warann Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Tak jsem dokoukal Black monday - Černé pondělí - a jako dobrý, bavilo mě to. Akorát teda netuším, o čem by měla bejt druhá řada. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 nieco zo zivota https://www.csfd.cz/film/375070-afera/prehled/ THE AFFAIR prave teraz vychadza nova seria :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 To tes. A Brad je uplne nej.Taky dneska..za me super ale je tam spousta narazek na serialy/filmy ktere neznam. Takze se tesim na to az to uvidim znova vic prozkoumam.+ auta skvele..Uz jsem doma. A spokojenej. Pro mne realne vykresleny svet, presne jak jsem si ho predstavoval podle knizek od Jackie Collinsove, z her GTA Vice City a San Andreas. Pocta chlapactvi, nikde zadny ustupky a korektnost ala cerna Bondice.Vrstvena zapletka, mnoho drobnych ukazek a radosti, maniakalni smysl pro detail. Hudba je oda a pastva pro usi. Finale luxus. Uteklo to jak voda. A protoze chodim do kina zridka, hned mne navnadil dalsi trailer.Film na kterej musim bezpodminecne jit. www.youtube.com/watch?v=zyYgDtY2AMY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Zopakoval jsem si Čas sluhů. Furt skvělý a po těch deseti letech v tom vidím ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Silny..a to jako dostBajo la Rosa (2017), 70%http://www.csfd.cz/film/545118Zkouknul a fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Du z Tarantina, zaver genialni, jinak ucajdany, mit to vo hodinu min, aji bych rek, ze to ma svih..Já dnes tak dlouho hučel do kolegy, jestli chce slyšet tu pointu, až vyměk a nechal si ji říct. Akorát, že to vedle slyšela sekretářka, tak mám černý svědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Uz jsem doma. A spokojenej. Pro mne realne vykresleny svet, presne jak jsem si ho predstavoval podle knizek od Jackie Collinsove, z her GTA Vice City a San Andreas. Pocta chlapactvi, nikde zadny ustupky a korektnost ala cerna Bondice.Vrstvena zapletka, mnoho drobnych ukazek a radosti, maniakalni smysl pro detail. Hudba je oda a pastva pro usi. Finale luxus.Uteklo to jak voda. A protoze chodim do kina zridka, hned mne navnadil dalsi trailer.Film na kterej musim bezpodminecne jit. www.youtube.com/watch?v=zyYgDtY2AMYVýborná recenze...dám to zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Asi půjdu proti proudu, ale za mne nový Tarantino nic moc: v jednotlivostech dokonalé, ale v celku natahovaná nuda. Mít to stopáž 90 min, tak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Proti proudu bych ani nerek Du z Tarantina, zaver genialni, jinak ucajdany, mit to vo hodinu min, aji bych rek, ze to ma svih.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Proti proudu bych ani nerek Tak to su rád , i když podle mne to švih právě moc nemělo, několikrát jsem se dokonce musel podívat na hodinky, zda to ubíhá, a ten závěr, po zkušenosti z Hanebných parchantů mne nijak nepřekvapil, spíše naopak, nicméně finále stálo za to, ta byl zase ten starý Tarantino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Mit to vo hodinu min, aji to ma svih - jenze to nema vo hodinu min, tak to svih nema.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Jj, sry, četl jsem to na mobilu a větu špatně pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 https://www.csfd.cz/film/541651-ja-tonya/prehled/ Nemam filmy o sportu moc rad ale tohle bylo dost dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tak jsem viděl posledního Tarantina. Šel jsem do toho úplně bez znalosti o čem to je. No. Bude mi to šrotovat v hlavě asi do rána. A nebudu spoilerovat, ale jsem nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tak jsem zvědav:https://www.lidovky.cz/kultura/petadvacaty-film-s-agentem-bondem-ponese-nazev-no-time-to-die.A190820_201431_ln_kultura_ele Novej režisér, trochu mě mrzí, že to nedělá Mendes, jeho mám rád, ale třeba to nebude špatný. Nakonec nemělo by bejt, když už to asi bude finální rozlučka s Bondem jako takovým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Dneska zaclo The Boys. Trochu doufam, ze to bude lepsi, nez vsechny ty nudny Marvelovky... Vcera sem to rozjel, dal sem tri dily a zatim spica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Once Upon a Time in Hollywood. Dokonalý Brad Pitt. Asi nejlepší role, ve které jsem ho viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Musel jsem si ze zacatku zvyknout, ze tam nemluvi, ale dobry film. https://www.csfd.cz/film/502297-tiche-misto/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Tak nevím..... /matrix 4 bude - vrati-se-keanu-reeves-carrie-anne-moss-i-lana-wachovski Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tip od mého synahttps://www.csfd.cz/film/442317-koe-no-kataci/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se