letadla na letadlovce byl skoro zázrak.Bohužel jsem nenarazil na dabovanou,nebo otitulkovanou verzi.Omlouvám se za pravopis názvů.
vadim6 Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Trocha májové romantiky-scénář Tarantino http://2ty.cc/seki8
Petr_P Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Co se týká stíhaček mohu doporučit ,,Nebe nad hlavou",starý francouzský film,kdysi to dokonce běželo v kinech. Etendarty IV,Bregety Alizé na letadlové lodi,,Clemenceau".Krásné záběry z provozu na palubě,příběh žádná sláva,ale tenkrát vidět v kině ,,imperialistické" letadla na letadlovce byl skoro zázrak.Bohužel jsem nenarazil na dabovanou,nebo otitulkovanou verzi.Omlouvám se za pravopis názvů. Když si čtu charakteristiku tohoto filmu (v originále "Le ciel sur la t?te") z roku 1965 na tomto webu, tak mně je jasné, proč asi soudruzi polevili v ostražitosti a pustili ho k nám do kin. Jinak ta kombinace letadlové lodi a sci-fi námětu si zasluhuje zmínit hollywoodskou klasiku z roku 1980 - Tajemná záře nad Pacifikem / The Final Countdown. Tento film se u nás v kinech objevil až po roce 1989. : http://www.youtube.com/watch?v=min2ohR8j3U
Peta-Biker Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Third Star, nečekal jsem mnoho, ale film mě naprosto odrovnal, konec je opravdu velmi silný, nechtěl bych nic podobného zažít.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Third Star, nečekal jsem mnoho, ale film mě naprosto odrovnal, konec je opravdu velmi silný, nechtěl bych nic podobného zažít. Skvělej tip. Z mnoha důvodů se na tenhle film už sice nikdy nebudu koukat podruhý, ale to nic nemění na tom, že stojí za shlédnutí.
Peta-Biker Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 (upraveno) Skvělej tip. Z mnoha důvodů se na tenhle film už sice nikdy nebudu koukat podruhý, ale to nic nemění na tom, že stojí za shlédnutí. Měl bych ještě jeden vynikající tip, opravdu silný zážitek. Neskutečná agresivita, nechutnost a zvrhlost člověka. Byl jsem z toho rovněž hotový. Dogani. Neméně kvalitní je i I Saw the Devil. Upraveno 1. května 2012 uživatelem Peta-Biker
Ludwig Wittgenstein Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Měl bych ještě jeden vynikající tip, opravdu silný zážitek. Neskutečná agresivita, nechutnost a zvrhlost člověka. Byl jsem z toho rovněž hotový. Dogani. Neméně kvalitní je i I Saw the Devil. Zajímavý je, že tohle jsem měl taky možnost vidět. Je to hodně silnej film, ale musím říct, že daleko větší pocit hnusu a především beznaděje ve mně zůstal po shlédnutí dánskýho filmu s podobnou tématikou, kterej se jmenoval Umění plakat. A pokud bych měl doporučit pro mě nejsilnější film, popisující tuto problematiku (už jsem ho sem dával), tak je to určitě a s přehledem film Mysterious skin od Gregga Arakiho. U něj jsem po jeho skončení asi nejdýl přemýšlel...
Peta-Biker Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Zajímavý je, že tohle jsem měl taky možnost vidět. Je to hodně silnej film, ale musím říct, že daleko větší pocit hnusu a především beznaděje ve mně zůstal po shlédnutí dánskýho filmu s podobnou tématikou, kterej se jmenoval Umění plakat. A pokud bych měl doporučit pro mě nejsilnější film, popisující tuto problematiku (už jsem ho sem dával), tak je to určitě a s přehledem film Mysterious skin od Gregga Arakiho. U něj jsem po jeho skončení asi nejdýl přemýšlel... Mysterious je klasika, vlastně snad první film Levitta, kde si ho pamatatuju. Umění plakat jsem neviděl. Mám teď po mých dvou tipech tak mizernou náladu, že to ani nedokážu nějak vyjádřit a na pár řádcích popsat.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Mysterious je klasika, vlastně snad první film Levitta, kde si ho pamatatuju. Umění plakat jsem neviděl. Mám teď po mých dvou tipech tak mizernou náladu, že to ani nedokážu nějak vyjádřit a na pár řádcích popsat. Pro mě nejspíš nejlepší film s Levittem. Protože (nejen) tuhle scénu z filmu považuju za jednu z nejemocionálnějších a hlavně nejpochopitelnějších v rámci tématu: http://www.youtube.com/watch?v=D0lOFEHhg70&feature=player_embedded A ohledně mizerný nálady z filmů doporučuju jednoduchý, ale fakt funkční řešení. Dát si načas od těžkejch filmů pokoj. U mě to alespoň tak funguje. Vždycky, když mám pocit, že na světě neexistuje ani gram dobrých emocí, kouknu se na nějakou béčkovou vykosťovačku a hned je líp.
utrejch Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Komu se libil bbc sherlock holmes, toho by mohl zaujmout serial o whitechapelskych vrazdach http://www.csfd.cz/film/254629-whitechapel/?all=1
onney Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Milovníkům komixáků od Marvelu mohu doporučit oddychovku Avengers. Právě jsem se vrátil z kina a jsem mile překvapen.
ricous Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Mám rád, když jsem doma sám, zhasnuto a pouštím si filmy jako "Zázraky se nedějí". Pro mnohé asi nuda, ale u mě za 85%. Mimochodem moc povedený soundtrack.
kubson Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Komu se libil bbc sherlock holmes, toho by mohl zaujmout serial o whitechapelskych vrazdach http://www.csfd.cz/f...techapel/?all=1 podíval jsem první sérii a gut, mám rád britské dedetifky?
klobadysek Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Prave jsem dokoukal La piel que habito (Kuze kterou nosim) a musim rict dobry. Vizualne nadhernej thriller.
Locque Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Včera jsme byli na Havranovi a slušný. Dost mě ale zaujal trailer na Černobylské deníky. Na to se fakt těšim... http://www.csfd.cz/film/314550-cernobylske-deniky/videa/
sibirnaya Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 ty kravo, me stacil ten trailer, u toho bych se asi posral strachy..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se