Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neporadíte někdo kde by se dal sehnat film Hindenburg z roku 2011, ale kompletní verze 180 minut..?  Našel jsem jen sestřih na hodinu a třičtvrtě. Ta tříhodinová je sice na fastsharu, ale pomrvená, rozpadá se obraz a má ujetý zvuk.

Odesláno

Tak jsem dal Andor 2 sérii a jak jsem si říkal že první byla slabá,tak tato ještě horší,nechápu to vysoké hodnocení na csfd🙄

To samý The Last Of Us 2 série,nechápu ten hype,za mě oboje velký průměr .

Jdu si spravit chuť novou várkou 👍

https://www.csfd.cz/film/620005-zelenac/1529259-serie-7/prehled/

Odesláno

Tak to asi nejsi kompatibilní se světem Star Wars :). Společně s Rogue One to hodnotím výš než epizody 7-9.
BTW Mandalorian a Bobba Fett se líbili?

• Dát hlas 1
Odesláno
před 15 minutami, Paw napsal:

Tak to asi nejsi kompatibilní se světem Star Wars :). Společně s Rogue One to hodnotím výš než epizody 7-9.
BTW Mandalorian a Bobba Fett se líbili?

Mandalorian 1 a 2 série úplná pecka👍,3 serie trošku ale jen malinko slabší

Bobba Fett  taky v pohodě 👍

• Like 1
Odesláno

Zvláštní :), je fakt, že Andor trochu vybočuje, ale IMHO se to hodně povedlo.
BTW všimnul sis, že Mandalorian v ději hodně čerpá z westernů?

No a abych jen tak neplkal, tak bych ze světa Star Wars doporučil Vadnou Várku. Sice animovaný a primárně pro děti, ale tak sympatický postavy a dobrej příběh. 
https://www.csfd.cz/film/900924-star-wars-vadna-varka/prehled/

• Dát hlas 1
Odesláno

No já mám i problém s novými filmy SW.

A popravdě moc nevěřím tomu že by se mohl natočit nějaký velkolepý film který by vrátil SW ke kořenům. 👌

Odesláno (upraveno)

Clone Wars? Rogue one? Andor? Například až Andor mě naučil pořádně pochopit nenávist vůči impériu. V původní trilogii je to takový mělký, prostě impérium je zlo a hotovo. V Andorovi člověk vidi to systematicky zmrdovstvi vůči normálním lidem. Až z toho mrazí, když vidíš paralely s realitou.

Upraveno uživatelem ragu
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mě se ta jeho hraná samolibost, sebevědomost a zesměšňování ostatních nelíbí, ale chápu, že spoustě lidem ano.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...