Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Jdu ve středu do IMAXu, už se nemůžu dočkat :thumbsup_anim: .

Pak se ozvi, jak se líbilo. Jakože do kina moc nechodím (naposled 2012 a předtím snad Vratné lahve :)), tenhle biják mě zajímá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych taky šel do IMAXu, ale tam je to prý jen dabovaný. Originál znění je zase jen ve 2D. Teď babo raď. Nemám rád dabovaný filmy v kině :(

Problém je s titulkama ve 3D, prej se to blbě čte, a i tak tam jsou, protože obyvatelé Pandory nemluví naší řečí B), já taky nesnáším dabing ale tady není zbytí, to 3D je u tohodle filmu zásadní. Pro pravověrného scifistu to bude svátek. A to plátno v IMAXu má přece jen impozantní rozměr. Protože oni to budou dávat i v multikinech ve 3D ale já tvrdím: když 3D tak IMAX. Krucifix, ať už je středa :crying_anim02: .

Odkaz ke komentáři

Pak se ozvi, jak se líbilo. Jakože do kina moc nechodím (naposled 2012 a předtím snad Vratné lahve :)), tenhle biják mě zajímá.

Dneska jsem na to vzal děti. V IMAXu na blind jsme dostali docela slušný místa. Film není vo kecenání, takže dabing nevadí. Příběh je primitivní a starej jak lidstvo samo. Je to ale neuvěřitelný žrádlo, po vizuální stránce. Cameron votevřel novou dimenzi v kinematografii....nevázaný vizuálně virtuální bakchanálie. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Dneska jsem na to vzal děti. V IMAXu na blind jsme dostali docela slušný místa. Film není vo kecenání, takže dabing nevadí. Příběh je primitivní a starej jak lidstvo samo. Je to ale neuvěřitelný žrádlo, po vizuální stránce. Cameron votevřel novou dimenzi v kinematografii....nevázaný vizuálně virtuální bakchanálie. :thumbsup_anim:

A musí být IMAX? Já bych radši do Gold Class a v angličtině.

Odkaz ke komentáři

A musí být IMAX? Já bych radši do Gold Class a v angličtině.

hale...je to každýho věc, já šel s dětma a šlo mi vo formát a techniku...mejden u telky si můžu udělat i doma :D Film asi není postavenej na dialozích a stejně třetinu filmu tam žvaněj po Pandorsky

Odkaz ke komentáři

Včera jsem byl na Avatarovi.Film je dlouhý, nabitý akcí, krásně barený a zatracené dobrý.Všem doporučuji, už jenom pro to, že je to ve 3D a to si doma za normální peníz zatím nepusíte, jen ve 2D.A jedno pravidlo, ten kdo má největšího ptáka,ten je největší hrdina. :speak_cool:

Já jsem byl v Brně v Olympii a lístky jsem kupoval pět dní dopředu po netu a i tehdy to byl boj o dobrý místa.Frajera co mi vydával lístky jsem se zeptal, kde je lepší sedět a řekl mi že ve druhý řade od plátna, pro lepší pocit z efektů.Já seděl tak nějak přesně uprostřed sálu.Titulky se čtou fakt blbě, vylezou s plátna, člověk na ně musí upřeně kouknout, přečíst a zase  očima kouknout na plátno, je to otrava.Jsem zastánce filmů v originálé, ale asi do 3D je dabing nutnost.Máte čas si pořádně prohlédnout v čem to 3D je dobrý! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pánové, pro mě to byl opět mystický zážitek, ponořil jsem se do světa v jiné galaxii (sice s příběhem velmi antropomorfním - i ty rty Avatarů byly dost lidské) Nicméně pokud bych se oprostil od těchto, ve filmu, nezbytných klišé, tak jsem byl okouzlen. Nejvíc na mě zapůsobila ta Avatarka, takovou nespoutanou divokou přirozenost, člověk asi u člověka své rasy jen tak neuvidí :wub:

Odkaz ke komentáři

Pánové, pro mě to byl opět mystický zážitek, ponořil jsem se do světa v jiné galaxii (sice s příběhem velmi antropomorfním - i ty rty Avatarů byly dost lidské) Nicméně pokud bych se oprostil od těchto, ve filmu, nezbytných klišé, tak jsem byl okouzlen. Nejvíc na mě zapůsobila ta Avatarka, takovou nespoutanou divokou přirozenost, člověk asi u člověka své rasy jen tak neuvidí :wub:

Já už to nevydržím :crybaby: !

Odkaz ke komentáři

Výborný film. Rozporuplné recenzie ale mne sa páčil. Štýl kamery ma obťažoval len zo začiatku, potom si človek vznikne. Príbeh zaujímavý. Súhlasím, že v originálnom znení a titulkami to je asi lepšie ako s nekvalitným dabingom. Je to taká exotika. Filmu má u mňa pre neštandardný spôsob natočenia a chronologizácie deja oproti komerčným filmom ktoré nemusím 8/10. Dik za tip.

P.S.: len by ma zaujímalo ako je to v Riu s odstraňovaním ľudských tiel po nájazde BOPE. Ak by to bola realita a spôsob ich "spolunažívania" s obyvateľmi favelas by bol štýlom bum bum a vrece na hlavu tak je nutné po sebe po akcii i upratať nie? Do tak nebezpečných štvrtí asi nevyjde každý pohrebák.

Odkaz ke komentáři

ad Avatar - viděl jsem jen ukázky, ale co mne upoutalo coby kdysi pubertálního fanouška "YES" bylo vytvarné pojetí jako od Rogera Deana. Ty létající ostrovy z obalů Fragile a yessongs. A nakonec i ty různé létající potvory. Nevíte, je tam nějaká souvislost?

Odkaz ke komentáři

Včera jsem viděl Hanebný pancharty od Tarantina a opět mne nezklamal.

Životní role Brada Pitta. (doufám, že se to tak nějak píše)

Doporučuji všem co chtějí na chvíli zapomenout na vánoční slátaniny a romantické komedie.

:suicide_anim: :gun_bandana: :wheelchair:

Tak na tohle se těším už od té doby co jsem o tom slyšel.měl jsem to zamluvený na včerejšek,ale ten parchant co to má přede mnou to ještě nevrátil.Takový lidi bych nejraději....... :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...