kuncák7 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Ted na ct24 rozhovor s R.Messnerem ( prvnim pokoritelem vsech 8 mi tisicovek ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Ja jsem si sjel novou trilogii Vinnetoua a musim rict, ze se mi to libilo. A pomerne dost. Samozrejme, ze jsem vyrustal na Briceovi a Barkerovi a ty filmy jsem miloval. Stejne tak jsem ale zhltl vsechny Mayovky (knihy) a videl jsem, ze snad krome jmen ty filmy s puvodnima knizkama nemaji nic spolecneho. Nevadilo mi to, prave naopak. Ve sve predstavivosti jsem si aspon mohl vybudovat svet podle Mayovych knizek. A stejne tak, jako je pro nekoho ten pravej Old Shatterhand pouze Lex Barker, tak pro me je pravej Old Shatterhand ten z kreseb Zdenka Buriana (zarostlej, s kloboukem a koltem u pasu). Chci tim rict to, ze u tech novych filmu se clovek musi odprostit od tech starych. A podle me to jde docela dobre, protoze tvurci se nesnazili napodobit nebo okopirovat puvodni filmy z 60. let, ale proste jdou svou cestou. Vytvorili vlastni svet, vic syrovejsi, nez byl v puvodnich "pohadkach". Navic se mi v podstate libilo, ze se puvodnimi knihami inspirovali zase jen hodne zhruba a vytvorili si svoji dejovou linii. Takze jsem vubec netusil, co se v deji stane a s napetim jsem film dal sledoval (jasne, padoucha dostanou...). Za me tedy palec nahoru. Rozhodne to od tvurcu chtelo koule se do toho pustit. Celkove netvrdim, ze to je vrchol kinematografie, ale mysim si, ze to vypravou, kamerou, kostymy a i hereckymi vykony vubec nezaostava za zapadni produkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Já poočku sleduju novou Angeliku a to se opravdu nepovedlo. Atmostéra filmu je velká 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dnes večer v tývce http://www.csfd.cz/film/223965-sejmi-je-vsechny/prehled/ nic složitýho, ba naopak, možná až blbost, ale dobrá :gun_bandana: :2guns: střílečka..Vcera jsem dal na tebe a sledoval to, no, nevydrzel jsem az do konce, asi starnu :-)). Byl to pro mne " tezkej zanr", zabitejch jak u Arnoldovych akcnaku :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ted na ct24 rozhovor s R.Messnerem ( prvnim pokoritelem vsech 8 mi tisicovek ). Pokořitel je absolutně nesmyslný výraz v souvislosti s horami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Vcera jsem dal na tebe a sledoval to, no, nevydrzel jsem az do konce, asi starnu :-)). Byl to pro mne " tezkej zanr", zabitejch jak u Arnoldovych akcnaku :-)).No na první pohled vypadám asi normální.. Já vím, je to totálně ujetý, ale ten konec je nejvíc, to jsi prošvihnul :lol: Co chceš, nosím Seika :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Já to včera nakonec taky nedal. Vydržel jsem cca do půlky. Asi sem to prvně viděl nalitej, nebo nevim, ale prostě tentokrát jsem se do toho nemohl zakoukat. Tak jsem dal klasiku s Travoltou a Cagem, Tváří v tvář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Maxeli popravdě ono to stačí vidět jednou a pak se s tím vyrovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Pokořitel je absolutně nesmyslný výraz v souvislosti s horami.Dik za upozorneni, vubec mne to neva a budu ho dal pouzivat. Jestli chces davat jeste nejake lekce v cj, tak laskave nekomu jinymu. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 No na první pohled vypadám asi normální.. Já vím, je to totálně ujetý, ale ten konec je nejvíc, to jsi prošvihnul :lol: Co chceš, nosím Seika :DAle jo, jen na to asi musi byt nalada a ta vcera na tohle nebyla, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Ja si dnes po dlouhe dobe zopaknu na Ct2 toto: http://www.csfd.cz/film/8083-maratonec/prehled/ Pak zkusim jeste cucnout toto: http://www.csfd.cz/film/382123-mesto-44/prehled/ Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Včera Účetní http://www.csfd.cz/film/395620-zuctovani/galerie/?type=1 a pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ja dneska zkusil Arrival http://www.csfd.cz/film/379848-prichozi/prehled/ a asi sem to nepochopil. Porad jsem cekal co se tam jako bude dit a mezitim to skoncilo. Jdu na Ucetniho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dik za upozorneni, vubec mne to neva a budu ho dal pouzivat. Jestli chces davat jeste nejake lekce v cj, tak laskave nekomu jinymu. Ale jo, klidně ho dál používej, stejně jako "novináři", kteří ho tak rádi používají. Jen jsem ještě neslyšel žádného horolezce, který by o sobě řekl, že pokořil horu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 A jak se to teda rika spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ale jo, klidně ho dál používej, stejně jako "novináři", kteří ho tak rádi používají. Jen jsem ještě neslyšel žádného horolezce, který by o sobě řekl, že pokořil horu. Moc ti dekuju, zes to povolil :-). Napis to do jazykovedneho vlakna a nepoucuj mne, na to opravdu nemam naladu.A abych se vratil k tematu,, byl to super rozhovor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 A jak se to teda rika spravne?Hora mu dovolila ji slezt a podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Hora mu dovolila ji slezt a podobne. Ja myslel, ze mi to rekne ten expert pres hory :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Hora mu dovolila ji slezt a podobne. Ach jo, zase dalsi nejchytrejsi, ten horolezec Nedej se Martine!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Já se teď koukl na passangers. No je to film pro mládež a zklamalo mě to dost. Asi mi mělo napovedet že mi to doporučila moje o mnoho mladší sestra, které je dvacet. Řekl jsem si že si spravim chuť, tak jsem pustil Zrození hrdiny od Gibsona a z toho jsem si taky na zadek nesedl... Jako lepší, ale čekal jsem asi víc. Tak už nevím co. Příští týden zkusím arrival. Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se