Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Ta cena odpovídá použitému kalibru. Je v tom 6Lko, proto jsou nízký, což je na nich zajímavý. Design je věc vkusu, to nikomu neberu, ale myslím, že se budou prodávat dobře. Mimochodem, když se tak podívám do týhle diskuze o novejch modelech, tak Seiko mělo zkrachovat už dávno, protože tak 80% všeho co udělá je blbě. A ono nic, naopak prosperujou, vydělávaj a představujou jedny nový hodinky za druhejma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysoký teda jsou, korunka by si taky nějakou výzdobu (logo) zasloužila, souhlasím. Hmm, neregulovaný strojek, neregulovaný náramek - taky blbý. Naopak tady mi ta titěrná kulatá datumka mezi těmi ostatními kulatými prvky (subcifry) nevadí. Na rozdíl od potápek, které mají být dobře čitelné a přehledné (kde nemá taková titěrná datumka podle mě co dělat, stejně jako u pilotek), tady u těch chronografů kdo uvidí na ty subcifry, uvidí i na tu datumku.

Odkaz ke komentáři

Naopak snad jedinou výtku bych měl k typické ne-regulaci strojku, ale jinak to za mně bude komerčně trefa do černého. Na automat chrono nejsou až tak vysoké, a hlavně ty reverse pandy jsou hodně líbivé - taková variace na Chronomastry / Daytony.

Radší bych uvítal barevnou kombinaci a-la Pogue, ale to si možná pošetří na nějakou limitku.

Upraveno uživatelem tomato
Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Roman-ZA napsal:

... u mna ano 🤣

Před hodinou, geometr napsal:

Mně je jedno, že je na 4:30, ale je mrňavá - na chronech budiž, na těch potápkách to vypadá jak kaz na cifru.

Já to tak snad dokonce i preferuju. Lepší než ukouslej index na 3ce. Aktuální wristshot.

IMG_0323.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...