utrejch Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Happy end od lipskeho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Jdu ve středu do IMAXu, už se nemůžu dočkat . Pak se ozvi, jak se líbilo. Jakože do kina moc nechodím (naposled 2012 a předtím snad Vratné lahve ), tenhle biják mě zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Jdu ve středu do IMAXu, už se nemůžu dočkat . Já bych taky šel do IMAXu, ale tam je to prý jen dabovaný. Originál znění je zase jen ve 2D. Teď babo raď. Nemám rád dabovaný filmy v kině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Já bych taky šel do IMAXu, ale tam je to prý jen dabovaný. Originál znění je zase jen ve 2D. Teď babo raď. Nemám rád dabovaný filmy v kině Problém je s titulkama ve 3D, prej se to blbě čte, a i tak tam jsou, protože obyvatelé Pandory nemluví naší řečí , já taky nesnáším dabing ale tady není zbytí, to 3D je u tohodle filmu zásadní. Pro pravověrného scifistu to bude svátek. A to plátno v IMAXu má přece jen impozantní rozměr. Protože oni to budou dávat i v multikinech ve 3D ale já tvrdím: když 3D tak IMAX. Krucifix, ať už je středa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Pak se ozvi, jak se líbilo. Jakože do kina moc nechodím (naposled 2012 a předtím snad Vratné lahve ), tenhle biják mě zajímá. Mně se to bude líbit , to vím už teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Pak se ozvi, jak se líbilo. Jakože do kina moc nechodím (naposled 2012 a předtím snad Vratné lahve ), tenhle biják mě zajímá. Dneska jsem na to vzal děti. V IMAXu na blind jsme dostali docela slušný místa. Film není vo kecenání, takže dabing nevadí. Příběh je primitivní a starej jak lidstvo samo. Je to ale neuvěřitelný žrádlo, po vizuální stránce. Cameron votevřel novou dimenzi v kinematografii....nevázaný vizuálně virtuální bakchanálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Dneska jsem na to vzal děti. V IMAXu na blind jsme dostali docela slušný místa. Film není vo kecenání, takže dabing nevadí. Příběh je primitivní a starej jak lidstvo samo. Je to ale neuvěřitelný žrádlo, po vizuální stránce. Cameron votevřel novou dimenzi v kinematografii....nevázaný vizuálně virtuální bakchanálie. A musí být IMAX? Já bych radši do Gold Class a v angličtině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Jen namatkou dva vyborne ceske filmy, na ktere jsem si dnes vzpomnel, protoze ten prvni jsem koupil za 50kc v krame na dvd. Predpokladam, ze nosim drivi do lesa a oba dobre znate, ale nevadi: Vsichni dobri rodaci Dym bramborove nate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Du na AVATAR zítra, doufám že nebudu zklamanej, mám od toho velký očekávání, pro mě sou takový filmy úplným mystickým zážitkem a přenesu se okamžitě do jiné dimenze vnímání. Tagže se těším jak malej Jarin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Ja bych taky na avatara rad. Ale kdyz se mi tam takle nahrnete, nevim jak sezenu listky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Ja bych taky na avatara rad. Ale kdyz se mi tam takle nahrnete, nevim jak sezenu listky ... Popravdě u nás v Brně si na nějakej týden dopředu nesedneš ani k promítačovi, je to vobšláplý všema, kdo se těší na únik do jiných světů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 A musí být IMAX? Já bych radši do Gold Class a v angličtině. hale...je to každýho věc, já šel s dětma a šlo mi vo formát a techniku...mejden u telky si můžu udělat i doma Film asi není postavenej na dialozích a stejně třetinu filmu tam žvaněj po Pandorsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Včera jsem byl na Avatarovi.Film je dlouhý, nabitý akcí, krásně barený a zatracené dobrý.Všem doporučuji, už jenom pro to, že je to ve 3D a to si doma za normální peníz zatím nepusíte, jen ve 2D.A jedno pravidlo, ten kdo má největšího ptáka,ten je největší hrdina. Já jsem byl v Brně v Olympii a lístky jsem kupoval pět dní dopředu po netu a i tehdy to byl boj o dobrý místa.Frajera co mi vydával lístky jsem se zeptal, kde je lepší sedět a řekl mi že ve druhý řade od plátna, pro lepší pocit z efektů.Já seděl tak nějak přesně uprostřed sálu.Titulky se čtou fakt blbě, vylezou s plátna, člověk na ně musí upřeně kouknout, přečíst a zase očima kouknout na plátno, je to otrava.Jsem zastánce filmů v originálé, ale asi do 3D je dabing nutnost.Máte čas si pořádně prohlédnout v čem to 3D je dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Pánové, pro mě to byl opět mystický zážitek, ponořil jsem se do světa v jiné galaxii (sice s příběhem velmi antropomorfním - i ty rty Avatarů byly dost lidské) Nicméně pokud bych se oprostil od těchto, ve filmu, nezbytných klišé, tak jsem byl okouzlen. Nejvíc na mě zapůsobila ta Avatarka, takovou nespoutanou divokou přirozenost, člověk asi u člověka své rasy jen tak neuvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Pánové, pro mě to byl opět mystický zážitek, ponořil jsem se do světa v jiné galaxii (sice s příběhem velmi antropomorfním - i ty rty Avatarů byly dost lidské) Nicméně pokud bych se oprostil od těchto, ve filmu, nezbytných klišé, tak jsem byl okouzlen. Nejvíc na mě zapůsobila ta Avatarka, takovou nespoutanou divokou přirozenost, člověk asi u člověka své rasy jen tak neuvidí Já už to nevydržím ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crestiksa Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Výborný film. Rozporuplné recenzie ale mne sa páčil. Štýl kamery ma obťažoval len zo začiatku, potom si človek vznikne. Príbeh zaujímavý. Súhlasím, že v originálnom znení a titulkami to je asi lepšie ako s nekvalitným dabingom. Je to taká exotika. Filmu má u mňa pre neštandardný spôsob natočenia a chronologizácie deja oproti komerčným filmom ktoré nemusím 8/10. Dik za tip. P.S.: len by ma zaujímalo ako je to v Riu s odstraňovaním ľudských tiel po nájazde BOPE. Ak by to bola realita a spôsob ich "spolunažívania" s obyvateľmi favelas by bol štýlom bum bum a vrece na hlavu tak je nutné po sebe po akcii i upratať nie? Do tak nebezpečných štvrtí asi nevyjde každý pohrebák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 ad Avatar - viděl jsem jen ukázky, ale co mne upoutalo coby kdysi pubertálního fanouška "YES" bylo vytvarné pojetí jako od Rogera Deana. Ty létající ostrovy z obalů Fragile a yessongs. A nakonec i ty různé létající potvory. Nevíte, je tam nějaká souvislost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luvalu Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Včera jsem viděl Hanebný pancharty od Tarantina a opět mne nezklamal. Životní role Brada Pitta. (doufám, že se to tak nějak píše) Doporučuji všem co chtějí na chvíli zapomenout na vánoční slátaniny a romantické komedie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Včera jsem viděl Hanebný pancharty od Tarantina a opět mne nezklamal. Životní role Brada Pitta. (doufám, že se to tak nějak píše) Doporučuji všem co chtějí na chvíli zapomenout na vánoční slátaniny a romantické komedie. Tak na tohle se těším už od té doby co jsem o tom slyšel.měl jsem to zamluvený na včerejšek,ale ten parchant co to má přede mnou to ještě nevrátil.Takový lidi bych nejraději....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luvalu Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Máš se na co těšit, je to fakt dobrý (pro mě) Až to zkoukneš napiš jak se ti to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se