(z)denny Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 .. Začal jsem číst a po 20 stranách jsem to zabalil, nečtivé, nezajímavé a hned v úvodu jsem se v tom ztrácel. Další už jsem nezkoušel..Lovci hlav byli na čtení docela těžkopádnější, ale ostatní knížky od Nesba byly úplně fantasticky čtivý. Zkus je a neprohloupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Lovci hlav byli na čtení docela těžkopádnější, ale ostatní knížky od Nesba byly úplně fantasticky čtivý. Zkus je a neprohloupíšMěl bys doporučení? Aby to mělo spád, bylo to přehledné a zároveň s dobrou zápletkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Koukám na film Miss Sloane /2016/ - naprostá bomba. Zákulisí zbraňového lobby v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Koukám na film Miss Sloane /2016/ - naprostá bomba. Zákulisí zbraňového lobby v USA.Když jsem na to koukal, líbilo se mi to moc, ale když jsem se nad tím druhý den zamyslel, přišlo mi to jako pěkná kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 A propos Dunkerk. Ale jo, dobry. Strilelo se tam, par mrtvych bylo, dobre to dopadlo, trocha patosu az nakonec, ale ze bych to musel videt dvakrat... Radsi mam vod Nolana ty filmy, u kerych se musi zapnout mozek, treba Instalater, nebo Inspekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 To vypadá moc dobře dúfajme. Ta hudba k traileru ma zrovna nenadchla, ale ost není podstatný. Hlavne aby to oproti jednotke nebola mainstreamova zlatanina postavená namiesto deja na efektoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak já jsem tedy na 92% čekal trochu víc..... film co má hodnocení 92% by měl mít trochu větší grády. Né že by se na to nedalo koukat, ale čekal jsem po dlouhé době víc.... Hardy mi připadal jako sovětský hrdina v sovětském filmu, hodinu kroužil nad oceánem bez paliva a při tom ještě stihnul sestřelit německou 109ku.... Jo to si Hardy dovolil dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Měl bys doporučení? Aby to mělo spád, bylo to přehledné a zároveň s dobrou zápletkou...Mě se teda líbili i Lovci hlav a četl jsem je taky až po filmu. Jestli chceš od Nesboa něco na vyzkoušení, tak prubni Krev na sněhu, to je kraťoučký a sype se to dopředu jak štěrk ze sklopky a je to nekomplikovaný. Nebo Syn, ten je taky dobrej, ale oboje jsou to spíš thrilery, než detektivky. Pokud bys chtěl zkusit Harryho Holea, ten je komplikovanej dycky, holt aby to bylo napínavý. Třeba Levhart mi přišel takovej rychlejší. Upraveno 21. července 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Já jsem Holea začínal Spasitelem myslím, potom Pentagram a potom jsem to už vzal od začátku.Krev na sněhu byla fajn, Syn je trochu rozvláčnější ale taky super.Zkusil bych ještě toho Keplera, začít pěkně od začátku sérii Joona Linna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Zkusil bych ještě toho Keplera, začít pěkně od začátku sérii Joona Linna naprostej souhlas. Kepleři jsou droga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Měl bys doporučení? Aby to mělo spád, bylo to přehledné a zároveň s dobrou zápletkou... Kdybys chtěl číst Nesba, tak koukni na jeho bibliografii a začni od začátku. Sice jsou jeho knížky jakoby uzavřené, ale dějová linie hlavní postavy se tam táhne a o to je to lepší. Takový skvělý skandinávský seriál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Já jsem Holea začínal Spasitelem myslím, potom Pentagram a potom jsem to už vzal od začátku.Krev na sněhu byla fajn, Syn je trochu rozvláčnější ale taky super.Zkusil bych ještě toho Keplera, začít pěkně od začátku sérii Joona Linna ještě jsem si vzpomněl na Bryndzu, série Eriky Fosterovétaky docela pěkně čtivě, navazuje to na sebeautor je původem slovák žijící v Anglii, kde se i odehrává děj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Takhle, netrvám na tom, aby to byl Nesbo. Jsem docela nevděčný čtenář, jak mě nechytne prvních 20-30 stran, odkládám to. Mám rád krimi, zápletky a tak, ale hlavně to musí mít spád hned od úvodu a prostě čtivě napsané. Upraveno 21. července 2017 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 20 - 30 stran, to seš drsoň, já knihy kupuju podle prvních pár vět, musí mě to zaujmout hnedko. Strašně mě krkne manželka, která do všeho naopak čučí od prostředka nebo klidně na konec...to mě úplně teče ze zubů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ten Olsen se dobře čte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ten první díl od Nesba Netopýr je potřeba přečíst od Knihy Zlín, dříve Nesba vydávala jiná firma a nemělo to takovou úroveň. Jinak je pravda, že od Nemesis (4 díl) se to rozjelo více. A ze severských ještě mohu doporučit dvojici Hjorth + Rosenfeld, super krimi, ale třeba číst od prvního dílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Nezkousel jste uz nekdo Ozark? Je to teda cerstvy, ale vypada to zajimave. A Chicago-based financial advisor secretly relocates his family to the Missouri Ozarks when his dealings with a drug cartel go awry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Já jsem Nesba poslouchal jako audioknihy a v podání Hynka Čermáka je Harry Hole cajk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Ten Ozark vypadá dobře, teď jen zda budou titulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Nevim jak cesky, ale anglicky jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se