cityfly Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Po více jak dvou letech co jsem si koupil první automaty (Orient Mako), jsem začal vybírat jejich náhradu, neboť byly pro mě už "okoukané" a chtěl jsem hodikny bez čísel na ciferníku. Nejvíce se mi líbil Steinhart Ocean one a Tissot PRS516. Nakonec jsem dospěl k závěru, že dávat desítku za kvalitní repliku Rolád mi moc radosti neudělá a Tissoty jsem zamítl kvůli vyšší váze a PVD lunetě. Vzhledem k tomu, že jsem s potápkama byl spokojen, dlouho jsem se díval i na SKX007, ale z fotek mi přišly dost obyčejný a nudný a pořád se mi do nich moc nechtělo. Zde na fóru jsem ale narazil na topic Moje první Seiko a Seiko za promoce, kde byly vždy v hlavní roli SKX007 a přesvědčivé argumenty že hodinky stojí za vyzkoušení. Tudíž jsem večer po úspěšně vykonaných státnicích na VŠ zaslal objednávku na SKX007, abych je taky vyzkoušel. Po pěti dnech mi kurýr přivezl balíček ze Singapuru a z hodinek jsem nadšený. Naživo vypadají skutečně mnohem lépe jak na fotkách, jubiléé tah je pohodlný, pouzdro skvěle zpracované, takže nemám žádné výhrady. Navíc je zde možnost dokoupit safír a kvalitnější tah za poměrně rozumné ceny. Jen je nezvyklá váha superlehkého jubiléé proti pouzdru hodinek. Při použití oyster tahu si myslím, že musí být poměr váhy lépe vyvážen. Na závěr doporučuji všem váhavcům koupi Seika
Návštěvník dlubix Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Krásný, gratuluju. Doporučuji oyster od monsterwatches.
Tondaa73 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Gratuluji ke koupi. Já je mám také, jako pracovní, a obdivuje je každý. Jen jsem tento týden provedl menší tuning, a dostaly zelenou lunetu a kaučuk.
People Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 tieto vintage seika ma nikdy nezaujali. To uz radsej monstra ako toto. Tie rucicky tam absolutne nepasuju a ten senior tah uz duplom nie. Je to vhodny material na modifikovanie.
Daemonultimate Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Ještě že máme každý rozdílný pohled na věc.Pro mně jsou to ty nej v té nejspodnější cenové hranici.Parádně postavený potápky za pár kaček.Skvělý a přehledný ručičky,luneta a lumi jako prase.Pouzdro je kapitola sama pro sebe,korunka na čtyřce ideální společník.A tah?Na ruce luxus,něco jako kritizovanej bisexuál u bondovek.Osobně bych ho za jinej ani nepřehazoval.Tenhle k nim prostě patří.Zapomněl jsem pogratulovat :-),tak to napravuji dodatečně.Perfektní !!! Upraveno 20. února 2014 uživatelem Daemonultimate
FraK Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Hezky jsi to napsal a pěkně nafotil. Gratuluji!
walter10 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Ve své kategorii hezké a povedené hodinky za nevelké peníze. Chválím přitažlivé foto (kvalita, aranže).
Ondoni Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Mezi námi, jim se ani nedá odolat já jim podlehl dvakrát a v létě určitě podlehnu zas. Užívej jich!
onney Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Gratuluju ti ke státnicím a k naprosto perfektním Seikům. Také jsem je nosil a vážně přemýšlím k návratu. Jsou to bezva hodinky za bezva cenu a mají vše, co mají pořádné hodinky mít.
ggrand Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 No kluci, asi jste toho moc neviděli, když lumi SKX007/9 označíte "jako prase". To ale nemění nic na faktu, že jsou to docela povedené hodinky Gratuluju.
bandicoot Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Když jsem si před nedávnem pořídil SKX007 na léto, překvapily mě tak, že jsem je dal na ruku hned a dva týdny tam i nechal.Nakonec jsem je musel sundat a schovat (na to léto), protože jsem začal pochybovat o smyslu hodinek s cenou nad 5 litrů, což mi vůči mým IWC přišlo dost krutý
quest987 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 gratlulace k peknym diverum. Zda se mi to nebo se nám tu rozjela SKX007/009 vlna?
travex Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Je to klasika, ale mě SKX007 za srdce nechytly a lumi žádná bomba opravdu nebyla, ale stačila. Vlastně to byly docela nudný hodinky. Ale to ještě neznamená, že si je někdy znovu zase nekoupím.
ejkej Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Super fotky aj hodinky! Gratulujem, nech slúžia.
xjr1 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Souhlasím s Bandim, nošení těchto hodinek podněcuje i u mě úvahy o smyslu drahejch hodinek. SKX009 mám už čtyři roky a musím říct, že rolexy, omegy i doxy dost často zůstávají v boxu a na ruce se hřejou seika. I bez dovětku "za ty peníze" jsou to moc fajn hodinky. Lumi je nadprůměrná, pouzdro super, jubilee náramek se mi líbí a i mi vyhovuje, je fakt pohodlnej..atd. Strojek není žádná HH, ale šlape spolehlivě a přesně. No a pokud ještě vezmu v úvahu cenu, není moc konkurentů při výběru "pracovních" hodinek, upřímně mě nenapadá žádnej. A jen jako bonus je pocit, že se o ně nemusím vzhledem k ceně bát. Takže gratulace k super kousku, užívej...
cityfly Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Díky moc všem Sent from my iPhone using Tapatalk
odjinud Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Super hodinky, mám je taky, s "pepsi" lunetou. Mám i monstry, ale tyhle se mi líbí teď víc (i nějak líp sedí na ruce). Hlavně v nich mám dost dobrej kousek strojku, má rezervu fakt nějakých 48h a slušnou přesnost. U monster je to slabší.
xjr1 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) V 20. 2. 2014 v 12:43, travex napsal: Je to klasika, ale mě SKX007 za srdce nechytly a lumi žádná bomba opravdu nebyla, ale stačila. Vlastně to byly docela nudný hodinky. Ale to ještě neznamená, že si je někdy znovu zase nekoupím.Jen bych se zeptal, u kterých hodinek je podle tvýho názoru lumi "bomba"? Nerejpu, fakt mě to zajímá, protože v porovnání s tím, co mám doma, si skx vedou opravdu dobře... Upraveno 20. února 2014 uživatelem xjr1
travex Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V 20. 2. 2014 v 13:06, xjr1 napsal: Jen bych se zeptal, u kterých hodinek je podle tvýho názoru lumi "bomba"? Nerejpu, fakt mě to zajímá, protože v porovnání s tím, co mám doma, si skx vedou opravdu dobře... V porovnání např. s Monster nebo Citizen NY0040 jsem měl pocit, že prostě svítí znatelně hůř. Fotku bohužel nemám, ono už je to taky několik let zpět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se