Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Celou tvorbu řezníka samozřejmě znám, první díl jsem dokonce viděl i s autorem :D

Ještě připojím jeden kousek:

Nejlepší výkon Billy Bob Thortna

http://www.csfd.cz/film/38124-santa-je-uchyl/prehled/

Jo a v NY metru jsem viděl upoutávku na dvojku :) 

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komedie nemám rád, ale Srbský film je ok, u toho se dá alespoň pohonit.

Přesně :) Dokonce znám jednu holku co....raději nic.

Jinak nevím, jestli bych zbývající výběr zařadil do kategorie "komedie" 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem videl Teorie tygra, slusne napisano. Hodne slaby pocin, vubec me to nevzalo.

http://www.csfd.cz/film/411706-teorie-tygra/prehled/

Odkaz ke komentáři

snad to to jeste nebylo... super, po dlouhe dobe film, kdy clovek jen nezabije ty 2 hodiny cucenim na nic...

Hell or High Water

https://www.rottentomatoes.com/m/hell_or_high_water/

Připojuji se, líbilo se mi. Skvělý Jeff Bridges, ... i Pine s Fosterem.

http://www.csfd.cz/film/52940-hell-or-high-water/prehled/

Odkaz ke komentáři

No sláva, konečně taky někdo, komu se Westworld líbil :). S pokračováním to bude asi všelijaký (doufám, že se jim podaří udržet laťku), výhodu to má v tom, že to vcelku pěkně vyřešili, takže první řada může fungovat sama o sobě jako celek a když zkazej druhou, tak to nebude ničemu vadit.

Dokoukal sem vcera 6.dil Westworld a sem rozcarovany, ani nevim jestli mam chut v tom pokracovat. Vizual skvely, ruzne vychytane detaily(hospodsky orchestrion hrajici moderni pisnicky apod),  herecke obsazeni je srovnatelne s ackovymi filmy, ale jinak vsechno co dela dobre serialy dobrymi tam snad chybi. O napeti se mluvit neda, pribehove linky hlavnich postav me vlasne ani neinteresovaly. Samozrejme klise v podobe spiknuti na nejvyssich mistech a roboti uvedomujici si svoji existenci nechybi. Co me sejri nejvic jsou ocividne trhliny a chyby, ktere svet Westworld ma a nikdo je neresi a nesnazi se je vysvetlit....proste konzistence toho sveta je strasne slaba a nedava to smysl. Ten pocit sem dostal v pulce 3.serie The Lost, tady mam ten pocit asi od 2.dilu

Odkaz ke komentáři

Co me sejri nejvic jsou ocividne trhliny a chyby, ktere svet Westworld ma a nikdo je neresi a nesnazi se je vysvetlit....proste konzistence toho sveta je strasne slaba a nedava to smysl. Ten pocit sem dostal v pulce 3.serie The Lost, tady mam ten pocit asi od 2.dilu

To by mě zajímalo jaký to má trhliny a chyby. Neříkám, že je to dokonalý, furt je to jen seriál, ale na první pohled to vypadá vcelku dobře. Taky jsem si tam všimnul pár věcí co mě zarazily, ale jinak z toho mám pozitivní dojem. Jestli nechceš spoilovat, tak klidně SZ.

Odkaz ke komentáři

Dokoukal sem vcera 6.dil Westworld a sem rozcarovany, ani nevim jestli mam chut v tom pokracovat. Vizual skvely, ruzne vychytane detaily(hospodsky orchestrion hrajici moderni pisnicky apod),  herecke obsazeni je srovnatelne s ackovymi filmy, ale jinak vsechno co dela dobre serialy dobrymi tam snad chybi. O napeti se mluvit neda, pribehove linky hlavnich postav me vlasne ani neinteresovaly. Samozrejme klise v podobe spiknuti na nejvyssich mistech a roboti uvedomujici si svoji existenci nechybi. Co me sejri nejvic jsou ocividne trhliny a chyby, ktere svet Westworld ma a nikdo je neresi a nesnazi se je vysvetlit....proste konzistence toho sveta je strasne slaba a nedava to smysl. Ten pocit sem dostal v pulce 3.serie The Lost, tady mam ten pocit asi od 2.dilu

u

Me to sralo taky ale po 9. a 10. dilu jsem zjistil, ze to je vlastne vyborny :)

Odkaz ke komentáři

Mi se to taky líbí. Chvilku jsem byl zmatený, taky se mi tam zdály nesrovnalosti, než mi došlo, že se to neodehrává ve stejných časech.

Pak to začalo dávat smysl. Chystám se to stáhnout v celku a dát maraton. Myslím, že jako film v kuse to bude nejlepší.

Odkaz ke komentáři

Mi se to taky líbí. Chvilku jsem byl zmatený, taky se mi tam zdály nesrovnalosti, než mi došlo, že se to neodehrává ve stejných časech.

Pak to začalo dávat smysl. Chystám se to stáhnout v celku a dát maraton. Myslím, že jako film v kuse to bude nejlepší.

Přesně. Když člověk pochopí, že tam jsou časový skoky, tak se na to kouká úplně jinak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...