Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 tvl to až uvidí kibi, žes mu sem postnul jeho dílo tak ho trefí šlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 naopak ma velku radost a uz sedi u pravnika. Spisuju novy zoznam priani na vianoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Nechci napsat to co mám na jazyku tak napíšu, diskuse a argumenty taková jako ty hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Tak on ten Ondřej asi nakonec udělal dvoje stejné hodinky s věčným kalendářem. Fotky převzaty z jeho stránek. Věnujte pozornost "napojení" levé spodní nožky.A proto jsem psal "jdi se podivat nazivo", aby tu padaly relevantni nazory zalozene na osobni zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ensi, co je špatného na tom, upozornit na to, že s těma "fotkama" něco není úplně košer? Jestli to je fotomontáž, tak ať to tam raději napíše ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ensi, co je špatného na tom, upozornit na to, že s těma "fotkama" něco není úplně košer? Jestli to je fotomontáž, tak ať to tam raději napíše ...Spis je to jen lom svetla, kdy ty svetly casti na damasku vypadaj tmavy a naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) dobře, nejsem si jistej raději už ničím Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Jako jo no... Urcite v tom je hodne prace. Ale dela to na kolene nozir a podle toho ten styl asi taky vypada. Jako abych se kochal lupou to ne. Ale nekomu se to libi a asi si to i koupi. Edit: a nehledal bych za vsim iluminaty.. ta nozka je lom svetla Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ensi, co je špatného na tom, upozornit na to, že s těma "fotkama" něco není úplně košer? Jestli to je fotomontáž, tak ať to tam raději napíše ...Spatneho asi nic, pokud se ti tam neco nezda, problem mam jen s tim delat zavery jenom na zaklade par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 No právě, fotky nejsou. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Hele zrovna techdlech je na webu docela dost. Jinak pro me je todle furt tisickrat lepsi bez slizounska produkce Prokop/Broz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Dobrý, mně se to vlastně i docela líbí. Ne na nošení, ale jako objekt. Podobně to mám třeba s HH Nardinkama. Hezký tvar ruček, na polovičního naháče velmi solidní čitelnost, má to svůj styl, barevně a strukturou paráda a ručně "kované" ručky jsou hezkej detail. Před dvěma sty lety se HH komplikace taky pilovaly na koleně. Teď jde jen o to, zda jsou jednotlivé součástky strojku ručně zpracovány natolik precizně, aby byl zajištěn hladký chod soukolí i všech ostatních pohyblivejch součástek, aby vše fungovalo s přijatelnou přesností a bez rizika nepřiměřenýho tření (= postupně vznikající bordel ve strojku). Designově za mně fajn. Možná by se mi ještě o fous víc líbily s indexy (nějakými nýtky třeba) místo těch jemnejch římskejch čísel, a sjednotil bych barvu toho, co je vidět z hřídelek u malých ruček, ale to už si vymejšlím. Fakt by mě zajímalo, proč se zrovna tyhle hodinky neprezentují s patřičným haló i tady na chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ale dela to na kolene nozir a podle toho ten styl asi taky vypada. asi tak poprvé na vlastní oči jsem viděl dílo pana Berkuse na nějaké výstavě nožů v praze ..... jako dobrý ..... takový trochu pankáčský , ale dobrý .... myšleno vzhledově ..... jestli to fungovalo i jako hodinky nevím uteklo pár let a narazil jsem na druhý kousek z jeho dílny u hodináře ..... u skutečného hodináře, který je tam měl na kompletní asi servis, renovaci ..... vlastně ani nevím jak ten úkon správně pojmenovat ..... prostě aby to fungovalo ....... hodinář říkal, že tohle ještě nikdy neviděl a dost se potil .... tenkrát jsem si udělal i pár fotografií, které bohužel nemohu najít, ale myslím, že jsem jeden z mála, kromě stvořitele, který ty hodinky viděl rozebrané a v tomhle duchu mě napadá kde je ta hranice toho, že si člověk může říkat hodinář, kovář, nožíř, truhlář nebo automechanik viz tato reportáž z regionální televize https://polar.cz/porady/host-dne/host-dne-12-04-2017-17-14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 slizounska produkce Prokop/Brozti navíc ještě rozebrali Kupkův barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Na to, že to dělá doma na koleni, tak dost dobrý. Má to svůj styl, já jsem v životě nic podobnýho nedokázal. Největší Ondřejův problém je, jak se staví a určitě v minulosti oprávněné kritice. Myslím si, že pro lidi, kteří mají co do činění s výrobou a prodejem hodinek na našem trhu, je tohle fórum dost zásadní. Díky jeho kontroverzním reakcím v minulosti na kritiku provedení detailů, se dost prohloubila nevraživost mezi ním a fórem. V rukách to nebude, má je šikovný a s každým dalším odstraněným výrobním problémem, to bude vždy lepší. Bude to v hlavě, chce to trochu zamyšlení a pokory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 No já nevím, ale psát někdo o my partnerce, že je blbá pipina, tak to není o pokoře a zamyšlení, ale o tom dát někomu po tlamě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Já smekám, kdyby to valil sériově a pouze na kšeft, bylo by to něco jiného, ale pokud to dělá pro radost svou a okolí... Je to jako umělecké dílo, u kterého jako bonus jsou funkční hodinky. Tu nedokonalost bych nevyčítal, možná naopak. Ondřej má mé uznání. A že těžce snáší kritiku? A kdo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Vidíš, ty fotky hodinek, co jsou tady, se mi fakt líbí. Kdyby se autor občas zastavil, přečetl si, co plácal loni a předloni, zamyslel se, přišel a občas něco napsal, dal nějakou hezkou fotku, tak budeme rádi, že tady takového šikovného člověka máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 ...ale pokud to dělá pro radost svou a okolí...Právě že naše poslední informace tady byly o nějakém platícím zákazníkovi z Ruska, který nebyl vůbec spokojený, protože lepidlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74307-ondřej-berkus-potěmkin/?p=1196238 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se