MJ. Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 sem konečně zkouknul 13 hourspekne udelany, takova americka klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Vcera jsem byl na Wind river a libilo se mi to...kdo ma rad ponurou atmosferu na zasnezenejch planich, tak si prijde na svySosnul, viděl...moc dobrej film...díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 (upraveno) Já se teď podíval na tohle a musím říct, že sice trochu agitka ale super. Dost k zamyšlení: https://www.csfd.cz/film/410032-zastavte-vymirani/prehled/ EDIT: Omylem jsem přidal ještě mezeru, díky za upozornění Cyrile. Upraveno 2. října 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 (upraveno) nejde odkaz Upraveno 2. října 2017 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 https://www.csfd.cz/film/410032-zastavte-vymirani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Já jsem zkouknul Baby Driwera a podle mě teda kktina pro náctiletý. Nechal jsem se zlákat, že tam hraje Kevin Spacey a.... Ani ty autohoničky nestály za nic, zlatej Bullock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 ten Wind river jako dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Star Trek: Discovery - https://www.csfd.cz/film/424901-star-trek-discovery/prehled/Po prvním dílu to vůbec nevypadá špatně. Manželka to sledovala na půl oka a ptala se, jestli je to zase nějakej novej film ... na seriál má dobrou výpravu . Oproti ostatním seriálům to vypadá trochu akčněji, zapadá to k novým filmům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Já jsem zkouknul Baby Driwera a podle mě teda kktina pro náctiletý. Nechal jsem se zlákat, že tam hraje Kevin Spacey a.... Ani ty autohoničky nestály za nic, zlatej Bullock.Ja vydrzel asi pul hodiny, snazil sem se, ale fakt se to nedalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Star Trek: Discovery - https://www.csfd.cz/film/424901-star-trek-discovery/prehled/Po prvním dílu to vůbec nevypadá špatně. Manželka to sledovala na půl oka a ptala se, jestli je to zase nějakej novej film ... na seriál má dobrou výpravu . Oproti ostatním seriálům to vypadá trochu akčněji, zapadá to k novým filmům.Souhlas, za me dost dobrý, Jdu na dvojku a trojku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Poprosím, poraďte mi nejaký seriál k večeri, nejakú hovadinu na zasmiatie typu Halo Halo, Red Dwarf, Jistě pane ministře, ... Nemusím zrovna Big Bang Theory a pod., skrátka mladých, humorom sršiacich ľudí. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Black Books, Misfits, The Last Man on Earth, Welcome to Sweden, Worst Week Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Koukám na film Wind River - docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Nový Kingsman mi přišel ještě lepší než jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Black Books, Misfits, The Last Man on Earth, Welcome to Sweden, Worst Week Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tak dneska jdu na novýho Blade Runnera, jsem natěšenej jak na Vánoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 V úterý Wind River a fajn film. Klasika, žádné efekty, pomalé tempo, Indiáni, filmová hudba Nick Cave. Moc dobrý.Blade runnera si dám za týden, až opadnou narvaný sály.Doma pak jedu nové Narcos, zatím první díl a docela to šlape, tak se těším, jak se to rozjede. Takové prima retro z devadesátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tak dneska jdu na novýho Blade Runnera, jsem natěšenej jak na Vánoce!som vcera po 10tich rokoch pozrel zase stareho, aby som sa naladil ked pojdem.. Asi zajtra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 OK, Blade Runner 2049...Villeneuve mě zase dostal. Po Sicariovi a Arrival mě tímhle zase dostal do kolen. Jestli má nějakej letošní film dostat Oskara, je to tenhle. Příběh vymazlenej, herci boží, kamera kulervoucí.Neřeknu ani slovo navíc, žádný blbý náznaky a rádobychytrý pošťuchování. Jděte na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Tywoe teď vidim, že mu Spáčilová dala 60%.Já nevim, proč na ty filmy vůbec chodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se