Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Červená je out, vzhůru do modré !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Červená je out, vzhůru do modré !!!Spíš jsem doufal v tu černou nebo modrý Pelagos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 preferujem tie cervene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Modrý Pelagos b Spíš jsem doufal v tu černou nebo modrý Pelagos. Pravda, modrý Pelagos by byla pecka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Možná kdyby byl i ciferník modrý a tak odkazoval na modrý Snowflake a možná kdyby zůstaly zažloutlé indexy, tak by by vyvolaly více emocí. Na skutečných fotkách mě baví více než na stock Upraveno 26. března 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tudor má také reedici modelu Ranger: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tudor má také reedici modelu Ranger: Ale ta je fakt moc povedená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ranger na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ranger na ruce. Co ja viem? Dost slabe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makky Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 dosť dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Jak jsem doufal že Ranger na tahu bude zajimavý tak velké zklamání... Absence koncovek mi přijde neomluvitelná. Poduďte: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Na Rangerech se bohuzel podepsala strategie nedelat konkurenci jednickovym Explorerum - takze maji tu obskurni korunku na krcku a la Black Bay a jeste obskurnejsi naramek s rovnymi koncovkami . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Yep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 To je teda pocin ten Ranger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Ta camohandra je asi len zly vtip na tej fotke stavia tie hodinky niekam vedla OllechWajs. Rrovne koncovky tomu tiez nepridavaju, ale mne osobne ku podivu az tak nevadia. Na tej kozi vyzeraju naopak podla mna uplne super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 (upraveno) Konečně pořádný hodinky pro chlapy !! Ranger rullezzzz ! Levnější, než explorer, lepší než exlorer, větší, než exlorer, hezčí, než exlorer !! A to je explorer podle mne z nejlepších od Rolex. Žádný kecy pro blbý, žádný dyzajn napojení náramečku pro slečinky, žádný datum pro menažírky, ale ani žádný externí svaly - prostě neprofláklý HOĎKY jak hořkej slib. Myslím, že ten tah je k nim kapku humpoláckej proto, že mají útlý elegantní retro nožky určené k páskům ( maskáč a žlutý svetřík ) - to je podle mne zcela v logice rolex/tudor soužití. Vteřinovku mohli udělat delší, až k vnějšímu okraji indexů, ale to by museli být JLC, 41mm je už lehce nad optimem, ale s lehkostí chápu to - musejí být vykřičenější, než konzervativní brácha. P.S. Modrý black bay jsou stejně famózní, jen s tečkovými indexy až moc podobný subům, chtělo by to ty čtverečky ...... Upraveno 2. května 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Paradni hodinky. Design u Tudoru umi. Krasne pouzdro a tah bez koncovek vitam. Nerad se divam na otlacene a poskrabane pouzdro od koncovek tahu, kdyz to pak clovek hodi na kuzi, nebo nato. Hodinky maji v mych ocich jedinou chybu, ostatne, jako vsechny Tudory, kalibr. Dost penez za znacku, ktera de facto nic neumi. Nebo se pletu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 (upraveno) na prvni pohled jsem je odsoudil, ale cim dal vic se mi libi, a to vcetne toho tahu, u ktereho je absence koncovek naopak dobre retro. uz se tesim, az budou na krame, abych si je vyzkousel... budou vypadat paradne, az budou radne obouchane od kazdodenniho noseni... libi se mi ta spravne dlouha minutova rucka (narozdil od 214270tek ) ta 2824ka, co je uvnitr, je oficialne TOP grade (nema COSC papir), ale realne ma chodit (podle info od AD) jako chronometer a i tak ji 'stelujou'... Upraveno 3. května 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 na prvni pohled jsem je odsoudil, ale cim dal vic se mi libi, a to vcetne toho tahu, u ktereho je absence koncovek naopak dobre retro. uz se tesim, az budou na krame, abych si je vyzkousel... budou vypadat paradne, az budou radne obouchane od kazdodenniho noseni... libi se mi ta spravne dlouha minutova rucka (narozdil od 214270tek ) ta 2824ka, co je uvnitr, je oficialne TOP grade (nema COSC papir), ale realne ma chodit (podle info od AD) jako chronometer a i tak ji 'stelujou'...Tak oni ji stelovat musi, protoze jejich 2824ka ma jiny regulacni system. Tim jedinym se myslim od seriovky odlisuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Souhlasím, že jsou to jedny z nejdražších 2824 na trhu a skutečně jsem zvědav, jestli to za to stojí. Řeči o TOP grade mi jdou jedním uchem dovnitř, druhým ven .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se