Ace84 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) před 17 minutami, Dantechno napsal: Americký. Datumovka v barvě a nemají X Sent from my iPhone using Tapatalk Ještě je tam rozdíl lepším strojku (6R15 vs. 6R35) a caseback. Patprom: Ty SPB089 snad vůbec nepadly na ceně. Spíš naopak chodí dnes za nějakých 1000 €. Samozřejmě žáleží na stavu. Je fakt, že ve své době stály "jen" 600 USD. Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Ty americké vypadaly na produktovkách super, ale v reálu byly takové nijaké. U Evropských by o mohlo být naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Ta zelená evropská limitka je rozhodně zajímavější. Myslím, že ji lidi docení až za pár let, až ji budou marně shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 (upraveno) Asi to tak bude. Tenhle kousek je vážně moc pěkný a limitka 2020 kusů není moc velké číslo. Jinak ten ciferník je spíše šedý s nádechem zelené. Alespoň já to tak vnímám Upraveno 13. listopadu 2020 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Pre tych, co pisali o tom, ze je to nakrivo. Prosim, kde je to nakrivo ? vsak podla tejto foto je vsetko OK a indexy su od vnutornej lunety odsadene rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Měl jsem jich pár v ruce a vnitřní luneta seděla. Jde o to, že tam není usazená nafest, má určitou vůli, která to může mírně zkreslovat. Když si s tim člověk pohraje, tak sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 7 minutami, sashator napsal: Měl jsem jich pár v ruce a vnitřní luneta seděla. Jde o to, že tam není usazená nafest, má určitou vůli, která to může mírně zkreslovat. Když si s tim člověk pohraje, tak sedí Podle mě byl problém (aspoň u těch starších), že byly křivě natištěné ty světové strany, tzn. že když jsi lícoval 3 světové strany s indexem (3,9,12), tak ta 4. světová strana byla mimo index (6). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Chápu. Tak všichni víme, že s tiskem na rehaut má Seiko poslední dobou trošku problém. To, co jsem viděl já mi přišlo v pohodě, ale lupou jsem je fakt nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 34 minutami, miro_mt napsal: Pre tych, co pisali o tom, ze je to nakrivo. Prosim, kde je to nakrivo ? vsak podla tejto foto je vsetko OK a indexy su od vnutornej lunety odsadene rovnako No tak zrovna podle téhle fotky je každej úplně jinde se podívej třeba jen na 330, 30 a 60 jak jsou každý jinak daleko. Ale jak říká Sashator, může to být fotkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 No ja neviem, mne uplne inde ozaj nepripadaju. Asi nemam cit pre detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Ja taky nevidim nic zavaznyho. Jen hezky hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 2 hodinami, VojtaB napsal: No tak zrovna podle téhle fotky je každej úplně jinde se podívej třeba jen na 330, 30 a 60 jak jsou každý jinak daleko. Ale jak říká Sashator, může to být fotkou... Tohle fakt může být fotkou. To poznáš až při osobní prohlídce. Připouštím, že souzeno jen podle fotky jsou mezi odchylkami rozdíly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Mně to přijde pouhým okem právě taky úplně v pohodě. Na druhou stranu mám v poslední době pocit, že budu brzy potřebovat brýle, tak nevím Ještě nabídnu jednu na denním světle. Bohužel, pravou barvu ciferníku dokáže zachytit asi jen promo fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Nové shoguny Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Dvoubarevné lunety a celkové vizuální oživování paradoxně znamená, že zevšedněly - myšleno v kontextu té dnešní barevné hravosti nebo barevného průjmu (to je podle vkusu), které opanovaly úplně všecko. Větší šanci bych dával těm bílým. Mám o ně ale trochu strach: Udrží si status velmistra křivosti? Index u 6 je legenda. Ale jak tak tak koukám na ty bílé, tak snad není důvod k obavám (jasně, že je to podle těchhle obrázků věštění). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Za me dvoubarevna luneta je saskarna, ale kdyby aspon byla pul na pul. Takhle prvnich 15 minut jednou barvou a zbytek jinou me celkem sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Viděl jste někdo nebo víte o někom kdo má tyhle nové suma? Byl jsem hodně smutnej, když jsem zjistil, že budou exklusivní pouze pro USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 su fakt pekne, SEIKO SPB177 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Mě berou ty šedý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Real fotky shogunov. Za mňa dobré.Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se