Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jestli se do kina na něco po dlouhé době těším, tak je to tohle:

Novej Sorrentino, navíc Keitel a Caine, to bude mazec.

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno (upraveno)

dnes po sto letech jde dát celý večer na ČT2

20.00 Vynález zkázy (prý digitálně vyčištěno a podle ukázek dobrá práce)post-24237-0-49227900-1436539932_thumb.jpg

21.25 Tři dny Kondora (Redford a jeho 1680)

post-24237-0-35127500-1436540076_thumb.jpg

Upraveno uživatelem SCIFI
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Novy Terminator ma miestami potesil spomienkami na stare casy, a moderny novy obraz aj zvuk je uzasny v specialnom sále, vela som od toho necakal a dostal este o kus menej, ale je to legenda, tak sa patrilo pozriet stareho Arnieho.

( neuveritelna divna, malicka pani v hlavnej ulohe bola fakt nezaujimava, to sa fakt nepodarilo)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mozna graficky, jinak vubec.

ten serial ma nezaujal, takze ju neregistrujem, ale tu je to fakt uplne mimo - ziadna charisma ci nieco.... nehovorim o krase, su predsa postavy, co neboli krasky ( napada ma Trinity ), ale ma nieco do seba ( postoj, pohyby, mimika...) To nebolo ono.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak som si rano urobil radost a po cca 30 rokoch znovu pozrel Tři dny Kondora (Redford)

stale pozeratelny a slusne natoceny film, a teraz sa mi aj Fay celkom pacila ( ale ta jej rola a vobec ta romanca mi v tom filme dost nesedela )

Odesláno

Celkem zajímavě (rozuměj oddychově) vypadá "The Last Man on Earth". Zatím jsem viděl jen tři díly první série (víc sérií zatím není), a určitě budu pokračovat dál.. Asi od toho nelze čekat nějaké spásné myšlenky, ale jako odpočinkový seriál (epizoda má něco kolem 20 min) po práci to jde :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...