Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Layer Cake s Danielem Craigem - to jsem vubec neznal a to uz je to 15 let stary.

Ted jsem to ?sjel? a libilo! 

https://www.csfd.cz/film/134238-po-krk-v-extazi/prehled/

Miluju, když mi Brumbál říká, že na začátku jsem hovno a jak pokračuju vejš, jsem menší hovno. Moudrost vtělená :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz nekdo videl Irishmana? Ja to dal vcera. Je to dlouhy, ale vsichni jsou tam bezvadny, atmoska pecka, a je to takovej hezkej ?goodbye? film pro hrajici duchodce. 

Neuveritelny je omlazeni hercu za pomoci efektu, nikoli makeupu. Pecka! Jediny, co komp nezvladne, je odstranit ztuhlost pohybu tela, ale i tak skvely. Plus se tam miha spousta znamejch tvari z uplne jinejch zanru. Za me super!

Odkaz ke komentáři

A tak vona to nebyla žádná kritika, jen to bylo pro mě moc dlouhý na to, jakou tam hrál de Niro tužku. Což bylo asi hlavně scénářem - dyť ta jeho postava neměla žádnou dynamiku na čtyři hodiny filmu. Za tu dobu bych se chtěl dozvědět, co to bylo za člověka.. A to digitální vomlazení osumdesátiletejch staříků byl podle mě úplnej krok vedle - spíš sem furt sledoval, jak se tam chudáci mladý klepou. Ale aspoň ten závěr byl poučnej - jednu chvíli seš king a pár let na to se pochcáváš v base na vozejčku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...