instant Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Konecne takticke seika. B APE je japonska odnoz SEALsu. tak neviem ci mi ti pomohlo.. co je kua SEAL.. handry? spevak? tuleni? vojacikovia v neoprenoch? tipujem nejake uzasne superhandry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Z mýho pohledu jsou ty nový GS hrozný. Když už něco fláknu na 3 a 9, tak by to chtělo i něčím vyvážit na 6. Možná by to ještě nevypadalo tak blbě při původním logu, tady je to fakt děsivý (a to ani nemluvím o verzi s číslicovýma indexama). ono tu sa ukazuje jak je to ich nove logo s odpustenim blbe.. nechcem tu byt za hundrosa, ale tych povodnych 5 pismen nic netromfne. v jednoduchosti je krasa. to si proste clovek zapamata a robi sa s tym nadherne, pokial ide o dizajn SEIKOROLEXOMEGATUDOREPSONATARIBOSCHHONDANIVEAMAZDAatd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 tak to je slušnej úlet https://restoringshoemanity.com/products/bape-x-wtaps-seal-collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 ono tu sa ukazuje jak je to ich nove logo s odpustenim blbe.. nechcem tu byt za hundrosa, ale tych povodnych 5 pismen nic netromfne. v jednoduchosti je krasa. to si proste clovek zapamata a robi sa s tym nadherne, pokial ide o dizajn SEIKOROLEXOMEGATUDOREPSONATARIBOSCHHONDANIVEAMAZDAatd..To víš- PP, AP, VC, AL&S, JD, JLC, GS,.... Zřejmě jim spojení 5 písmen smrdělo a chtěli někam vejš ....jinak by mě ani nenapadlo, kolik firem má opravdu 5 písmen v názvu, jsi mi rozšířil obzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 No pánové. ty sportovní quartzky z 25. srpna 18:16 jsou okopírované moje SNKL43k1 ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 No pánové. ty sportovní quartzky z 25. srpna 18:16 jsou okopírované moje SNKL43k1 ;o)Prosím tě, to že má něco taky modrý ciferník ještě neznamená, že to okopírovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Konecne takticke seika. B APE je japonska odnoz SEALsu.Asi by sa to malo radšej volať TWAT, ako odnož SWAT (edit: pre pípla SWATsu). GS Elegance, čo dodať. Nemajú šmrnc, ktorý ku GS patrí. Upraveno 6. února 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 No, jako by jim z oka vypadly, musíš na to hledět ovšem v rámci doporučení 30M = ze třiceti metrů ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 To chlpom z chvosta fugu, pri svetle mesiaca maľované logo na dienku je novinka, alebo už také na GS bolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) U limitek to rádi dělávají. Upraveno 8. února 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Tomu cifru proste dole neco chybi. Aspon tam mohli flaknout nejakej napis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 U limitek to rádi dělávají. Sa mi zdalo, že som to už niekde videl, len som si nebol istý, že to fakt bolo na GS a nie na päťkách Tomu cifru proste dole neco chybi. Aspon tam mohli flaknout nejakej napis. Celá hmotnosť je vytiahnutá hore, aj stupnica rezervy tomu nepomáha. Na obrázku to trochu vyvažuje ručička rezervy, ktorá je dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 A az rezervu dotahnes, tak ti spadnou ze zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 ony asi v skutočnosti nebudú celkom zlé. Pozeráme veľké obrázky, realita môže byť inde. Ale zas, asi sme videli aj podarenejšie modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Videli jsme lepsi, sukali jsme horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 neviem teda, ci to tu patri, kedze je to vysledok spoluprace, no ale je tam Seiko To oblečení jde totálně mimo mě a zálesáckej vzor mě taky úplně nebere, ale ta myšlenka mi přijde vlastně sympatická. Je to konečně limitka jiná než miliontá-první barevná kombinace už vyráběných modelů (takže ten nápad určitě nevzešel od Seika ), bez prospex loga a 500 dolarů mi taky nepřijde úplně přehnaná cena za mechaniky... Prim a Footshop by se měli co učit, když chtějí nějakých 15 tisíc za prapodivný quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ... Bývalo zvykom sa chváliť počtom sutrov na cifre, možno by to tým gs pomohlo vyplniť ten prázdny spodok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Raději prázdný ciferník než jídelní lístek Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 GS tam nikdy šutry nedavalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) ....myslel som všeobecne u mechanickych hodiniek........ja trebars mam rad ked na mechanickych hodinkach je to nejakym sposobom poznamenane že ide o mechaniku a nie baterku......vzadu maju udajou viac ako dost a vpredu prazdno......tak zrejme to bol zamer Upraveno 10. února 2019 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se