spineshank Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 právě teď na čt 2 http://www.csfd.cz/film/13186-klepani-na-nebeskou-branu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 1944 by Elmo Nuganen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Nevim, kdo to tady uz postoval, ale diky, moc se nam to libilo. Lehky naboj erotiky, skloubeny s davkou romantiky, poletujici na lajne fantazie. http://www.csfd.cz/film/211864-cashback/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Tohle mě dnes totálně rozsekalo, doporučuji všem, kteří se u filmu nechají rádi překvapit (nekoukejte na trailer). Hlavně zde uvedený recept na silniční piráty je http://www.csfd.cz/film/373181-divoke-historky/ Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 NIKDY nekoukam na trailer!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Nevim, kdo to tady uz postoval, ale diky, moc se nam to libilo. Lehky naboj erotiky, skloubeny s davkou romantiky, poletujici na lajne fantazie. http://www.csfd.cz/film/211864-cashback/Nemáš zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Tohle mě dnes totálně rozsekalo, doporučuji všem, kteří se u filmu nechají rádi překvapit (nekoukejte na trailer). Hlavně zde uvedený recept na silniční piráty je http://www.csfd.cz/film/373181-divoke-historky/ ...j, historka s Audi je nejvíc... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Sem si nikdy neuvedomil, ze ty dva duchodci na zacatku, co se na ne zritilo to letadlo, byli jeho rodice. Vy jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Sem se musel setsakra zamyslet....a odpověď je NE. ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Sem si nikdy neuvedomil, ze ty dva duchodci na zacatku, co se na ne zritilo to letadlo, byli jeho rodice. Vy jo?až když jsem to viděl podruhé. Jinak svatba je pecka. Tu si s mojí pouštíme pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Seriál Hell on Wheels, stavba železnice na divokém západu. Zkouknul jsem pár dílů a dost dobrý. Je to i na netflixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Sem si nikdy neuvedomil, ze ty dva duchodci na zacatku, co se na ne zritilo to letadlo, byli jeho rodice. Vy jo? Taky až na podruhé při domácím shlédnutí, v kině jsem to nepostřehl. Jinak kromě historky s Audi (a samozřejmě závěrečné svatby) mám hodně rád tu s Bombitem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Tak sem zkouknul MedMexe........to byla nuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa nevim jestli sem čekal až moc na základě tý hromady pozitivních ohlasů, ale nic to se mnou nedělalo.To sem byl víc napnutej když sem si zašíval ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Tak sem zkouknul MedMexe........to byla nuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa nevim jestli sem čekal až moc na základě tý hromady pozitivních ohlasů, ale nic to se mnou nedělalo.To sem byl víc napnutej když sem si zašíval ponožkyKuukals na to na tv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Kuukals na to na tv?jounechce se mi věřit že bych z toho byl o tolik víc nadšenej pokud bych to viděl na plátně. Ikdyž sou takové filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 jounechce se mi věřit že bych z toho byl o tolik víc nadšenej pokud bych to viděl na plátně. Ikdyž sou takové filmy.Ja si myslim, ze todle je jeden z nich. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Neni. Platno a velkej zvuk dela hodne, ale kde nic neni, ani smrt nebere Stejne jako Avatar, Gatsby, posledni Jursky park a Terminator - tem nepomuze ani megaplatno.Kazdej to ma trochu jinak, ja si dokazu uzit film i v posteli na noutbuku, ale musi bejt proste dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Avatar me v Imaxu bavil. Užíval sem si zírání na ten svět. Příběhově to byla klasika. V telce sem se na to ani nesnažil koukat.Tady mě ani nenapadlo že by to mohlo bejt na plátně lepší. Dějově mě to moc nebralo, nebyl sem napnutej, ikdyž akce stíhala akci. Charlize T. dobrá, Hardy moc ne.Minimum informací o tom prostředí ve kterém se to odehrávalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 O vikendu jsem zhledl http://www.csfd.cz/film/350007-wayward-pines/ a uslo to. Dokud se nevi o co jde, tak je to zajimavejsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 tak po tom se asi podívám dika Narco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se