organic Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Co nový Sicario 2? Stojí za to? Viděl někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Mně to přišlo jako kikotina ale to mně přijde poslední dobou skoro všecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Mně to přišlo jako kikotina ale to mně přijde poslední dobou skoro všecko.Pusť si "Křižáček" a vše ostatní, co kdy v životě uvidíš se ti bude líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Hmm, půjdu asi radši na 4 Plzně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Zkouknul jsem Game Over,Man! - a pobavilo.Nic náročného ale odsejpá to.Trošku vulgarit,ale,kde dneska nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Ready Player One https://www.csfd.cz/film/410534-ready-player-one-hra-zacina/prehled/ neskutečně příjemné překvapení Takto vtažen do děje během chvíle,toto jsem cítil úplně stejně jako když jsem před hodně lety v kině sledoval prvniho Indiana Jonese,Dobyvatelé ztracené archy.Spielberg je borec,radost se dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Ready Player One https://www.csfd.cz/film/410534-ready-player-one-hra-zacina/prehled/ neskutečně příjemné překvapení Takto vtažen do děje během chvíle,toto jsem cítil úplně stejně jako když jsem před hodně lety v kině sledoval prvniho Indiana Jonese,Dobyvatelé ztracené archy.Spielberg je borec,radost se dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Ready Player One https://www.csfd.cz/film/410534-ready-player-one-hra-zacina/prehled/ neskutečně příjemné překvapení :notworthy: Takto vtažen do děje během chvíle,toto jsem cítil úplně stejně jako když jsem před hodně lety v kině sledoval prvniho Indiana Jonese,Dobyvatelé ztracené archy.Spielberg je borec,radost se dívat :notworthy: :clap:Za mě taky super. Vůbec jsem to nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 (upraveno) You Were Never Really Here https://www.csfd.cz/film/452089-nikdys-nebyl/prehled/Nicmoc. 2/3 filmu se tam howno děje, člověk jen čeká, kdy začne. A vono vlastně nezačne a je konec. K tomu dost nesympatickej hlavák a stupidní ?rádobychytrej? název. Nelíbilo... starej dobrej Liam v sérii Taken. Upraveno 16. července 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Ready Player One https://www.csfd.cz/film/410534-ready-player-one-hra-zacina/prehled/ neskutečně příjemné překvapeníVidel som to cca mesiac dozadu a parstranok dozadu som nieco k tomu napisal ale uz som zabudol co a nechce sa mi to hladat.Neskoncilo to nejak tak ze evidentne bude aj part 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Já na toho Spielberga kouknul taky a tímhle dílem mě mistr nezasáhl...Už jsem na takovouhle bykovinu starý.Mám od Stevena raději jiný žánr, Blízká setkání třetího druhu, Zachraňte vojína Ryana a další.Ale chápu, že se někdo se u to bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Videl som to cca mesiac dozadu a parstranok dozadu som nieco k tomu napisal ale uz som zabudol co a nechce sa mi to hladat.Neskoncilo to nejak tak ze evidentne bude aj part 2?Můj názor je že konec byl jasnej,ale určo by se dalo navázat a natočit další film jak bývá někdy zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Z filmu jako takového jsem pořád trochu rozpačitý. Zajímavý nápad, ale v průběhu filmu mi některé hlášky a narážky "na čas" přišly až moc prvoplánové. Každopádně, co se vyplatí, je počkat si na závěřečné titulky...hlavně pro nás chronomagory https://www.csfd.cz/film/281357-vymereny-cas/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) Polytechnique https://www.csfd.cz/film/265641-polytechnika/prehled/ Školní survival podle skutečné události. Černobílý. Surový a mrazivý. Smutný. Ale pokoukání hodně dobrý.Villeneuve tohle prostě umí. Upraveno 18. července 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Zkusil jsem tem polský seriál Czas honorů /nebo jak/ - to se nedá, taková p.čovina. A já jsem sosal nejprve celý .-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Před mnoha a mnoha stránkami jsem narazil na odkaz na film "Contratiempo", stáhnul a uložil k ledu. Dneska byl čas, tak jsme to dali a musím říct, že to byl po dlouhý době film, kterej nás zaujal. Mohu jen doporučit. No a jdu pohledat film El Cuerpo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Zkusil jsem tem polský seriál Czas honorů /nebo jak/ - to se nedá, taková p.čovina. A já jsem sosal nejprve celý .-(Hele mě se to líbí. A tos fakt nasosal celých 7. řad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Zkusil jsem tem polský seriál Czas honorů /nebo jak/ - to se nedá, taková p.čovina. A já jsem sosal nejprve celý .-( Já jsem viděl jeden díl a fakt se to nedá. Hrozná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Jste holt zhejčkaný. Kdybyste byli odkojení jako já Kapitánem Klossem a Sedmnácti zastaveníma jara, tak byste nemrmlali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Nemas titulky k 17 zastavenim jara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se