Bells Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 11:19, Z. Paul napsal: Právě jsem si dal tohle vlákno do sledování !! Výborné čtení i fotky takový styl života si mi dost líbí a vypadá opravdu "šťastně" Trošku mě mrzí, že jsem vlákno objevil až teď, ikdyž na druhou stranu - měl jsem aspoň pořádnou nálož fotek i čtění. Díky moc To já děkuju za chválu asi nechám název vlákna změnit pokud to jde, přece jen se náplň dost změnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Tak už to mám i v hmatatelné podobě černé na bílém, přesně řečeno barevné na černém Photobooks of Magrette and Gold Coast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Hezky... To bude bestseller... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Máš to jen jako fotoknihu nebo i nějaký povídání? Se musíme sejít, to musim vidět v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 V 13. 10. 2014 v 12:17, Locque napsal: Hezky... To bude bestseller... Děkuju, ale do prodeje to nepůjde pouze jediný exemplář, jednou to bude mít hodnotu zlata :D V 13. 10. 2014 v 12:23, Daemonultimate napsal: Máš to jen jako fotoknihu nebo i nějaký povídání? Se musíme sejít, to musim vidět v reálu Čistě fotokniha, povídání je v mém audiovizuálním podání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Pěkný, a na tom řemenu nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Leisure friends Seiko SKX007 Coke mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Bombová reklama , to by mohlo bejt všude kde lejou kolu a Ty hrabat tantiemy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Opět říkám YEAH! Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Já se klaním, Bellsi. To je fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 pecka ? funguje to ? dostal jsem chuť na Colu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 ...s rumem. A na day date v Seikách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 V 16. 10. 2014 v 10:51, Daemonultimate napsal: Bombová reklama , to by mohlo bejt všude kde lejou kolu a Ty hrabat tantiemy. Tak tím si nejsem úplně jistý, zda by to prošlo - jim asi moc o hodinky nejde každopádně hned je ta Cola taková lepší když se pije v Coke Seikama na ruce V 16. 10. 2014 v 15:20, siwi napsal: Opět říkám YEAH! Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk V 16. 10. 2014 v 15:43, martar napsal: Já se klaním, Bellsi. To je fantazie. Díky vám kluci oběma V 16. 10. 2014 v 17:19, NERO.8 napsal: pecka ? funguje to ? dostal jsem chuť na Colu ... Jo něco na tom bude, jedna u toho také padla, zbala už jen ta retro V 16. 10. 2014 v 17:21, Daemonultimate napsal: ...s rumem. A na day date v Seikách. Já ti to říkám pořád ať si je pořídíš, za těch pár šupů jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 V 17. 10. 2014 v 6:55, Bells napsal: Tak tím si nejsem úplně jistý, zda by to prošlo - jim asi moc o hodinky nejde .....Taky jsem myslel na kolu a holky, co už po Seikách :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) V 17. 10. 2014 v 6:55, Bells napsal: Já ti to říkám pořád ať si je pořídíš, za těch pár šupů jsou super Jsem to přehlídl, dyk já je už měl i s Monstrama, tak nevim, je hodně i jinejch, ale dobrý jsou. Jaro je za bukem, počkám na Dagaz Upraveno 17. října 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Holky jsou ze starých reklam Coca coly, takže ty už v akci byly já si jen tyto fotky vypůjčil do koláží k fotkám mých SKX s Coca Colama, aby to k sobě pěkně zapadlo Každopádně najít tydle retro reklamy je docela fuška, tuplem tu kde je slečna ještě se starou neprotáhlou flaškou, kterou mám i na svých fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Krásně se na to kouká! Díky Bellsi.A kola a Seika dobrý, ale slečny hezčí - tak to má u reklamy být - pozadí(slečny) vás chytnou za srdce a ve vzpomínce zůstane ta kola ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Já ten pin up style strašně žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 V 17. 10. 2014 v 10:59, Honza.manta napsal: Krásně se na to kouká! Díky Bellsi.A kola a Seika dobrý, ale slečny hezčí - tak to má u reklamy být - pozadí(slečny) vás chytnou za srdce a ve vzpomínce zůstane ta kola ... Žádná Cola, Seika propaguju Ne samozřejmě v tom máš pravdu, vždy tam musí být něco co člověka zaujme a díky tomu si i později vzpomene na tu druhou věc, tak to prostě funguje. V 17. 10. 2014 v 14:51, bandicoot napsal: Já ten pin up style strašně žeru. To nejsi sám, todle mě fakt baví, stejně jakou spousta retro věcí a vše kolem toho, o několik postů dříve např. Pražská restaurace James Dean, také naprosto skvělá záležitost a je toho ještě mnohem víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 V 17. 10. 2014 v 14:51, bandicoot napsal: Já ten pin up style strašně žeru.+1 úchyl.Minulý týden jsem byl v Moulin Rouge v Paříží a jedno vystoupení tam bylo v kostýmech americkej vojáků a pin up girls. Rozkošné to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se