McStinger Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Nech sa páči Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už sú dostať aj náhradné lunety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaB Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Ehm, ta Monster Hunter limitka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jinak teda nevím, jestli už to tady bylo, ale docela mě zaujaly tyhle... Skoro bych řekl limitka na počest aktuální QC Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Nechápu, proč to neudělali v chronu, když je to automobilové. Udělat limitku pro Subaru s ?ala potápkama? je pěkná pitomost. Ani pokus o otočení ciferniku a lunety ve stylu Giugiaro to nezachrání.
lub Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 cifr mohli natocit vic - datumovku proti korunce. takhle to vypada dost blbje, ze jim to zase ujelo. ale to je jedno, stejne jsou uplne priserny. jen by me zajimalo, co za peklo s ikonickym tvarem skx jeste napachaj.
fijo Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Já mám teda hodně pozitivní vztah k Subaru, ale todle je votřes... Mám pocit jako kdyby to navrhnul někdo za trest jako domácí úkol. Něco jako takový ty referáty na příští hodinu za neukázněnost na zakladce, který stály vždycky za hovno, protože to téma nebylo nikomu blízký :-)
instant Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 (upraveno) Rozhodne zaujimave riesenie problemu s posunutym armovakom.. Upraveno 14. září 2019 uživatelem instant
dr.sphinx Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Neblbněte, vždyť to má "FLAWLESS DESIGN" i "DESIRABILITY".
McStinger Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Nechápu, proč to neudělali v chronu, když je to automobilové. Udělat limitku pro Subaru s ?ala potápkama? je pěkná pitomost. Ani pokus o otočení ciferniku a lunety ve stylu Giugiaro to nezachrání. Chroná už sú, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70015-nove-modely-seiko-2014-18/?p=2263568 Našťastie ten posunutý paškvil je japonská limitka a snáď sa do týchto končín nedostane.
fijo Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 Ty Subaru digi byly povedený, chrona celkem taky, ale tyhle giugiarokřivky jsou podle mě šlápota do tmy
petr_cha Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Bez obrazku je to napinavejsi.. :-)) 3 new Alpinists.... SBDC087, SBDC089, SBDC091.. 20 atm.. cca 77 000 yen.. Black, green and white dial, all with 6R35 (70hrs)... Coming January 2020.. Upraveno 15. září 2019 uživatelem petr_cha
McStinger Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 No tvl, mě přijde, že v seiko někdo zažal šňupat dvojnásobnou dávku wasabi. Tohle už není prdel. Možná pro budoucí generace, pokud by se někdo pokusil posbírat všechny varianty stejně jako místní náčelník Orlíky, ale ta věčná recyklace a vykrádačka bez nápadu je smutná
VojtaB Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Jojo, nejdřív jsem se tomu chtěl vysmát, ale pak si řekl, že to vlastně ani už není vtipný. Na druhou stranu, Seiko obskurnosti dělalo vždycky ) Ale přijde mi, že dřív i ty podivnosti měly nápad.
dr.sphinx Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Já bych neřek, že by dnešní obskurnosti neměly nápad. Znepokojující je ale množstevní poměr mezi nimi a tím, co spíš konzervativní Seikokot už za obskurnost nepovažuje.
minimus80 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 asi najviac mi vadi ta akoze 5ka, a ze je milion farebnych kombinacii to mi je jedno
bandicoot Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Já se úplně bojim napsat, že se mi to líbí a zrovna tohle mi jako obskurnost nepřijde.
dr.sphinx Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Zrovna ty červenočerný mně taky tak obskurní nepřijdou (mutatis mutandis teda), to byl jeden z dlouhé řady obecných povzdechů tady. edit: ale jestli je ta lumi in natura taky růžovoučká ... ehm Upraveno 17. září 2019 uživatelem dr.sphinx
VojtaB Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Fakt? Ve mě teda ta barevná kombinace hrozně evokuje šmuky typu Q & Q a podobně... Je pravda, že obskurní jsou spíš třeba takový Jay Leno chrona, ale stejně se těším, až se mi vrátí ze servisu
Lamiczka Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Nešlo ani tak o ty červený SKXka a jejich posun do pětkové řady - což je imho škoda, že přišly o šroubovací korunku, ale obecně o to množství limitek například na želvách, ty dračí limitky,....za poslední cca 3 roky zrecyklovaly většinu kultovních modelů včetně těch, který nebyly zas až tak dlouho z výroby (samuraie). Skoro to vypadá jako by seiko rezignovalo na inovace a jen si pořídilo nový malování a přebarvuje již stokrát hotové. U SKX byl obrovský prostor pro tunning (osobně ho nemám rád), ale teď to vypadá, že už není skoro nic co by nevylezlo z fabriky jako původní předělávka a LE...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se