Ondoni Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Westworld...včera jsem na to přepnul úplně náhodou na HBO a až do konce seděl jak přibitý...teď jen doufat, že si další díly udrží stejnou atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Tak jsem včera konečně viděl Smrt ve tmě a fakt dobrý a pro kino jak dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Neviděl už někdo Sirotcinec slečny Peregrinove pro podivné děti? Knížky se mi moc líbily, tak jestli má smysl jít na film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Já knížku nečetl, ale film se mi moc líbil.. Je to taková, příjemná "pohádka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Knížce se to asi nevyrovná, ale za mě taky hodně povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Ok díky kluci, capnu svoju a vyrazíme za kulturou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Vám se ta knížka líbila? Já ji přečetl a nasrane odložil že jsem si omylem koupil knížku pro teenagery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Jednička byla asi spíš pro teenagery, dvojka a trojka už mi přišly dost dospělé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Westworld snad to dneska stihnu zkouknout Tak jaké jsou dojmy? Pokud jsi to stihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Včera jsem kouknul na Westworld a rozhodně doporučuju. Vypadá to nadějně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 ja na westworld kouknu dneska, vcera mi to kolidovalo s masterchefem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Tak jaké jsou dojmy? Pokud jsi to stihl.Stihl a velká spokojenost. Někdo může bejt celkem zmatenej z toho prvního dílu. Věci jsou vysvětlovány pozvolna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Musím se na to taky večer podívat, už se těším, zatím to všude chválí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Díky, takže dnešní večer je naplánován :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Prave jsem odkoukal film Neerja. A muzu doporucit, celkem solidni rekonstrukce udalosti. Klobouk dolu pred ni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Dokoukal jsem (zatím jen) první sérii seriálu Boardwalk Empire a líbilo se mi to. není to kdo ví jak hyper akční. Děj je takový pomalejší, ale příjemný a rozhodně to nenudí. Kdo má rád filmy s atmosférou 20. let minulého století, tomu se to bude líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Tak první epizoda Westworld zkouknuta a první dojmy tak 80%, s tím, že jsem ale hodně navnaden na další díl. Super postava v podání Eda Harrise (neskutečně charismatickej záporák) a hlavně mě dostala hudba. To si člověk říká, že to odněkud zná, než ho to trkne, že je to jiné provedení známých skladeb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 ...a Johny Cash pod titulky...fajn je, že to chodí v pondělí...to zase nějakou dobu nebudu v neděli od večera spruzelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 za mne zatim lehke zklamani, ale to tak byva, kdyz ma clovek velka ocekavani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ad Westworld - Ta idea kovbojského adrenalinového městečka s roboty, co pak začly zabíjet, už byla v nějaké sci-fi, co jsem viděl na videu ještě za komančů. Ještě tam měli vedle theme park Starý Řím, tam jim taky hráblo. Nevíte, jak se to jmenovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se