Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Bude to fungovat i ve win8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Odpověď by měla být zde: http://extrawindows.cnews.cz/navody/vracime-uzitecne-miniaplikace-zpatky-na-plochu-windows-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 1. Je tam adresář cs-CZ, který určuje, že je to pro systém s češtinou. Lze udělat i variantu, kdy jazyk není určen a pak by to mělo fungovat. Vzhledem k tomu, že bude update, bych to už neřešil.2. Původní gadget, který upravuji, by měl být funkční pod Win Vista, Win 7 a Win 8 (tam pouze s nainstalovaným doplňkem (viz Milog). Vzhledem k tomu, že upravuji jen obrázky a hodnoty, měl by být funkční i pozměnený gadget.3. Trochu si s tím hraju víc, aby to vypadalo co nejlépe (a nedělal jsem pořád updaty), takže vás musím zklamat, ale dneska už to nebude. Mrknu na to zase zítra večer. Vydržte... Myslím, že to bude stát za to :-) Jinak díky za odezvu, ani jsem nečekal takový ohlas. Hodil jsem to sem jen tak pro zábavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 UPDATE! Do večera bych to nevydržel... :-) Prim-Clock-v1.zip - doplněn skin IGEN černé s bílou lunetou + bonus- funkční datumovka- možnost zobrazení názvu dne (hodí se hlavně pro poslední skin ;-)- možnost plynulé vteřinovky- jazykové mutace EN, CZ, DE- doplnění informace o gadgetu- drobné opravy grafiky, odladění umístění atd. Tak doufám, že to splní očekávání a oživí vaši plochu. V příštím update: Mimostředná vteřinovka u skinu Orlík, další skiny (horizont měsíc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Já se skláním. Nádherná práce. Moc děkuji, radost za pondělního rána obrovská!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Paráda... Tak už mi tam tikají taky... To by mne v životě nenapadlo... Moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Děkuji,už je na ploše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pecka, to mi zlepšilo pondělí. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Díky, už je to tam.. Pěkné je to, pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No to je velká paráda! Díky, právě nainstalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 orliky nainstalovane, super! nedala by sa este zapracovat otocitelna luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Uz to fachci, dik! Skoda, ze mam kalibr 97 s nemeckym dnem v tydnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Parada!Dekuji a klanim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 výborně, díky moc, nainstalováno ve WIN7, pracuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Musim podekovat jeste jednou druhy update mi vyrazil dech, chlavně dodatecna nastaveni. Klanim se autorum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Teda klobouk dolů před takovouhle profesionální prací. Nejsem sice primkař, ale gadget jsem nainstaloval a krásně mi zdobí plochu. Nejvíc mě dostalo, jak se ty hodinky při prvním spuštění seřizovaly P. S. A jen ze zvědavosti - byl by velký problém udělat i PRIM Sport 2 Humberto (bílozelené ručky a indexy, oranžová vteřinovka)? Ale to jen čistě teoreticky. Musí to být spousta práce a už tohle je prostě bombička. Upraveno 17. března 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Musím uznat, že původní kód je napsán dobře a upravování byla sice piplačka, ale ne nervák. Myslím samozřejmě tu následnou předělávku od DigitalDutch. Nejvíc práce daly jednotlivé skiny a štelování do správných velikostí a pozic. Jsem rád, že se vám to líbí a kladné ohlasy mne přesvědčují o tom, že práce na dalším updatu nebude marná. Chystám i další skiny (Humberto, Sport II bez lumi, Potapěčské, všechny verze televizí, Traktory... ). Hlavně se pokusím s kamarádem vyřešit tu mimostřednou vteřinovku. Já osobně nejsem v javascriptu bůhvíjak kovaný. Jsem hlavně grafik. Vynasnažím se to udělat co nejdříve, ale tenhle týden ne. Doma už se na mě divně koukali, když jsem nad takovou "blbostí" trávil celý víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No, to teda díky za skvělou zprávu!!! Myslím, že na update si každý rád počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Musím uznat, že původní kód je napsán dobře a upravování byla sice piplačka, ale ne nervák. Myslím samozřejmě tu následnou předělávku od DigitalDutch. Nejvíc práce daly jednotlivé skiny a štelování do správných velikostí a pozic. Jsem rád, že se vám to líbí a kladné ohlasy mne přesvědčují o tom, že práce na dalším updatu nebude marná. Chystám i další skiny (Humberto, Sport II bez lumi, Potapěčské, všechny verze televizí, Traktory... ). Hlavně se pokusím s kamarádem vyřešit tu mimostřednou vteřinovku. Já osobně nejsem v javascriptu bůhvíjak kovaný. Jsem hlavně grafik. Vynasnažím se to udělat co nejdříve, ale tenhle týden ne. Doma už se na mě divně koukali, když jsem nad takovou "blbostí" trávil celý víkend v klidu, není nutno se nějak stresovat, jsem také jeden z těch, kdo si na pořádný výsledek rád počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ahoj, díky, už mě to taky funguje ( ale dalo mě to docela dost práce ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se