wawrik Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 3 minutami, EpsteinBarr napsal: na chrono GS musi mat clovek gule Warum? SBGC sú veľmo príjemné aj na malých rukách, titanové sú ľahučké... Keby tie spomínané SBGC205 mali aspoň trochu luminiscencie (alebo by sa dala nejako rozumne a kultúrne u niekoho dobastliť/prevekslovať), tak ich už mám aj na mojej pidiručke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 SBGY007 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 49 minutami, jovani napsal: SBGY007 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 @wawrik jasne, titan urobi svoje aj s priemerom hodiniek to vyzera velmi rozumne, ale 16mm na vysku...chcelo by to vyskusat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 16 mm na výšku je celkem normální hodnota i u chron se 7750. Přiznávám, že jsem si myslel, že jsou 001 chrona moc velký a nepohodlny. Přitom byly jen těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jojo, tych 16mm aj u inych nerozporujem. Ale je to aj jeden z dovodov, preco chrona nemam a jedne Sinn by sa u mna celkom uzivili. Musim napisat chalanom, co pridu u nas na zraz, nech prezru sufliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Nové solary byly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 https://wornandwound.com/the-seiko-5-sports-line-is-refreshed-with-a-new-field-watch-style/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 „Stručnosť je sestra talentu.“ — Anton Pavlovič Čechov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Clanek je nejak moc dlouhej na to, abych ho cetl. Dnes jsem je ale nahodou okukoval v Koscomu a musim rict, ze jsou fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Co říkáte na Seiko Prospex SPB237J1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Já Seiko miluji, ale už jsem trošku rozčarovaný z toho množství barevných variací každého modelu. Hodinky pěkné, ale opravdu mi to už připadá, že každý úspěšný model maximálně vytěží x barevnými kombinacemi, ať si zkrátka vybere každý. Za chvíli vyjdou s černým pvd, pozlacené, s červeným, žlutým, oranžovým a bůhví jakým ceferníkem, na některé ještě pro jistotu zkusí přidat kyklopa... Jasně, prodej velí. Až budoucnost ukáže, jestli to je správná cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Jak píšeš vybere si každý, novodobý Seiko už moc nemusim, těch modelu je na můj vkus celkem dost..., no tyhle ale musím mít, takže Seiko fakt dělá něco...., je to v háji, už jsem je objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Tyhle jsou teda super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 (upraveno) Je tu niekto na zajačiky? Upraveno 19. července 2021 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Tak tohle už je fakt prasárna. Ale ok, kdo si je vybere, budu mu je srdce přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Co jsi mel z bilogie? To neni prasarna, ale kralikarna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Ty vlevo dole jsou - konečně! - ultimativni zalesacky chrona. Mají ohon a navíc ligu lesní moudrosti na šestce. E. T. Seton LE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Dochtore, ja bych chtel mit tvuj optimismus a nebo aspon ten matros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se