Zmizík Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) Sem zvědavej na Ajrišmena https://www.csfd.cz/film/248637-ircan/prehled/, už se těším. To zas bude Franta píčovat. Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Ja to četl a super. To bude dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Le Mans ?66 dost dobrý.Milovníci motosportu a veteránů si nejspíš stříknou do textilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Layer Cake s Danielem Craigem - to jsem vubec neznal a to uz je to 15 let stary.Ted jsem to ?sjel? a libilo! https://www.csfd.cz/film/134238-po-krk-v-extazi/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Ja to četl a super. To bude dobrý :-)Moril sem se s tim s prestavkama asi od jedny a vim, ze uz to nikdy nebudu potrebovat videt. Kdyz filmar nedokaze zpracovat latku za dve hodiny, mel by se na to vysrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Nevím, jestli někdo sledoval Ricka a Mortyho, ale už vyšly tři díly čtvrté série a na vtipu to neztratilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Moril sem se s tim s prestavkama asi od jedny a vim, ze uz to nikdy nebudu potrebovat videt. Kdyz filmar nedokaze zpracovat latku za dve hodiny, mel by se na to vysrat.Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Nevím, jestli někdo sledoval Ricka a Mortyho, ale už vyšly tři díly čtvrté série a na vtipu to neztratilo.Jj sice toho dva a pul roku byla dlouha doba, ale zatim je to super, jen by to chtelo vic Meeseeku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Layer Cake s Danielem Craigem - to jsem vubec neznal a to uz je to 15 let stary.Ted jsem to ?sjel? a libilo! https://www.csfd.cz/film/134238-po-krk-v-extazi/prehled/Jojo, to mam taky rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Layer Cake s Danielem Craigem - to jsem vubec neznal a to uz je to 15 let stary.Ted jsem to ?sjel? a libilo! https://www.csfd.cz/film/134238-po-krk-v-extazi/prehled/Miluju, když mi Brumbál říká, že na začátku jsem hovno a jak pokračuju vejš, jsem menší hovno. Moudrost vtělená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Uz nekdo videl Irishmana? Ja to dal vcera. Je to dlouhy, ale vsichni jsou tam bezvadny, atmoska pecka, a je to takovej hezkej ?goodbye? film pro hrajici duchodce. Neuveritelny je omlazeni hercu za pomoci efektu, nikoli makeupu. Pecka! Jediny, co komp nezvladne, je odstranit ztuhlost pohybu tela, ale i tak skvely. Plus se tam miha spousta znamejch tvari z uplne jinejch zanru. Za me super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Milisacek to kousek nad Tebou kritizuje, myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jo, to jsem prehlid, videl jsem jen ten prispevek predtim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 A tak vona to nebyla žádná kritika, jen to bylo pro mě moc dlouhý na to, jakou tam hrál de Niro tužku. Což bylo asi hlavně scénářem - dyť ta jeho postava neměla žádnou dynamiku na čtyři hodiny filmu. Za tu dobu bych se chtěl dozvědět, co to bylo za člověka.. A to digitální vomlazení osumdesátiletejch staříků byl podle mě úplnej krok vedle - spíš sem furt sledoval, jak se tam chudáci mladý klepou. Ale aspoň ten závěr byl poučnej - jednu chvíli seš king a pár let na to se pochcáváš v base na vozejčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Nespojleruj , ted uz si vubec nemusim poustet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Tak jsem si říkal, že se podívám na novou českou pohádku....po pár minutách jsem usoudil, že takovou chujovinu nedám...pak jsem na ČT2 objevil Slovo policajta .... párádní nedělní filmový večer.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 A už jsem konečně stáhnul tu romantickou komedii co doporučoval Milis, Cannibal Vegetarian, tak jsem zvědav. U Srbského filmu jsme se docela nasmál, takže bych to snad měl zvládnout...kde sa da kupit ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 ja to koupil bezne na uloz.to, tam se toho vali ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Co by jste mi doporučili na HBO GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Zelenou knihu, Sopranos, Hlava XXII, Band of Brothers, Pacific... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se