Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ehm, ta Monster Hunter limitka? :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A jinak teda nevím, jestli už to tady bylo, ale docela mě zaujaly tyhle... Skoro bych řekl limitka na počest aktuální QC Seika

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nechápu, proč to neudělali v chronu, když je to automobilové. Udělat limitku pro Subaru s ?ala potápkama? je pěkná pitomost. Ani pokus o otočení ciferniku a lunety ve stylu Giugiaro to nezachrání.

Odesláno

cifr mohli natocit vic - datumovku proti korunce. takhle to vypada dost blbje, ze jim to zase ujelo.

ale to je jedno, stejne jsou uplne priserny. jen by me zajimalo, co za peklo s ikonickym tvarem skx jeste napachaj.

Odesláno

Já mám teda hodně pozitivní vztah k Subaru, ale todle je votřes... Mám pocit jako kdyby to navrhnul někdo za trest jako domácí úkol. Něco jako takový ty referáty na příští hodinu za neukázněnost na zakladce, který stály vždycky za hovno, protože to téma nebylo nikomu blízký :-)

Odesláno

Nechápu, proč to neudělali v chronu, když je to automobilové. Udělat limitku pro Subaru s ?ala potápkama? je pěkná pitomost. Ani pokus o otočení ciferniku a lunety ve stylu Giugiaro to nezachrání.

Chroná už sú, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70015-nove-modely-seiko-2014-18/?p=2263568

Našťastie ten posunutý paškvil je japonská limitka a snáď sa do týchto končín nedostane.

Odesláno

Ty Subaru digi byly povedený, chrona celkem taky, ale tyhle giugiarokřivky jsou podle mě šlápota do tmy

Odesláno (upraveno)

Bez obrazku je to napinavejsi.. :-))

3 new Alpinists....

SBDC087, SBDC089, SBDC091..

20 atm..

cca 77 000 yen..

Black, green and white dial, all with 6R35 (70hrs)...

Coming January 2020..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

No tvl, mě přijde, že v seiko někdo zažal šňupat dvojnásobnou dávku wasabi. Tohle už není prdel. Možná pro budoucí generace, pokud by se někdo pokusil posbírat všechny varianty stejně jako místní náčelník Orlíky, ale ta věčná recyklace a vykrádačka bez nápadu je smutná :(

Odesláno

Jojo, nejdřív jsem se tomu chtěl vysmát, ale pak si řekl, že to vlastně ani už není vtipný.

Na druhou stranu, Seiko obskurnosti dělalo vždycky :)) Ale přijde mi, že dřív i ty podivnosti měly nápad.

Odesláno (upraveno)

Zrovna ty červenočerný mně taky tak obskurní nepřijdou (mutatis mutandis teda), to byl jeden z dlouhé řady obecných povzdechů tady.

edit: ale jestli je ta lumi in natura taky růžovoučká ... ehm

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Fakt? Ve mě teda ta barevná kombinace hrozně evokuje šmuky typu Q & Q a podobně... Je pravda, že obskurní jsou spíš třeba takový Jay Leno chrona, ale stejně se těším, až se mi vrátí ze servisu :D

Odesláno

Nešlo ani tak o ty červený SKXka a jejich posun do pětkové řady - což je imho škoda, že přišly o šroubovací korunku, ale obecně o to množství limitek například na želvách, ty dračí limitky,....za poslední cca 3 roky zrecyklovaly většinu kultovních modelů včetně těch, který nebyly zas až tak dlouho z výroby (samuraie). Skoro to vypadá jako by seiko rezignovalo na inovace a jen si pořídilo nový malování a přebarvuje již stokrát hotové. U SKX byl obrovský prostor pro tunning (osobně ho nemám rád), ale teď to vypadá, že už není skoro nic co by nevylezlo z fabriky jako původní předělávka a LE...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...