Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

.. Začal jsem číst a po 20 stranách jsem to zabalil, nečtivé, nezajímavé a hned v úvodu jsem se v tom ztrácel. Další už jsem nezkoušel..

Lovci hlav byli na čtení docela těžkopádnější, ale ostatní knížky od Nesba byly úplně fantasticky čtivý. Zkus je a neprohloupíš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem tedy na 92% čekal trochu víc..... film co má hodnocení 92% by měl mít trochu větší grády. Né že by se na to nedalo koukat, ale čekal jsem po dlouhé době víc.... Hardy mi připadal jako sovětský hrdina v sovětském filmu, hodinu kroužil nad oceánem bez paliva a při tom ještě stihnul sestřelit německou 109ku....

Jo to si Hardy dovolil dost
Odkaz ke komentáři

Měl bys doporučení? Aby to mělo spád, bylo to přehledné a zároveň s dobrou zápletkou...

Mě se teda líbili i Lovci hlav a četl jsem je taky až po filmu. Jestli chceš od Nesboa něco na vyzkoušení, tak prubni Krev na sněhu, to je kraťoučký a sype se to dopředu jak štěrk ze sklopky a je to nekomplikovaný. Nebo Syn, ten je taky dobrej, ale oboje jsou to spíš thrilery, než detektivky. Pokud bys chtěl zkusit Harryho Holea, ten je komplikovanej dycky, holt aby to bylo napínavý. Třeba Levhart mi přišel takovej rychlejší.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

Já jsem Holea začínal Spasitelem myslím, potom Pentagram a potom jsem to už vzal od začátku.

Krev na sněhu byla fajn, Syn je trochu rozvláčnější ale taky super.

Zkusil bych ještě toho Keplera, začít pěkně od začátku sérii Joona Linna

Odkaz ke komentáři

Měl bys doporučení? Aby to mělo spád, bylo to přehledné a zároveň s dobrou zápletkou...

Kdybys chtěl číst Nesba, tak koukni na jeho bibliografii a začni od začátku. Sice jsou jeho knížky jakoby uzavřené, ale dějová linie hlavní postavy se tam táhne a o to je to lepší. Takový skvělý skandinávský seriál :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem Holea začínal Spasitelem myslím, potom Pentagram a potom jsem to už vzal od začátku.

Krev na sněhu byla fajn, Syn je trochu rozvláčnější ale taky super.

Zkusil bych ještě toho Keplera, začít pěkně od začátku sérii Joona Linna

ještě jsem si vzpomněl na Bryndzu, série Eriky Fosterové

taky docela pěkně čtivě, navazuje to na sebe

autor je původem slovák žijící v Anglii, kde se i odehrává děj

Odkaz ke komentáři

Takhle, netrvám na tom, aby to byl Nesbo. Jsem docela nevděčný čtenář, jak mě nechytne prvních 20-30 stran, odkládám to. Mám rád krimi, zápletky a tak, ale hlavně to musí mít spád hned od úvodu a prostě čtivě napsané. 

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Ten první díl od Nesba Netopýr je potřeba přečíst od Knihy Zlín, dříve Nesba vydávala jiná firma a nemělo to takovou úroveň. Jinak je pravda, že od Nemesis (4 díl) se to rozjelo více. A ze severských ještě mohu doporučit dvojici Hjorth + Rosenfeld, super krimi, ale třeba číst od prvního dílu.

Odkaz ke komentáři

Nezkousel jste uz nekdo Ozark? Je to teda cerstvy, ale vypada to zajimave.

A Chicago-based financial advisor secretly relocates his family to the Missouri Ozarks when his dealings with a drug cartel go awry.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...