lukassob Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 SPB419, 421 a 423 - vypadají parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Nové Landmastery SLA071 , na tohle se fakt těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 wau, parada, landaky ja mozem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Krásné. Ještě tak místo X tam mít zlatým písmem "Landmaster" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Jsem na ně docela zvědavý. Akorát s tím dýnkem si mohli trochu víc vyhrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Krásný, ale £2,400.... mimo můj obzor. Ale už se těším, až se tu objeví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-prospex-land-gmt-spb411-recreation-1968-navigator-timer-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 (upraveno) Seiko Propsex SPB411J1 Navigator Timer už tu byly myslím zmíněné na předchozí stránce (edit: a teď vidím, že i o příspěvek výše :D), tak jen doplňuji, že jsme je právě vypustili i na eshopu. Očekává se, že dorazí koncem listopadu. Staré Navigator Timery mám moc ráda, tak jsem na reedici zvědavá. Hodně se mi na ní líbí ten náramek. Upraveno 4. října 2023 uživatelem bosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 tie landmastre su cukrikove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 SRPK63K1 - The year of the Dragon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 SSK027 limited edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Dufam, ze limitka v pocet 1 kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Milion modelů na základě jednoho designu, jednoho pouzdra. Už je to docela nuda. Zlatý Skx007/9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 tie tiez nie su ziadna hitparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Presne tak, napr. fugu ich zotru uplne vo vsetkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 2 hodinami, Harwey napsal: tie tiez nie su ziadna hitparada SKX jsou aspoň odjakživa uznávaný echt potápky a tooly. 5kx jsou ve všech těch barvičkách hodinky pro frikulíny. Fugu jsou super, ale oproti Skx jsou mi trochu míň pohodlné. Proto častěji volím Skx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 SKX su primarne urcene pre potapanie, kdezto Sport 5 su na sporty vseobecne alebo na volny cas. mam limitku 55 vyrocie a su to fajn hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 @Roman-ZA Já myslím, že byla řeč konkrétně o 5KX, jako optických následovnících SKX. Vzhledově ok, ale obecně absence závitu na korunce, průhled na obyčejný strojek to sráží na 100m a už se nebavíme o potápkách. Do vody jdu jedině se šroubovací korunkou. A jinak mám jak SKX i 5KX tak i Citizeny a všechny mají něco do sebe. Netroufal bych si je srovnávat, které jsou lepší. Obecně mi ale asi vadí ten nespočet nových Seiko limitek. Toto mělo zůstat doménou modderů a ne ofiko produkce, kde těmi kvanty sérií pozbývá slovo limitka význam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Pri tych 5KX retro verziach by som si radsej predstavil puzdro starych Sport 5. GMT su fajn, ale chcelo by to mensi rozmer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Seiko Prospex Sumo SPB431 European Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se