Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil jsm na u nás málo známe An Officer and a Gentleman. Mohu jen doporučit, Gere je tam ve formě, celkově je to jako mix Top Gun + Olověná vesta.

Odesláno

Právě ted na prima max - Dobrý ročník

výbornej nejen ročník ale i film, Russel tam je skvělej, na tý vinici  a chateu "la canorgue" sem dokonce byl a jejich víno luberon 2013 neni vůbec ale vůbec špatný, čekal jsem nakou marketingovou sračku, ale tohle je fakt reál a supr!

Odesláno

Tak Bohemian rhapsody mohu jedině doporučit. Teď jsem se vrátil z našeho kina na malém městě. Skoro plno, spíše generace 40+ a všichni seděli na svých místech, dokud neskoncili titulky. Asi o víkendu na to zajedu někam znovu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak Bohemian rhapsody mohu jedině doporučit. Teď jsem se vrátil z našeho kina na malém městě. Skoro plno, spíše generace 40+ a všichni seděli na svých místech, dokud neskoncili titulky. Asi o víkendu na to zajedu někam znovu

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja du v patek taky jeste jednou, mam to porad v palici a chci si to dat jeste jednou:-) tohle doma dobry nebude, na to se musi fakt jen do kina!

Odesláno

Ja mam strach z ty generace 40+, ja to moc nezereru ale moja by na to šla... Asi bych se nenudil, ale aby tam celej sál jancil a lítali kalhotky k platnu by mě teda moc nebavilo...

Odesláno (upraveno)

Strašně dlouho sem to odkládal než sem se k tomu dokopal a ... morbo rovněž doporučuje.

Je to uz delsi doba co jsem tohle videl, take doporucuji.

https://www.csfd.cz/film/373181-divoke-historky/prehled/

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

(z)denny: diky, jak bude cas, tak to prubnu.

organic: sikovny kluk.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...