ivan_989 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dakujem za tip na contratiempo. Super! V napati od zaciatku do konca, nečakane zvraty aj zaver. Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Hele dokoukavam 3 díl Godless a celkem houby drama. Kromě silnejch kecu. Lesby uz tam jsou, tak se ptám - doufám, ze nebudou i gaycowboys a hlavne ?rozjede se to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Já ted dokoukal Zabití posvátného jelena s Farellem a Kidman a teda jako myslîm slušný dekadentní psycho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Hele dokoukavam 3 díl Godless a celkem houby drama. Kromě silnejch kecu. Lesby uz tam jsou, tak se ptám - doufám, ze nebudou i gaycowboys a hlavne ?rozjede se to??Fany jsem u 4. dílů a jsem nadšen, to pomalé tempo mi vyhovuje, krom toho vím,že to vyvrcholí závěrečnou přestřelkou a ta bude, nepochybuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Hele dokoukavam 3 díl Godless a celkem houby drama. Kromě silnejch kecu. Lesby uz tam jsou, tak se ptám - doufám, ze nebudou i gaycowboys a hlavne ?rozjede se to??Godless je super, vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Hele dokoukavam 3 díl Godless a celkem houby drama. Kromě silnejch kecu. Lesby uz tam jsou, tak se ptám - doufám, ze nebudou i gaycowboys a hlavne ?rozjede se to?? jsem na tom stejně, 4. díl zítra ve vlaku a celkem se mi to tempo líbí, tak nějak to k tomu línému západu patří, bych řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Včera jsem poprvé viděl film "K-Pax" (Svět podle Prota) a je to teda silný film a Spacey je fantastický! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 K-pax je parada, plny suhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 https://www.csfd.cz/film/560299-jean-claude-van-johnson/prehled/ Dobře ujetá parodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) the end of the f ** king world - urcite vyzkiusejte, je to o teenegerech a lasce Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Mrkněte na Tři billboardy, stojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 .. pomalu se stavam fanouskem kanalu FILM EUROPE.. takhle ulitlej film se malokdy vidi https://www.csfd.cz/film/301575-vila/prehled/ .. a uz se tesim na tohle https://www.csfd.cz/film/351849-boj-snezneho-pluhu-s-mafii/diskuze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 montemar: tak to ja mam uz hodne dlouho , diky za filmy. Davam na seznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Tohle jsem tam chytil někdy mezi svátky a hodně slušná oddychovka. https://www.csfd.cz/film/346895-laska-na-kari/prehled/ Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ja jsem se pustil ted do Occupied. Po tom polskym Wataha a svedskym Bron je to dalsi vec v originale kde musim cist titulky, ale zatim to za to stoji. https://www.politico.eu/article/occupied-norwegian-tv-series-thats-enraged-the-kremlin-norway-russia-occupation/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak jsem si dal na zkoušku jeden díl Mostu (4), a zase mne to dostalo. Saga mi chyběla, ještě Martina by to chtělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Synci, dík za tip na Godless...Dost dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Chystám se do džungle na Harryho, trailer vypada dobře. Viděli jste ho už někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Dalo se to, ale podruhy uz bych to videt nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Hodně se mi líbil Swiss army man, tam byl Daniel výborný :-) To jsi viděl? Zajímavá záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se