Návštěvník Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Celou tvorbu řezníka samozřejmě znám, první díl jsem dokonce viděl i s autorem Ještě připojím jeden kousek:Nejlepší výkon Billy Bob Thortnahttp://www.csfd.cz/film/38124-santa-je-uchyl/prehled/ Jo a v NY metru jsem viděl upoutávku na dvojku Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Komedie nemám rád, ale Srbský film je ok, u toho se dá alespoň pohonit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Stáhni si FreeRapid a u jednotlivých dílu dej do něj odkaz z příkazového řádku.Mi ten FreeRapid nějak netento. Dělám něco blbě či co? Dám odkaz, naběhne error a že za dvě minuty to zkusí znova a po dvou minutách repete, výsledek nula. Nějaké nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Komedie nemám rád, ale Srbský film je ok, u toho se dá alespoň pohonit.Přesně Dokonce znám jednu holku co....raději nic.Jinak nevím, jestli bych zbývající výběr zařadil do kategorie "komedie" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Mi ten FreeRapid nějak netento. Dělám něco blbě či co? Dám odkaz, naběhne error a že za dvě minuty to zkusí znova a po dvou minutách repete, výsledek nula. Nějaké nápady?Nevím zda nemáš nějaké omezení na serveru, mně to jde např. stáhnout bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Přesně Dokonce znám jednu holku co....raději nic.Jinak nevím, jestli bych zbývající výběr zařadil do kategorie "komedie" Tak to nás můžeš seznámit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Nevím zda nemáš nějaké omezení na serveru, mně to jde např. stáhnout bez problémůOK, prubnu to ještě na jiným drátě. Dík za ozkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Tak jsem videl Teorie tygra, slusne napisano. Hodne slaby pocin, vubec me to nevzalo. http://www.csfd.cz/film/411706-teorie-tygra/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 snad to to jeste nebylo... super, po dlouhe dobe film, kdy clovek jen nezabije ty 2 hodiny cucenim na nic... Hell or High Waterhttps://www.rottentomatoes.com/m/hell_or_high_water/ Připojuji se, líbilo se mi. Skvělý Jeff Bridges, ... i Pine s Fosterem.http://www.csfd.cz/film/52940-hell-or-high-water/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Začal jsem druhou sérii Bosch a je to jízda, zatim jsem u E7 a je to fakt pecka.Zítra musím dát zbytek,ale Bosch jednoznačně v Top10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bohužel to tuším stopli, další už nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bohužel to tuším stopli, další už nebudou co jsem se díval 3.řada by měla býthttps://premieredate.tv/tv-series/2998-when-will-bosch-return-for-season-3-release-date.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No sláva, konečně taky někdo, komu se Westworld líbil . S pokračováním to bude asi všelijaký (doufám, že se jim podaří udržet laťku), výhodu to má v tom, že to vcelku pěkně vyřešili, takže první řada může fungovat sama o sobě jako celek a když zkazej druhou, tak to nebude ničemu vadit. Dokoukal sem vcera 6.dil Westworld a sem rozcarovany, ani nevim jestli mam chut v tom pokracovat. Vizual skvely, ruzne vychytane detaily(hospodsky orchestrion hrajici moderni pisnicky apod), herecke obsazeni je srovnatelne s ackovymi filmy, ale jinak vsechno co dela dobre serialy dobrymi tam snad chybi. O napeti se mluvit neda, pribehove linky hlavnich postav me vlasne ani neinteresovaly. Samozrejme klise v podobe spiknuti na nejvyssich mistech a roboti uvedomujici si svoji existenci nechybi. Co me sejri nejvic jsou ocividne trhliny a chyby, ktere svet Westworld ma a nikdo je neresi a nesnazi se je vysvetlit....proste konzistence toho sveta je strasne slaba a nedava to smysl. Ten pocit sem dostal v pulce 3.serie The Lost, tady mam ten pocit asi od 2.dilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Co me sejri nejvic jsou ocividne trhliny a chyby, ktere svet Westworld ma a nikdo je neresi a nesnazi se je vysvetlit....proste konzistence toho sveta je strasne slaba a nedava to smysl. Ten pocit sem dostal v pulce 3.serie The Lost, tady mam ten pocit asi od 2.dilu To by mě zajímalo jaký to má trhliny a chyby. Neříkám, že je to dokonalý, furt je to jen seriál, ale na první pohled to vypadá vcelku dobře. Taky jsem si tam všimnul pár věcí co mě zarazily, ale jinak z toho mám pozitivní dojem. Jestli nechceš spoilovat, tak klidně SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Dokoukal sem vcera 6.dil Westworld a sem rozcarovany, ani nevim jestli mam chut v tom pokracovat. Vizual skvely, ruzne vychytane detaily(hospodsky orchestrion hrajici moderni pisnicky apod), herecke obsazeni je srovnatelne s ackovymi filmy, ale jinak vsechno co dela dobre serialy dobrymi tam snad chybi. O napeti se mluvit neda, pribehove linky hlavnich postav me vlasne ani neinteresovaly. Samozrejme klise v podobe spiknuti na nejvyssich mistech a roboti uvedomujici si svoji existenci nechybi. Co me sejri nejvic jsou ocividne trhliny a chyby, ktere svet Westworld ma a nikdo je neresi a nesnazi se je vysvetlit....proste konzistence toho sveta je strasne slaba a nedava to smysl. Ten pocit sem dostal v pulce 3.serie The Lost, tady mam ten pocit asi od 2.diluu Me to sralo taky ale po 9. a 10. dilu jsem zjistil, ze to je vlastne vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Mi se to taky líbí. Chvilku jsem byl zmatený, taky se mi tam zdály nesrovnalosti, než mi došlo, že se to neodehrává ve stejných časech. Pak to začalo dávat smysl. Chystám se to stáhnout v celku a dát maraton. Myslím, že jako film v kuse to bude nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Mi se to taky líbí. Chvilku jsem byl zmatený, taky se mi tam zdály nesrovnalosti, než mi došlo, že se to neodehrává ve stejných časech. Pak to začalo dávat smysl. Chystám se to stáhnout v celku a dát maraton. Myslím, že jako film v kuse to bude nejlepší.Přesně. Když člověk pochopí, že tam jsou časový skoky, tak se na to kouká úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 wagoneer a roura si daj facku za spoiler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 To nebyl spoiler. To je pro vnimave videt uz od zacatku. Indicii je tam pomerne dost. Viz treba loga spolecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ha! To mi chcete říct, že se na to mám podívat znova a vkuse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se