Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Z mýho pohledu jsou ty nový GS hrozný. Když už něco fláknu na 3 a 9, tak by to chtělo i něčím vyvážit na 6. Možná by to ještě nevypadalo tak blbě při původním logu, tady je to fakt děsivý (a to ani nemluvím o verzi s číslicovýma indexama).

ono tu sa ukazuje jak je to ich nove logo s odpustenim blbe.. nechcem tu byt za hundrosa, ale tych povodnych 5 pismen nic netromfne. v jednoduchosti je krasa. to si proste clovek zapamata a robi sa s tym nadherne, pokial ide o dizajn

SEIKO

ROLEX

OMEGA

TUDOR

EPSON

ATARI

BOSCH

HONDA

NIVEA

MAZDA

atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono tu sa ukazuje jak je to ich nove logo s odpustenim blbe.. nechcem tu byt za hundrosa, ale tych povodnych 5 pismen nic netromfne. v jednoduchosti je krasa. to si proste clovek zapamata a robi sa s tym nadherne, pokial ide o dizajn

SEIKO

ROLEX

OMEGA

TUDOR

EPSON

ATARI

BOSCH

HONDA

NIVEA

MAZDA

atd..

To víš- PP, AP, VC, AL&S, JD, JLC, GS,.... Zřejmě jim spojení 5 písmen smrdělo a chtěli někam vejš :D ....jinak by mě ani nenapadlo, kolik firem má opravdu 5 písmen v názvu, jsi mi rozšířil obzory

Odkaz ke komentáři

U limitek to rádi dělávají.

Sa mi zdalo, že som to už niekde videl, len som si nebol istý, že to fakt bolo na GS a nie na päťkách

Tomu cifru proste dole neco chybi. Aspon tam mohli flaknout nejakej napis.

Celá hmotnosť je vytiahnutá hore, aj stupnica rezervy tomu nepomáha. Na obrázku to trochu vyvažuje ručička rezervy, ktorá je dole.

Odkaz ke komentáři

neviem teda, ci to tu patri, kedze je to vysledok spoluprace, no ale je tam Seiko

To oblečení jde totálně mimo mě a zálesáckej vzor mě taky úplně nebere, ale ta myšlenka mi přijde vlastně sympatická. Je to konečně limitka jiná než miliontá-první barevná kombinace už vyráběných modelů (takže ten nápad určitě nevzešel od Seika :D), bez prospex loga a 500 dolarů mi taky nepřijde úplně přehnaná cena za mechaniky... Prim a Footshop by se měli co učit, když chtějí nějakých 15 tisíc za prapodivný quartzky

Odkaz ke komentáři

....myslel som všeobecne u mechanickych hodiniek........ja trebars mam rad ked na mechanickych hodinkach je to nejakym sposobom poznamenane že ide o mechaniku a nie baterku......vzadu maju udajou viac ako dost a vpredu prazdno......tak zrejme to bol zamer

Upraveno uživatelem Karol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...