Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Panove, opravdu doporucuji Dunkerk / Dunkirk (nebo jak se to vlastne spravne pise).  Je to cire drama, které Vam ani na chvilku nedovoli vydechnout a je paradni, jak se reziserovi podarilo vykreslit vylecne peklo se vsim vsudy, bez nutnosti ukazovat brutalitu ve forme letajich udu a vyhrezlych strev. 

Ta hodka a pul utekla v kine strasne rychle a premyslim, ze si to dam ještě jednou - a tentokrát v iMaxu - zatím o dunkirku v iMaxu všichni jen basni....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, opravdu doporucuji Dunkerk / Dunkirk (nebo jak se to vlastne spravne pise).  Je to cire drama, které Vam ani na chvilku nedovoli vydechnout.

Souhlasím. Asi nejlepší Nolan ze tří, co jsem viděl. Strašná jízda od začátku, akorát ten konec byl na mně už trochu patetický, takže tak 9/10....

Odkaz ke komentáři

Jak to tak pozoruju, tak jsem asi jedinej clovek na svete, kteryho to zklamalo. Ale jako jo vlastne... zvuk byl dobrej, sedadlo v kine se pode mnou trepalo... a u zaverecnych titulku jsem si vzpomnel na Cimrmana... ze by to taky zapadalo do serialu "Nase slavne prohry". V tomhle pripade tedy anglicka verze serialu. :)

Odkaz ke komentáři

Jak to tak pozoruju, tak jsem asi jedinej clovek na svete, kteryho to zklamalo. Ale jako jo vlastne... zvuk byl dobrej, sedadlo v kine se pode mnou trepalo... a u zaverecnych titulku jsem si vzpomnel na Cimrmana... ze by to taky zapadalo do serialu "Nase slavne prohry". V tomhle pripade tedy anglicka verze serialu. :)

A co konkrétně tě na tom zklamalo? Já nejsem žádný válkofil, Nolan není moje modla, ale myslím si, že je to výborně natočený, hodně napínavý film, se skvělou hudbou.

Nebýt debilní zápletky s Hardyho prázdnou nádrží, je to dokonalý. 

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Kingsman: The Secret Service - https://www.csfd.cz/film/342878-kingsman-tajna-sluzba/prehled/. Nikde jsem to tady neviděl a přitom je to velice fajn film.

je tady pres dvacet prispevku, staci nahore vpravo napsat:'kingsman' a vedle toho kliknout na zelenou ikonku s vobrazkem lupy, jantare :)

Odkaz ke komentáři

A co konkrétně tě na tom zklamalo? Já nejsem žádný válkofil, Nolan není moje modla, ale myslím si, že je to výborně natočený, hodně napínavý film, se skvělou hudbou.

Nebýt debilní zápletky s Hardyho prázdnou nádrží, je to dokonalý. 

Souhlasím.  Až na pár historických nesmyslů a šíleností dost dobrý.  Pro mě stejně liga jako černý jestřáb sestřelen.

Jako vlastně toho až zas tolik není.  Ty pláže naprosto čistý,  reál strašnej bordel.  Spit byl v téhle části války taková formule.  Prostě ještě nebyli. Takže by to byli nejspíš huricany.  Nábojů měl Hardy jak Rambo.   A nespíš by vyskočil k vlastním.  Ovšem jak řekl generál 'Boček...  Přece nerozflákaj tak krásnej stroj.   Jo a mezek rozhodně není ta potvora co tam lítala.  Škoda jen že ho Nolanovi nepůjčili.  Ale na světě je.  A je taky sexy.

A ta atmosféra mňam.  

Oproti tomu co momentálně točí rusové je tohle velkodílo.  V ruským filmu nepřežije nic.  Tam prostě nic a nikdo nemá strach padnout za vlast.  

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, nejsem žádný válečný fanda, co by měl nastudovanou WWII. Ale Dunkirk mě donutil si přečíst na netu, co se na francouzském pobřeží na jaře 1940 vlastně dělo.  Mohl by to být dobrý film třeba pro školy, místo dvou hodin dějepisu, nehledě na výše popsané drobné odchylky od reality. Jo a ještě mi tam neseděl vysmátý pan admirál Kenneth Branagh :D

Odkaz ke komentáři

Tak to zasadni v kontextu Dunkirku bylo, ze Nemci proste zastavili. Je jednou, kterou teorii si vybereme, ale proste zastavili a nechali Brity odjet. Takze drama bylo spise logisticke, tzn. jak najednou evakuovat tolik lidi. Z vojenskeho hlediska to zadny zazrak neni, protoze jim to proste bylo umozneno. Jinak by tam bylo 400 tisic hrobecku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...