pebe Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Vojto, vím že nemůžeš ani naznačovat, ale je reálná cena do 2500? jmenuje se to SLA, je to reedice s 8L35, to nebude pod 3500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Jsem optimista no. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 To není optimismus, ale naivita vždyť i MM300 dneska nejsou za tu cenu...cenu bych viděl podobnou/stejnou jako u 017...a je to 2000ks? Nebo kolik vlastně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) Jsem optimista no. ) držim palce když kouknu na Chronoshop nebo Helveti, tak SLA019 neb SLA021 stojí cca 3300Eur Upraveno 15. února 2019 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Kdyby A nevyjdou jo? Ja myslel, že už jste je ve Španělsku viděli :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 To není optimismus, ale naivita vždyť i MM300 dneska nejsou za tu cenu...cenu bych viděl podobnou/stejnou jako u 017...a je to 2000ks? Nebo kolik vlastně2500 ks No pokud to bude okolo 80, tak do toho jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Jsem optimista no. )Tak zkus být spíš realistou, ať pak nejsi zklamaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Si myslím, že 8L35 a červenú bodku na sekundovke si Seiko nechá zaplatiť, keď už strávili toľko času s designom tejto novinky Nejaké živé foto zamrznutých monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 tie vilardovky mozu byt, vratane 8L35.. ak z toho neurobia nejaku 45mm obludnost, lebo mi pridu nejake prifuknute.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Vidět na jednom cifru Sprig Drive a nad ním to hnusný iXko je smutný. Brzo čekám SD pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Podľa mna do toho dajú hi-beat 8L a opýtaju si 4500-4800 bez DPH podobne ako pri SLA025.A ťah bude zo strapkodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) Uz to padlo na wus.. sla033 aneb tim druhym označením sbdx031... A rada sbdx je kalibr 8l35.. high beat 8l55 je rada sbex.. Edit: i kdyz beru to mozna zpatky.. ted nemuzu dohledat, zdali sla025 melo taky to druhe JP oznaceni.. takze nakonec buhvi..mozna to tak dopadne.. v kazdem případě mi z tech znaceni uz jde docela hlava kolem.. Upraveno 15. února 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tak vysoko jako 025 to nebude. Já tě Ace chápu, taky jsem si na první dobrou myslel, že by to mohlo být cenově dole, ale 8L35 v retro limitce (=recreation v Seiko jazyce) holt nemůže být levnější než standardní MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 8L35 je gut aj kvoli servisu. do takychto hodiniek je hibeatu v zasade aj skoda, ked uz odhliadneme od toho, ze tam historicky nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 No, kdyby to bejval byl cenový mezistupeň mezi želvama a MM, bez limitace, tak by se mi to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 No, kdyby to bejval byl cenový mezistupeň mezi želvama a MM, bez limitace, tak by se mi to líbilo. něco takovýho by mohlo přijít, s 6R15, jiné ručky a ciferník....lite verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 8L35 je asi najlogickejsia alternativa.Slusnu ciastku si mozu zapytat aj tak a naviac ak to bude limitka...Hi-beat asi nema zmysel, jedine zeby chceli cenu vyhnat niekam do vysky. Tak sa mozno budu drzat okolo 3500.Podla mna bola celkom zaujimava uvaha ohladom recreacie 6309, ktore su asi znamejsie a rozsirenejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 (upraveno) turtlov ti je este malo..? pozri, ak hladas placatejsie klasicke dajvre s mechanickym kalibrom, tak nic ikonickejsie ako tento model Seiko v katalogu nema ani nikdy mat nebude. Na strape, na kove, mala ruka, velka ruka - funguju. Mal som povodny kusok, ak ich urobia podla toho ale s modernymi ficuriami, tak nie je o com. Upraveno 16. února 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 ale jasne, par verzii modernych turtlov som zazrel :-)ja som spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 turtlov ti je este malo..? pozri, ak hladas placatejsie klasicke dajvre s mechanickym kalibrom, tak nic ikonickejsie ako tento model Seiko v katalogu nema ani nikdy mat nebude. Na strape, na kove, mala ruka, velka ruka - funguju. Mal som povodny kusok, ak ich urobia podla toho ale s modernymi ficuriami, tak nie je o com. A kruci. Dávám Želvy zpátky na waffle a už vím, co nesundám celej víkend z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se