long Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Karel Macháček, tady. Kamil zabil!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Kamile, ty hnusny chlipniku & chlipny hnusniku! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Právě jsem zabil hodinu života čtením a přemýšlením nad tímto vláknem. Co na to napsat. Raději nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Zrovna byla o Berkusovi reportáž na ČT1 v pořadu Gejzír. Kdyby to někoho zajímalo. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/hodinar-planetarium-hodinky-remeslo-ondrej-berkus-slatina.A200214_135627_ostrava-zpravy_woj něco nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Komentář k poslednímu obrázku: "Ondřej Berkus vymýšlí i design hodinek, sám zhotovuje i většinu součástek." Všechno tedy nedělá sám. Pro mě je to fakt zvláštní figura...nějaké schopnosti asi má, ale způsob, jakým prezentuje sebe a své výrobky mi teda ani za mák nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Pro mě je to fakt zvláštní figura...nějaké schopnosti asi má, ale způsob, jakým prezentuje sebe a své výrobky mi teda ani za mák nesedí.Tohle ukáže až čas, jestli si dobude takové renomé, že jeho ego a chování nebude hodnoceno jako hovadské, nýbrž výstřední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Dobře řečeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Hm, po asi šesti hodinách jsem si o Berkusovi přečetl vše co se dalo najít...škoda jen, že pořád nevím co si o něm myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se