Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak jsem shlédnul dnes Pí a jeho život.

Nepřikládal jsem tomu moc váhu, i když se většina kolem mě rozplývala a nějakého toho Oscara film taky dostal...

No, zhodnotit ale musím, že Ang lee se jako vyprávěč opět nespletl a příběh je hezký a obrazový doprovod je velmi, velmi zdařilý. Moc se mi to líbilo, ve finále. takže doporučuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7. dubna se konečně dočkám 6. série Mad Men.

No konečně! :) Furt kontroluju homepage AMC a taky jsem kvitoval s povděkem tohle oznámení.

Já dnes doporučím fantastický dokument o výtvarníkovi Vladimíru Kokoliovi - Kdokolia. Tenhle dokument natočil Pavel Jirásek, nestor brněnské umělecké scény (společně s Alešem Čumou tvořili kapelu Bratrstvo). Pro mě byl tenhle snímek dvaapadesátiminutovou duševní relaxací. K vidění na stránkách České televize:

Kdokolia.

Odkaz ke komentáři

7. dubna se konečně dočkám 6. série Mad Men.

No konečně! :) Furt kontroluju homepage AMC a taky jsem kvitoval s povděkem tohle oznámení.

Atmosféra té doby tam je pro Američany zachycena asi výborně, ale jinak je to nejpřeceňovanější seriál posledních let. Nemůžu si pomoct. Viděl jsem všechny díly (problémy se spánkem se občas hodí) a je to čím dál tím víc plytké... Navíc to až příliš často naráží na dramatické herecké schopnosti Jona Hamma.

Odkaz ke komentáři

mocny vladce oz

... kdo ma mensi deti, miluje kino a u doby ledove a podobnych animovanych veci usina - doporucuju.. az na par hluchych mist to ma docela spad, i par dobrych hlasek se najde :D

edt.: jo, a mila kunis je fakt kus

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

[/size]

Atmosféra té doby tam je pro Američany zachycena asi výborně, ale jinak je to nejpřeceňovanější seriál posledních let. Nemůžu si pomoct. Viděl jsem všechny díly (problémy se spánkem se občas hodí) a je to čím dál tím víc plytké... Navíc to až příliš často naráží na dramatické herecké schopnosti Jona Hamma.

Co člověk, to názor. Já na tom seriálu ani tak nekvituju zachycení doby jako takové - jeho autentičnost asi nemůžu dokonale posoudit - ale každopádně si užívám velmi autentické zachycení tehdejší "reklamní doby". Ledacos jsem si už o reklamě přečetl a tohle určitě chápu jako skvělý studijní materiál o určité éře v reklamním byznysu. Tím pádem to celé má pro mě podstatně jiný rozměr. A v rámci tohoto rozměru je tenhle seriál možná spíš nedoceněný. :)

Odkaz ke komentáři

Dokoukal jsem "Ve stinu" - jestli tohle ma byt super ceska ocenovana temna detektivka, tak  :lol2:  :lol2:

Na pondelni odpoledne ale dobrý!

Já to zkoukl včera a líbilo, ne že by mě to posadilo na zadek, to ne, ale líbilo.. Už jen tou dobovou atmosférou. A oproti těm výkaloidním rádobykomediím co se tady točí poslední dobou je to ještě sakra dobré :D Takže doporučuju.

Odkaz ke komentáři

Marty: souhlas, kamaráde. Ve stínu taky doporučuju.

A mám tu ještě jeden tip.

Dostal jsem ho od jednoho místního člena a byl jsem překvapený.

Takže něco pro bigotní katolíky: http://www.csfd.cz/film/279007-mame-papeze/ Habemus papam(2011)

Trošku sureální pohled, co se taky může dít za branami Vatikánu, když mají kardinálové "sraz lepších lidí" aneb conclave trochu jinak...

Výtečný Michel Piccoli a přesný Jerzy Stuhr(Sexmise).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...