Toblin Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Za mě palec nahoru. Jak se líbí vám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 to bych si bez přemlouvání nechal líbit, zvlášť ten modrý cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Nevim, pripomina mi to trochu Zodiac. Je to hezke, ale chybi mi v tom kouzlo originality... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Tady už něco proběhlo,taky to nebylo prvně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70333-hamilton-%E2%80%93-pan-europ-new-generation/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 (upraveno) V 13. 3. 2014 v 18:35, JaRooN napsal: Nevim, pripomina mi to trochu Zodiac. Je to hezke, ale chybi mi v tom kouzlo originality...Který zodiaky máš konkrétně na mysli? ? Upraveno 13. března 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 V 13. 3. 2014 v 18:37, Daemonultimate napsal: Který zodiaky máš konkrétně na mysli?Treba Sea Wolf tvarem pouzdra a osazenim lunety. Ale i Speed Dragon a i dalsi. Tento tvar Zodiac pouziva uz dost dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Píšou,že v roce 1971 byly jako jedny z prvních automatů v chronu.V tom se mi líbí také daleko víc,má 58 hodin rezervu, ale mašinka u tříruček dokonce 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Modré :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Chrona byly lepší (modrá limitka), tady mi furt něco chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Ja myslim, ze ten "chybejici" dojem delaji prilis subtilni rucky. Kdyby byly masivnejsi, byl by cift zaplnenejsi a hodinky by pusobily lip. Takhle jsou rucky hrozne utopene a cifr pusobi prazdne. V 13. 3. 2014 v 19:22, financ napsal: Chrona byly lepší (modrá limitka), tady mi furt něco chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Jsme rozmlsani chronem, to se tezko prekonava. Modra limitka byla a porad je pecka, bezny chrona jsou dobry a tohle je slabota.Mas pravdu, cifr je prazdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 cifr je dobrej - divný je pouzdro - ať mi fšichni hujeristi, doxisti a jánevím eště co odpusťej, ale to pouzdro vypadá jako rozjetý hovno - a stím se nedá nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Bohužel tento model nepůsobí zdaleka tak vyváženě (a parádně) jako chrono verze. Chybí tomu pomyslný "šmrnc". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loni Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Presne, modre Chrono Limited Edition su velmi vydarene a tieto su len taky chudobny pribuzny Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Přesně tak,moc pěkné oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Mně se tedy verze bez chrona líbí moc....a to se přiznám, že modrá chrono-limitka mě přivedla na fórum a nebyl jsem daleko od jejího zakoupení. Bohužel velmi brzy jsem přišel na to, že velikost pouzdra 44mm i přes svůj tvar s krátkými nožkami je pro mě nenositelný. Tento model by mohl být nadějnější..... http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-hamilton-pan-europ-vintage-inspired-and-budget-friendly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 hezky je slaby slovo. sakra hezky minimalne. A jak uz tu bylo mnohokrat psano ---- super, ze se industry vraci k nato strapum:))) V 10. 4. 2014 v 16:33, krtenek napsal: Hezký jsou oboje. Bez názvu 1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Jsou krásný, ale trochu prázdný dojem - není to ani ručkama a ani ničím jiným, jen mám v hlavě, že PAN EUROP má být chrono - a jak všeobecně chrona nemusím, tak tyhle se mi prostě líbí víc v chrono verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 V 11. 5. 2014 v 22:34, Kid_A napsal: hezky je slaby slovo. sakra hezky minimalne. Podepisuju. Jsou nadherne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Uplne krasne. Tie chronografy su top. Pekny vintage look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se