Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Třetí sérka True Detective po dvou dílech dobrý! Vrací se to ke kořenům první, nepřekonatelné série.

Ja vzdycky musim pockat az je to cely pohromade a davkuju dily dle chuti a casu. Cekat na dalsi tyden me neba. Ale uz se nemuzu dockat. Za me je temny pripad prvni serie nejlepsi serial vubec. Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luther je pecka ... zrovna před pár dny vyšla 4. série, už je v pořadníku :)

Nechci ti do toho kecat, ale 4.série vyšla už dávno. Teď bude 5. série :-)

Odkaz ke komentáři

Ja vzdycky musim pockat az je to cely pohromade a davkuju dily dle chuti a casu. Cekat na dalsi tyden me neba. Ale uz se nemuzu dockat. Za me je temny pripad prvni serie nejlepsi serial vubec.

Njn, to holt musím přetrpět než si přečíst někde nějaký spoiler. Měl jsem to tak u obou sérií, zlatý Netflix nebo FX, co vykopnou všechny díly najednou.

Jo a 1. série mě dovedla k seriálům, tenkrát jsem měl pocit, že je to požírač času a dnes je dávám častěji než filmy. :)

Odkaz ke komentáři

Vcera tedy konecne Bohemian Rhapsody https://www.csfd.cz/film/300902-bohemian-rhapsody/komentare/ a je to teda takovy slaboučký :-) Cekal sem skutecnej pribeh, skutecny problemy a vyvoj kapely a hlavne skutecny mejdany a zivot Freddieho a tohle byl takovej odvárek a pohadka pro děcka. Jako na stredecni vecer ale v pohode.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...