Frantik Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Ono taky co chceš za napětí, když zachraňuješ sochu Pravda, fakulta restaurování u nás v Litomyšli si možná nervama rvala vlasy, ale to bylo tak asi všechno No to si nemyslim. Cely to bylo v prvni rade o hledani tech artefaktu. Jako hledani pokladu. Musela to byt docela detektivni prace. Proste tezko to bylo tak, ze tam prijeli a rekli si "bude to v dolech" a ono to tam bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 No to si nemyslim. Cely to bylo v prvni rade o hledani tech artefaktu. Jako hledani pokladu. Musela to byt docela detektivni prace. Proste tezko to bylo tak, ze tam prijeli a rekli si "bude to v dolech" a ono to tam bylo. Měli tam dát větší prostor těm Rusákům. Amíci by to hledali a vraceli, Němci kradli a Rusové rozbíjeli :-) Přiznávám, potenciál to mít mohlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 (upraveno) Ono taky co chceš za napětí, když zachraňuješ sochu Pravda, fakulta restaurování u nás v Litomyšli si možná nervama rvala vlasy, ale to bylo tak asi všechno No, viděl jsem dokumenty, který byly zatraceně napínavější (a hlavně koukatelnější) než tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro monojazyčné :Vítejte u pořadu "Sledujeme jak schne barva"To je opakování.Neříkej mi jak to dopadne ! Upraveno 16. května 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Měli tam dát větší prostor těm Rusákům. Amíci by to hledali a vraceli, Němci kradli a Rusové rozbíjeli :-) Přiznávám, potenciál to mít mohlo :-)No treba. Ty tam byly uplne zbytecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Jenže ono se u filmu, který je označený jako "Drama / Dobrodružný / Komedie / Válečný" trochu toho "drámo" očekává.... Jsem netušil, že tyhle zkratkovité popisy z nějakého webu jsou tak směroplatné.Já si většinou vystačím s vlastním úsudkem.Samozřejmě ho nikomu necpu, ať si každý myslí svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Já na to chtěl mrknout večer, záměrně jsem nečetl o čem to je a očekával druhý Hanebný pancharty, takže když to tu čtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Jsem netušil, že tyhle zkratkovité popisy z nějakého webu jsou tak směroplatné.Já si většinou vystačím s vlastním úsudkem.Samozřejmě ho nikomu necpu, ať si každý myslí svoje... A jak si prosím tebe děláš úsudek na něco, cos ještě neviděl ? Podle traileru nebo podle plakátu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Určitě ne z několika slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Koukam na film/dokument Katka. Peklo. Je to dobry ale ta cubka by mela dostat pres drzku. Ani nevim jestli to chci dokoukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Právě jsem shlédl Jack Ryan: V utajení. Na Bourna to určitě nemá ale zas tak nudný to nebylo. Jen ty Hamiltony Titanium Auto tam mohl ponosit a ukázat víc, skoro celej film tam nosí nějaký digitálky...i k obleku!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Metro Manila - http://www.csfd.cz/film/311124-metro-manila/ - doporučeje 9 tombedů z deseti! dlouho mě nějaký film nedostal jako tohle filipínské sociální drama režírované anglickým režisérem od něhož mě už zaujal Cashback http://www.csfd.cz/film/211864-cashback/, které ale nikdy nesklouzne do patosu a ta hudba, ta mi hrála celou noc v hlavě, kulervoucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Nemá prosím někdo ze zdepřítomných House of cards s titl. 1.sezónu nebo Broen někde na cloudu? Já se k tomu seriálu dostal až teď, resp. nikdy jsem nebyl moc na ně, ale TD mě přesvědčilo, že mají úroveň, ovšem po roce už buď neseženeš titulky nebo jsou různě posunuté. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak jsem zhlédl dokument 1 - kdo viděl film Rush, tak tenhle dokument je povinností! Film byl opravdu dobrý, ale tohle je nářez, rád jsem nahlédl do zákulisí, o kterém jsem neměl tušení. Dnešní piloti to oproti nim mají za hubičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Metro Manila - http://www.csfd.cz/film/311124-metro-manila/ - doporučeje 9 tombedů z deseti! dlouho mě nějaký film nedostal jako tohle filipínské sociální drama režírované anglickým režisérem od něhož mě už zaujal Cashback http://www.csfd.cz/film/211864-cashback/, které ale nikdy nesklouzne do patosu a ta hudba, ta mi hrála celou noc v hlavě, kulervoucí...Oba dva vypadají velmi dobře. Přesně ten to typ filmů mám rád, díky za inspiraci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Díky díky, Manila Metro super, dávám 9/10 Metro Manila - http://www.csfd.cz/film/311124-metro-manila/ - doporučeje 9 tombedů z deseti! dlouho mě nějaký film nedostal jako tohle filipínské sociální drama režírované anglickým režisérem od něhož mě už zaujal Cashback http://www.csfd.cz/film/211864-cashback/, které ale nikdy nesklouzne do patosu a ta hudba, ta mi hrála celou noc v hlavě, kulervoucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Zlomene kvetiny na Artu. Neznam to, ale cumim na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Včera jsem viděl Pompeje - docela dobrý efekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Nemá prosím někdo ze zdepřítomných House of cards s titl. 1.sezónu nebo Broen někde na cloudu? Já se k tomu seriálu dostal až teď, resp. nikdy jsem nebyl moc na ně, ale TD mě přesvědčilo, že mají úroveň, ovšem po roce už buď neseženeš titulky nebo jsou různě posunuté. Dík.http://www.sledujuserialy.cz/house-of-cards/01x13-chapter-13-en#video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 vadim6: děkuji ti dobrá vílo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 vadim6: děkuji ti dobrá vílo ad Broen-většinou mi sednou titule dle velikosti dílu/event.je tam odkaz verze pro/ holt pokus-omyl http://www.titulky.com/index.php?Fulltext=broen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se