Polak Tomas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 teprve předevčírem jsem zjistil, že na Netflixu je k dispozici legendarní Kancl/US verze/ Většina už asi viděla, skvělej humor a svižný tempo se ale neokouká stejně, jako epickej Jim vs. Dwight fight žejo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 https://www.csfd.cz/film/877858-nocni-doktor/prehled/ i přes nízký rating nenudilo, zajímavé téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Je to teda uz 2017, ale chytil jsem to až teď…HBO, Sedmilhářky. Spousta divných věcí kolem, ale v zásadě dobrý. Teď jsme dojeli první řadu a vlastně se na druhou těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Dal jsem podruhe The Gentlemen a urcite ne naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 12 hodinami, nickolas napsal: Dal jsem podruhe The Gentlemen a urcite ne naposledy Já to mám úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Včera v TV 1917. Jdou kluci jdou, jeden zaber, jdou, nikde nikdo, těžký, těžký, smrt, jedou, jde, běží, běží, plave, běží, konec. Skoda, promarnenej potenciál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Ted jsem sjel Peacemaker, 8 dilu super nekorektni zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 45 minutami, Frantik napsal: Včera v TV 1917. Jdou kluci jdou, jeden zaber, jdou, nikde nikdo, těžký, těžký, smrt, jedou, jde, běží, běží, plave, běží, konec. Skoda, promarnenej potenciál Super film. Viděl jsme ho třikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 V 10. 1. 2022 v 22:44, mAra_ napsal: Kdo sledoval sérii death, love robots a líbila se, tak musím doporučit na Netflix Oats studio. Je to pecka. Ciwe Cooking with Bill mne rozsekalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Archive 81. Hororovej club bizzare, kde je snad všechno — okultismus, rasová korektnost, tajemnej barák v New Yorku, keltský démoni, divný sousedi, sexy sousedky, nepovedenej konec. Jinak ale celkem zajímavej mix 13 Reasons why, Stranger things a Blair witch. https://www.csfd.cz/film/1077160-archive-81/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 2 hodinami, Bob napsal: Ted jsem sjel Peacemaker, 8 dilu super nekorektni zabava Na čem se to zdá sledovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Koukám na Ozark, který je někdy srovnávaný s Breaking Bad a i když jeho kvalit nedosahuje, podívaná je to slušná. Je tam teda tolik zvratů, že z toho jde hlava kolem. Pokoušel jsem se vyprávět děj kámošovi a když jsem se sám poslouchal, uvědomil jsem si, že tenhle seriál zní jako děsná ptákovina. Možná je, ale bavím se. A Julia Garner hraje skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 2 hodinami, marosh napsal: Super film. Viděl jsme ho třikrát. Páč ty rad někam chodíš, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 11 minutami, gorlo napsal: Na čem se to zdá sledovat? Bud stahnout, nebo HboMax, ale na ceskym to jeste asi neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Před hodinou, Bob napsal: Bud stahnout, nebo HboMax, ale na ceskym to jeste asi neni. Díky, stahovat to nebudu. Počkám na HBO Max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 6 hodinami, Bob napsal: Ted jsem sjel Peacemaker, 8 dilu super nekorektni zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 To intro jsem si rikal co to ma byt a ke konci na nem ujizdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Je to vlastně jedinej seriál, u kterýho nepřeskakuju intro Ještě ten Eagly na konci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 https://www.csfd.cz/film/394422-pripad-sk1/prehled/ u mě dobrý. Já ted úplně zrušil netflix, protože ty serose jsou fakt o nicem, zdlouhavé nudné nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 To bych netvrdil. Jasně, je tam spousta nekoukatelnýho šrotu, ale za mě minimálně z poslední doby: Arcane: League of Legends Modrá až na kost Alice in Borderland Cobra Kai Witcher Squid game Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se