SCIFI Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Nevim jak cesky, ale anglicky jsou.dej sem film s hadem co natočila tvoje žena. To je masakr v čechách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Divocinu na Slapech? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Dnes jsem byl na Dunkirku a nemám co vytknout. "Tikot hodinek" v soundtracku je boží a při zvuku sirény německý Stuky mi šel mráz po zádech. Jsem rád, že jsem to viděl v kině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Divocinu na Slapech? :-)tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Panove, opravdu doporucuji Dunkerk / Dunkirk (nebo jak se to vlastne spravne pise). Je to cire drama, které Vam ani na chvilku nedovoli vydechnout a je paradni, jak se reziserovi podarilo vykreslit vylecne peklo se vsim vsudy, bez nutnosti ukazovat brutalitu ve forme letajich udu a vyhrezlych strev. Ta hodka a pul utekla v kine strasne rychle a premyslim, ze si to dam ještě jednou - a tentokrát v iMaxu - zatím o dunkirku v iMaxu všichni jen basni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Nocturnal Animals/ Noční zvířatahttps://www.csfd.cz/film/52430-nocni-zvirata/prehled/ https://www.uloz.to/!V3S8TwjQA7KL/nocni-zvirata-nocturnal-animals-2016-cz-titulky-id-870263-mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 (upraveno) procent moc nemá , ale ten název .......Hodinářova svatební cesta korálovým mořem (1979)https://www.csfd.cz/film/222993-hodinarova-svatebni-cesta-koralovym-morem/prehled/ Upraveno 26. července 2017 uživatelem Effe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Panove, opravdu doporucuji Dunkerk / Dunkirk (nebo jak se to vlastne spravne pise). Je to cire drama, které Vam ani na chvilku nedovoli vydechnout.Souhlasím. Asi nejlepší Nolan ze tří, co jsem viděl. Strašná jízda od začátku, akorát ten konec byl na mně už trochu patetický, takže tak 9/10.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jak to tak pozoruju, tak jsem asi jedinej clovek na svete, kteryho to zklamalo. Ale jako jo vlastne... zvuk byl dobrej, sedadlo v kine se pode mnou trepalo... a u zaverecnych titulku jsem si vzpomnel na Cimrmana... ze by to taky zapadalo do serialu "Nase slavne prohry". V tomhle pripade tedy anglicka verze serialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Som sa nechal ukecat na Valeriana. Bohužiaľ sa ukázalo že ide o teenage sci-fi rodinného typu ktoré by som v TV po 10 minútach prepol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Kingsman: The Secret Service - https://www.csfd.cz/film/342878-kingsman-tajna-sluzba/prehled/. Nikde jsem to tady neviděl a přitom je to velice fajn film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Jak to tak pozoruju, tak jsem asi jedinej clovek na svete, kteryho to zklamalo. Ale jako jo vlastne... zvuk byl dobrej, sedadlo v kine se pode mnou trepalo... a u zaverecnych titulku jsem si vzpomnel na Cimrmana... ze by to taky zapadalo do serialu "Nase slavne prohry". V tomhle pripade tedy anglicka verze serialu. A co konkrétně tě na tom zklamalo? Já nejsem žádný válkofil, Nolan není moje modla, ale myslím si, že je to výborně natočený, hodně napínavý film, se skvělou hudbou.Nebýt debilní zápletky s Hardyho prázdnou nádrží, je to dokonalý. Upraveno 28. července 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Včera jsem dal tu výše zmíněnou Hodinářovu cestu.Vůbec jsem to neznal,trošku československá normalizační zábava říznutá Monty python a dochucená Švankmajerem.Mě to bavilo.A jsou tam záběry na úžasný winder:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Kingsman: The Secret Service - https://www.csfd.cz/film/342878-kingsman-tajna-sluzba/prehled/. Nikde jsem to tady neviděl a přitom je to velice fajn film.je tady pres dvacet prispevku, staci nahore vpravo napsat:'kingsman' a vedle toho kliknout na zelenou ikonku s vobrazkem lupy, jantare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 A co konkrétně tě na tom zklamalo? Já nejsem žádný válkofil, Nolan není moje modla, ale myslím si, že je to výborně natočený, hodně napínavý film, se skvělou hudbou.Nebýt debilní zápletky s Hardyho prázdnou nádrží, je to dokonalý. Souhlasím. Až na pár historických nesmyslů a šíleností dost dobrý. Pro mě stejně liga jako černý jestřáb sestřelen.Jako vlastně toho až zas tolik není. Ty pláže naprosto čistý, reál strašnej bordel. Spit byl v téhle části války taková formule. Prostě ještě nebyli. Takže by to byli nejspíš huricany. Nábojů měl Hardy jak Rambo. A nespíš by vyskočil k vlastním. Ovšem jak řekl generál 'Boček... Přece nerozflákaj tak krásnej stroj. Jo a mezek rozhodně není ta potvora co tam lítala. Škoda jen že ho Nolanovi nepůjčili. Ale na světě je. A je taky sexy.A ta atmosféra mňam. Oproti tomu co momentálně točí rusové je tohle velkodílo. V ruským filmu nepřežije nic. Tam prostě nic a nikdo nemá strach padnout za vlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Jak jsem psal, nejsem žádný válečný fanda, co by měl nastudovanou WWII. Ale Dunkirk mě donutil si přečíst na netu, co se na francouzském pobřeží na jaře 1940 vlastně dělo. Mohl by to být dobrý film třeba pro školy, místo dvou hodin dějepisu, nehledě na výše popsané drobné odchylky od reality. Jo a ještě mi tam neseděl vysmátý pan admirál Kenneth Branagh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Tak to zasadni v kontextu Dunkirku bylo, ze Nemci proste zastavili. Je jednou, kterou teorii si vybereme, ale proste zastavili a nechali Brity odjet. Takze drama bylo spise logisticke, tzn. jak najednou evakuovat tolik lidi. Z vojenskeho hlediska to zadny zazrak neni, protoze jim to proste bylo umozneno. Jinak by tam bylo 400 tisic hrobecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 To jsem třeba před filmem nevěděl a dostudoval na Wikipedii, Franto. A ve filmu, pokud si pamatuju, o tom nepadlo ani slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 No protoze pak ta akce vypada hodne dramaticky a je oznacovana za "zazrak", to je jasne :-) A nerikam, ze nebyla, ale ten "zazrak" bylo spise to, ze Nemci toho nechali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 viz Omyl č.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se