Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

.. pro mne je docela uleva, ze tady neblbnou s tema barevnyma vterinovkama jak posledni dobou casto... :-)

Datumovku takhle silmo dole beru jako dan za to, jak se vyhnout datumovce na trojce s tim nove prilepovanym indexem.. takze bych tomu dal sanci.. je tmava, nemusela by rusit.. :-)

Odesláno

Ten datum tam vůbec neměl bejt. To číslo velikostí naprosto nezapadá do celkového konceptu evidentně dobře čitelných hodinek (dyť ta 6, která je zrovna na fotce, je velká, jak ten kulatý index). Mrňavý hranatý okýnko narvaný mezi kulatý indexy. Já ty mrňavý datumy na jinak čitelných hodinkách nedávám obecně. Čím jsem starší a začínám blbě vidět na blízko, tím víc.

Odesláno

Jj, oblečená, neoblečená 🙂 Mě by to vyhovovalo, koukám na datum často a zvykl jsem si i na tohle umístění...  Ale souhlas, bez je čistota potápek, jen ne pro mne a mě podobné...

Odesláno

Jako krásný to je takhle na obrázku, ale když takový čančání vidím u potápek, tak si vždycky říkám, jestli má takový designérský počin jiný smysl krom toho, že si je pořídí pár sběratelů do šuplíku... Kolik lidí si je koupí s tím, že je bude nosit nebo dokonce je vezme na dovču, aby se s nima potápěl za mušličkama? Krásná barva cifru, kombinace se zlatou k sobě jde parádně, ale rád bych to viděl třeba u SARBů, Sharpedged, apod., ne u Samuraiů.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

A další limitky s 8l35 za krásných 4600€. Asi mi něco uniká….

Edit: bez X a data to mohly být docela pěkné hodinky.

664DB8E7-8077-4A1F-B543-F84D21814AB8.png

3A35F04D-6096-45C8-9A20-DE6EE011EBD3.jpeg

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno

K tomu snad len tolko, ze som rad, ze SBDX001 ostali doma a posledny tyzden som ich nosil s velkou radostou. Seiko a GS samozrejme sledujem, chyba je zrejme vo mne, ale neviem si vybrat nic zo sucasnej produkcie. Plati, ze kazdy starsi kusok od Seika, ktory som predal sa ukazalo byt velkou chybou.

Odesláno
Před hodinou, dr.sphinx napsal:

Přece aby se blbečkové měli na co ptát :) 

S tím Diashieldem u novejch třídenních SD je to teda už ofiko? 

U SD diveru jsem to nezaregistroval, ale u těch hi-beat diveru asi jo (zatím mi to nikdo nevyvrátil) 

Odesláno
před 22 hodinami, dr.sphinx napsal:

Někdo kdo to sledujete: chápu správně, že už úplně sekli šestikila, SD lanďáky a tak? Jinak nic proti korálům, rybičkám atd, ale mám toho sejv dí oušn subbrandu už plný zuby :) 

Mě se to třeba na želvách naživo i líbí, moříčko, nálada, rybičky, rybí prsty 🙂 , atd... ale nějak si to, kromě dovolený, nedovedu představit nosit 🤔. Ale každý dle svého 😉.

Odesláno
V 2. 12. 2021 v 20:14, Chronopetr napsal:

Jako krásný to je takhle na obrázku, ale když takový čančání vidím u potápek, tak si vždycky říkám, jestli má takový designérský počin jiný smysl krom toho, že si je pořídí pár sběratelů do šuplíku... Kolik lidí si je koupí s tím, že je bude nosit nebo dokonce je vezme na dovču, aby se s nima potápěl za mušličkama? Krásná barva cifru, kombinace se zlatou k sobě jde parádně, ale rád bych to viděl třeba u SARBů, Sharpedged, apod., ne u Samuraiů.

Mě se nápaditější číselníky líbí (a aktuální směřování Seika také) . Doba je vopruzná a šedivě černá, tak více barev, textur atd se hodí.. .prozáří šeď

Odesláno
V 20. 11. 2021 v 17:54, petr_cha napsal:

Měl jsi jeste počkat.. tyhle jsou jeste lepsi.. 🙂

SPB289SPB289J1__1_.jpg

Odkud máš tento obrázek? Strukturovaný zelený číselník jsem na netu nenašel (ani označení modelu SPB289). Jsou super!. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...