Jiří Sedlák Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Za ty prachy koupíš 63mas, nebo ti přijdou velký? U tohohle se mi nelíbí ani luneta jak z Eco drive citizenů, to vroubkovani až nahoru není pěkný. Ale nejhorší je stejně cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Přesně, za 1500,- éček to jsou pěkný potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Pokud chtěli zmenšit Marinemastery, proč nevyužít základ z SBDC061. Víc agresivní tvar pouzdra, GS zpracování ruček, cifru a lunety - a máme hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Marinemaster a cena je fail, o to se nehadam. 63mas je vsude plno, velky nejsou, ale to pouzdro mi nesedi. Tohle by mohlo byt lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 před 15 minutami, tomato napsal: Pokud chtěli zmenšit Marinemastery, proč nevyužít základ z SBDC061. Víc agresivní tvar pouzdra, GS zpracování ruček, cifru a lunety - a máme hotovo. Protože mají 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Protože mají 44mm Myslím že na 40mm by se dostali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Ta cena odpovídá použitému kalibru. Je v tom 6Lko, proto jsou nízký, což je na nich zajímavý. Design je věc vkusu, to nikomu neberu, ale myslím, že se budou prodávat dobře. Mimochodem, když se tak podívám do týhle diskuze o novejch modelech, tak Seiko mělo zkrachovat už dávno, protože tak 80% všeho co udělá je blbě. A ono nic, naopak prosperujou, vydělávaj a představujou jedny nový hodinky za druhejma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Ja si taky nemyslím, že strojek 6L je něco, co by mělo stát 3400€. S 8L bych problém neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Takove je jejich cenova politika, vsecko se 6L je drahy… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Nové chronografy. https://monochrome-watches.com/ https://www.fratellowatches.com/introducing-two-new-seiko-speedtimer-srq047-and-srq049-chronographs/ Je mi jasný, že jsou drahé, vysoké, s divným náramkem, blbě umístěnou datumovkou, navíc kulatou atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 (upraveno) A zapomněl jsem ještě na hrozný X na číselníku, sponu bez možnosti regulace délky náramku, neregulovaný strojek a korunku bez jakéhokoliv loga. Ale jinak se mi líbí. Upraveno 21. listopadu 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Vysoký teda jsou, korunka by si taky nějakou výzdobu (logo) zasloužila, souhlasím. Hmm, neregulovaný strojek, neregulovaný náramek - taky blbý. Naopak tady mi ta titěrná kulatá datumka mezi těmi ostatními kulatými prvky (subcifry) nevadí. Na rozdíl od potápek, které mají být dobře čitelné a přehledné (kde nemá taková titěrná datumka podle mě co dělat, stejně jako u pilotek), tady u těch chronografů kdo uvidí na ty subcifry, uvidí i na tu datumku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 hlavne ta datumovka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 (upraveno) Naopak snad jedinou výtku bych měl k typické ne-regulaci strojku, ale jinak to za mně bude komerčně trefa do černého. Na automat chrono nejsou až tak vysoké, a hlavně ty reverse pandy jsou hodně líbivé - taková variace na Chronomastry / Daytony. Radší bych uvítal barevnou kombinaci a-la Pogue, ale to si možná pošetří na nějakou limitku. Upraveno 21. listopadu 2023 uživatelem tomato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tak tady nemám proti nic, radši bych vysypal 2700e za mechanickej chronograf než 3400 za diskutabilní potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Co pořád s tou datumovkou, furt jsem nepochopil proč je špatně mít ji na 4:30? To je nějaká obsese nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Mně je jedno, že je na 4:30, ale je mrňavá - na chronech budiž, na těch potápkách to vypadá jak kaz na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 30 minutami, Waya03 napsal: Co pořád s tou datumovkou, furt jsem nepochopil proč je špatně mít ji na 4:30? To je nějaká obsese nebo co? ... u mna ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Výška je na daný typ chrona v pohodě. Podobně vysoká byla i předloha v 70. letech (Baby pandy). Mě spíš trápí trend nelícujících koncovek tahu.....nevím co je to za debilní módu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 41 minutami, Roman-ZA napsal: ... u mna ano Před hodinou, geometr napsal: Mně je jedno, že je na 4:30, ale je mrňavá - na chronech budiž, na těch potápkách to vypadá jak kaz na cifru. Já to tak snad dokonce i preferuju. Lepší než ukouslej index na 3ce. Aktuální wristshot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se