Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera jsem byl na Wind river a libilo se mi to...kdo ma rad ponurou atmosferu na zasnezenejch planich, tak si prijde na svy

Sosnul, viděl...moc dobrej film...díky.  :)

Odesláno

Já jsem zkouknul Baby Driwera a podle mě teda kktina pro náctiletý. Nechal jsem se zlákat, že tam hraje Kevin Spacey a.... :sad01_anim:

Ani ty autohoničky nestály za nic, zlatej Bullock.

Ja vydrzel asi pul hodiny, snazil sem se, ale fakt se to nedalo.
Odesláno

Star Trek: Discovery - https://www.csfd.cz/film/424901-star-trek-discovery/prehled/

Po prvním dílu to vůbec nevypadá špatně. Manželka to sledovala na půl oka a ptala se, jestli je to zase nějakej novej film ... na seriál má dobrou výpravu :). Oproti ostatním seriálům to vypadá trochu akčněji, zapadá to k novým filmům.

Souhlas, za me dost dobrý, Jdu na dvojku a trojku :-)

Odesláno

Poprosím, poraďte mi nejaký seriál k večeri, nejakú hovadinu na zasmiatie typu Halo Halo, Red Dwarf, Jistě pane ministře, ... Nemusím zrovna Big Bang Theory a pod., skrátka mladých, humorom sršiacich ľudí. Dík.

Odesláno

V úterý Wind River a fajn film. Klasika, žádné efekty, pomalé tempo, Indiáni, filmová hudba Nick Cave. Moc dobrý.

Blade runnera si dám za týden, až opadnou narvaný sály.

Doma pak jedu nové Narcos, zatím první díl a docela to šlape, tak se těším, jak se to rozjede. Takové prima retro z devadesátek...

Odesláno

Tak dneska jdu na novýho Blade Runnera, jsem natěšenej jak na Vánoce!

som vcera po 10tich rokoch pozrel zase stareho, aby som sa naladil ked pojdem.. Asi zajtra :)
  • Dát hlas 1
Odesláno

OK, Blade Runner 2049...

Villeneuve mě zase dostal. Po Sicariovi a Arrival mě tímhle zase dostal do kolen. Jestli má nějakej letošní film dostat Oskara, je to tenhle. Příběh vymazlenej, herci boží, kamera kulervoucí.

Neřeknu ani slovo navíc, žádný blbý náznaky a rádobychytrý pošťuchování. Jděte na to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...