Datel Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 36 minutami, lub napsal: Super!!, konečně nové pětky. Že jim to ale trvalo. Vypadají teda povedeně, parádní, vyvážené, ideální velikost a proporce. A opět mohu vážně uvažovat o seikách, mám radost . Nepochybně dobrý krok. A ubylo textu na ciferníku, super. Škoda toho oživujícího konce vteřinovky. Kousek barvičky dělá divy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 (upraveno) před 26 minutami, Datel napsal: Nepochybně dobrý krok. A ubylo textu na ciferníku, super. Škoda toho oživujícího konce vteřinovky. Kousek barvičky dělá divy... a su slepoň, ona na dvou modelech červené koncovka vteřinovky je, prohlížel jsem to původně na mobilu a pod slunkem, a úplně to přehlédl. Takže OK. Udělali mi radost, že s tím pokračují. Upraveno 11. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Ten barevný konec vteřinovky je náhodou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 1 minutou, xbraj19 napsal: Ten barevný konec vteřinovky je náhodou super. právě, blbě jsem se vyjádřil, asi jsem napřed zaostřil na první kousek a té červené právě litoval, jak tam chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Škoda, že budú iba v detskej veľkosti. Asi predsa len niekedy kúpim SNZG, na to sa chystám už asi 7 rokov, ale čakal som na nástupcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Skvělý doplnění pětkový řady. SNZG byly snad úplně první Seika, o který jsem se aktivně zajímal a nikdy na ně nedošlo. Tak třeba to u těchto dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Ono jako nástupce slavných SNZG byly brány i nepříliš rozšířené SRP27x, ty jsem měl taky v plánu, ale působily dost jako lacině. Tady tyhle nové vypadají o kus lépe, a hlavně - co je podstatný - nemají armovák + bez něj ten dial i líp vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 2 hodinami, McStinger napsal: Škoda, že budú iba v detskej veľkosti. Asi predsa len niekedy kúpim SNZG, na to sa chystám už asi 7 rokov, ale čakal som na nástupcu No mi připadají malé nebo na moji ruku minimální i SNGZ takže tohle je pro mě taky dost mimo. Nicméně po tom co tady seiko předvádí s pětkami s pouzdrem z skx tak tohle vypadá fakt daleko lépe. Jen kdyby byly o trochu větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 A čísla jsou také plastická, nebo jen nanesená na cifr? Z určitého pohledu se mi zdá, že plastická jsou a pak zase že ne. Každopádně pěkná hodinka - kdy cca mají být u nás k dispozici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Já bych je snesl ještě o milimetr menší Jinak za mě taky paráda. SNZG byly mé první automaty a dodneška lituju, že jsem si je nenechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Kura chlapiska... Nechci být hnidopich, ale proč na produktových (nikterak kvalitních fotkách) vidím tyhle chujoviny? Barvený konec ručky je skoro tak špatný jak u Rolexu,+ i samotný povrch vypadá dost odfláknutý Proč jsou indexy ve tvaru okousané sušenky? Proč je den i datum mimo střed okénka? Proč hodinové indexy vapadají hůře, než co dokáže vytvořit 3letá dcerka? Doufám, že to je záležitost jen foceného kusu, protože SNZG13 byly udělané mnohem lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 To tu dlouho nebylo. Nějakou dobu vypadalo, že už máme za sebou přeměřování počítačových renderů. Ale vypadá to, že ne To, že SNGZ013 byly udělané líp, je docela možné/pravděpodobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Toto je japonský prototyp, maľovaný Gorovou labkou, namočenou v pigmentových škvrnách fugu. Malajci to už budú robiť poriadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Před hodinou, nooski napsal: Kura chlapiska... Nechci být hnidopich, ale proč na produktových (nikterak kvalitních fotkách) vidím tyhle chujoviny? Barvený konec ručky je skoro tak špatný jak u Rolexu,+ i samotný povrch vypadá dost odfláknutý Proč jsou indexy ve tvaru okousané sušenky? Proč je den i datum mimo střed okénka? Proč hodinové indexy vapadají hůře, než co dokáže vytvořit 3letá dcerka? To je fakt komedie, hodinky za cenu lepsiho remenu sekane strojove si tu budeme zvetsovat a vytahovat chybky? Je to spotrebni masovka, nikdo se o dokonalost nesnazi. Tohle nejsou hodinky pro chronomagory, budou se prodavat jak housky na krame. Jako ostatne spousta jinych modelu nad kteryma tu lumime rukama. Seiko se nesnazi udelat dokonale hodinky za par korun. Dela hodinky, na kterych co nejvic vydela. A to se mu sakra dobre dari, at se nam to, libi nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 O renderech nepadlo ani slovo, porovnávám reálné fotky navíc velmi podobného modelu. Sám mám 4 modely pětek a všechny jsou udělané lépe. Cenu tipuju oficiálně kolem sedmičky, což sice není kdo ví jaká suma, ale zadarmo taky nejsou. To, že čekám, že hodinky budou aspoň slušně udělané je špatně? Ale psal jsem, že to může být kusem na fotce, render to opravdu není. Jinak ten model vypadá sympaticky vč. klenutého skla. Rozhodně mnohem lepší počin než 5KX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tak nooski má tu laťku někde jinde od té doby co nosí čínský fejky, konečně poznal kvalitu a teď bude kádrovat všechny co nabízejí horší zpracování za větší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 @shewcza k tématu něco mít nebudeš? Porovnávám Seiko vs Seiko vč. fotek a mé recenze předchůdce pro podporu svého tvrzení. Psal jsem jinde, že SM a Seiko už srovnávat nebudu. Ale jo, nebudu už asi srovnávat ani výrobky japonského giganta a budu jim nekriticky přát hromadu modelů, na kterých nejvíce vydělá a ostatní je podružné. Začínám tady tomu nějak nerozumět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Nová doba! Už se nesmí diskutovat o kvalitě zpracování hodinek. Výrobce, kteří mají kvalitu na háku by to mohlo diskriminovat.Nicméně tyto nové pětky se mi celkem líbí a jsem zvědav na ohlasy prvních majitelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Jasně, ale zase jsi musel kopnout do Rolexu. Přijde mi to zbytečné a trošku ubohé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Musel, ty jejich barvené ručky mě děsí ze spaní. Každopádně se na tyhle pětky těším a menší velikost beru osobně jako plus, ač se SNZG řada nosí velmi příjemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se