kamilb Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 (upraveno) Jasně rozumím já asi nepochopil o jakých hodinkách a v jakém smyslu píšeš ale to je můj problém tak nebudu se dál zapojovat. edit: Dostal jsem chuť na jogurt. Upraveno 6. listopadu 2018 uživatelem kamilb
M-72 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Vratil som sa z vyletu v azii, bol som 2x v Seiko butiku, zival prazdnotou. Na letisku v Dubaji som bol svedkom ako si jeden svajciar chcel kupit tie nove socka mm300 (ref neviem ale nazivo vyzeraju dobre aj s tou sipkovitou ruckou), samozrejme tie co chcel mali nakrivo armovak, nadaval jak pohan. Som s nim hodil rec a ze to boli tretie krive v rade za sebou, ze uz na to sere a konci so Seikom. Pochvalil mi Glyciny a isli sme si kazdy po svojom. Sem si skoro brousil zuby na ty SLA025J1 a když to tady všechno čtu tak trochu asi přibrzdím
xbraj19 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Sem si skoro brousil zuby na ty SLA025J1 a když to tady všechno čtu tak trochu asi přibrzdím Jsi s Tuňákama chytnul nějakou Seiko slinu :-).
McStinger Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 SNE518, Special Edition. Stíhate? Foto FB Watch Outz
Peto77 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 SNE518, Special Edition. Stíhate? SNE518.jpg Foto FB Watch OutzTie armádne zelené vyzeraju tiež pekne.
petr_cha Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Petky to nejsou, prospex to neni.. co to je? :-) Stejne, tuhle jednoduchou signaci Divers jsem mel snad nejradsi...
lub Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 to vypadá jako hodinky ze starejch dobrejch časů.
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Tak korunka mohla být na čtyrce :-))Dva kladné názory se musí genderově vyvážit kritikou :-))Jsou parádní ;-)
Vladar91 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 SNE518, Special Edition. Stíhate? SNE518.jpg Foto FB Watch Outz Ta pokérovaná ruka mi prodala asi 10 Seik. Watchoutz Hongkong doporučuju návstěvu G shock a Seiko maniaci. Poradí a seženou všechno.Ten dial na solarech je super.
xbraj19 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Kde jsi to objevil? Není to nějaký photoshop? Vůbce mi to nesedí na současný Seiko design. Ale kdyby něco takové začali dělat, tak bych se asi nechal ukecat :-). Jednoduché, konečně "správné" ručičky, žádné omalovánky na cifru a betelná luneta, made in Japan. Dovedl bych si je představit i bez day/date, případně jenom v date verzi.
lub Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Kde jsi to objevil? Není to nějaký photoshop? Vůbce mi to nesedí na současný Seiko design. Ale kdyby něco takové začali dělat, tak bych se asi nechal ukecat :-). Jednoduché, konečně "správné" ručičky, žádné omalovánky na cifru a betelná luneta, made in Japan. Dovedl bych si je představit i bez day/date, případně jenom v date verzi.
petr_cha Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Tady je odkaz http://original.seiko-watch.co.jp/model-design/model/sd-1c.html
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 To je ODM ponuka, nie? To oznacenie je ako z katalogu dielov. Podla mna. Mozes si to nechat obrandovat ak kupis MOQ /minimum order quantity/.. No, keby tam bolo 100ks a nie 300, mohla by to byt pekna chronomag limitka a maju tam zopar zaujimavosti. farebne LSD kokociny nebudem davat, ale aha:
Chumpus Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Koukal jsem na to před pár dny, 300 by se dalo
dr.sphinx Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Já na to nedávno taky koukal, ještě tam kromě plno PM's Credorů byly jedny kulturní chrona: https://original.seiko-watch.co.jp/model-design/model/kh-11.html
Americkej Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Ty solar divery mají parádně čistej design! Dal bych si říct. V pouzdru SKX by taky nevadily.
AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Ty prvni akorat zabili velikosti (45mm, 51,5mm l2l).Ty ?Expinisty? vypadaji dobre. Vzali nejlepsi z obou modelu
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Aj podla mna. Este to jemne dochutili omega PO fontom. Ale na smradlavej kravskej kozke by to boli tatranske Seika jak vysite.
dr.sphinx Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Třista ale holt asi fakt není reálný. Já bych je nicméně bral.
lub Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 a maju tam zopar zaujimavosti. farebne LSD kokociny nebudem davat, ale aha:alba..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se