Jaroslav69 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Tak vsem co cestuji po svete a hlavne tem, kteri pracuji u americke firmy doporucuji film Prevrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Jsem slyšel samá pozitiva na tady tu úchylárnu :-) Asi mi to nedá a dnes na to mrknu, navíc Swiss army nože mám moc rád a třeba se i něco nového naučím.... No nevim, v půlce jsem to vypnul. Taková homo-nekro hovadina. Upraveno 26. října 2016 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 No nevim, v půlce jsem to vypnul. Taková homo-nekro hovadina. Já na to zatím neměl čas, ale nazval jsi to krásně, podle ukázek sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Ja to ani nechci videt. Jsem jednoduchej clovek a jak to ma pridomky typu "umelecky", "originalni", a nedejboze "ocenovany ve Varech", tak to nebude pro me :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 přesně, taky nejsem žádnej náročnej divák, kritik, ani pseudointelektuál, rád se u filmu zasměju, ale u tohodle díla jsem jenom kroutil hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) V sobotu jsem byl na Anthropoid http://www.csfd.cz/film/405971-anthropoid/prehled/ a 80 % tedy nedam. Nejhorsi na tom filmu je ta anglictina - cely film me to tahalo za usi. Nejen Mihulova nebo Geislerova, ale i ty zahranicti herci meli divnej akcent. Meli to samozrejme schvalne, ale proste jsem jim neveril ani ty jejich jmena, kdyz je blbe vyslovovali.Nicmene film nuda, Jamie fakt neumi hrat, neni vubec jasny, ze Heidrich je ultrasvine, protoze v tom filmu vubec neni a to je podle meho chyba. jedine plus je dobre zmaknuta prestrelka na konci, ale to se dalo cekat. Takze slabsich 50 %.Proste ten jedinej a pravej Atentát http://www.csfd.cz/film/8301-atentat/prehled/ nic neprekona, protoze Mrkvicka s Jelinkem, Brzobohatý a Pepa Vinklář jsou proste nej :-) Upraveno 26. října 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 včera jsem dal první dva díly http://www.csfd.cz/film/397092-quarry/komentare/ a zatím hodně zajímavý a atmosféra z toho přímo sálá,doufám že to takto bude pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Souhlasim čekal jsem od toho více první 1,5 hod nic moc poslední půlhodina už se rozjela . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) V sobotu jsem byl na Anthropoid http://www.csfd.cz/film/405971-anthropoid/prehled/ a 80 % tedy nedam. Nejhorsi na tom filmu je ta anglictina -Já to vydržel do tý novoroční tancovačky, pak jsem to vyp, že si musím dáchnout, než to dorazim. Honsákubisš a Józéfgaptčik...hrozný. Nojo no, je to holt cizej film. Což mi připomíná, že 28. by mohla být otevřená krypta u Cyrila a Metoděje, možná se tam konečně zajdu mrknout. Upraveno 26. října 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Já to vydržel do tý novoroční tancovačky, pak jsem to vyp, že si musím dáchnout, než to dorazim. Honsákubisš a Józéfgaptčik...hrozný. Nojo no, je to holt cizej film. Což mi připomíná, že 28. by mohla být otevřená krypta u Cyrila a Metoděje, možná se tam konečně zajdu mrknout.Jojo :-) Pak taky Voldřřich a Valšík :-)Krypta je fajn. Ja to vzdycky jednou za cas davam z Panenskych Brezan od vrat zamku do zatacky v Kobylisich, pak mavnu na Bulovku a jedu do kostela a pak dolu do krypty. Je to proste fajn pribeh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Kdo byste chteli dnes vecer kouknout na prijemny film u ktereho se i zasmejete, tak 21:40 na Prime "Walk of Shame" (Ulicka hanby) s Elizabeth Banks. Snad to dabing uplne nezabije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 To Quarry vypada skvele, m.j. uzasna kamera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Doctor Strange - ofiko moje třetí nejoblíbenější Marvelárna. Cumberbatch válí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Mně se líbil Dr. Strange asi že všech Marvelovek nejvíc. Přesně takhle si predstavuju casoprostorova kouzla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Mně se líbil Dr. Strange asi že všech Marvelovek nejvíc.První je u mně Iron Man, druhej o ždibíček Captain America: Winter Soldier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dr. Strange: "Co je to? Moje mantra?" Baron Mordo: "To je heslo na Wi-Fi" .Za mne Doctor Strange jednoznačně palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 - "Mister..."- "Doctor."- "Mister Doctor?".- "It's Strange."- "Maybe, who am I to judge." Zabilo mi to bránici. Tohle a nejlepší kouzelnej plášť od dob Rumburaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Také jsem dnes byl na Dr.Strange s manželkou a líbilo se. Podle lidí co zůstali na dvě potitulkové scény se poznají fandové Marvel univerza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Ja vcera tenhle http://www.csfd.cz/film/388643-muz-ktery-poznal-nekonecno/prehled/ a mohu doporucit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Ja na doporuceni kolegu z prace sjizdim Black Mirror. Neuvedomuju si, ze by to uz tady zaznelo, proto to sem davam. A musim rict, ze to je super. Nektere dily jsou naprostej masakr. Je to sice brano jako serial, ale dily na sebe nijak nenavazuji, kazdy je o necem jinem a i herci jsou pokazde jini. Cele to spojuje spis tematika pouzivani technologii v blizke nebo i vzdalenejsi budoucnosti a zejmena zranitelnost a vliv na psychiku cloveka.http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se