Bells Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Tak jsem rád, že jsem potěšil a líbilo se, příště bude zase něco McStinger - ano bavili jsme se o tom, ale víš jak, ne vždy mi všechno vyjde, jak bych chtěl, hlavní je, když mě to alespoň baví Sphinxx - Díky kámo, jsem rád, že se líbí.
AndyAaron Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Podle klobouku to smrdi Texasem, ale plaze spis vypadaji jako v Californii. Ja jen kam mam kupovat tu letenku...? Dik!
Bells Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Andy netrefil jsi ani jedno, jdeš na to moc vědecky Nápovědy jsou tam lepší, ale chápu, že některé věci jsou snadno přehlédnutelné, skrze ty lákadla Inu velká nápověda jsou šerpy a zároveň i nadpis příspěvku...Meter maids se proslavili právě v Gold Coast, kde pobíhají už přes 50 let a je to super zpestření. No z USA to budeš mít pěkně daleko
AndyAaron Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Chapu, ja to jen tak preletel pohledem 20h letu a ztrata jednoho dne v casu jsou pouze male obeti. Cena za letenku uz horsi. Kolega zrovna odletal z NY v utery vecer NY casu a pristava v Melbourne ve ctvrtek rano jejich casu
Bells Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Z USA do AUS je to vážně šílenost to bych nedal, ale pak už si vlastně může říkat, že málo který let může být ještě delší Těch 20 hodin letu je ale nějak málo ne?
AndyAaron Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 (upraveno) 20h letu bude asi cistej cas straveny v letadle. Kdyz jsi v NY, tak jsi presne na opacne strane, tak si muzes vybrat, jestli letet vychodne nebo zapadne. On letel pres LA do Sydney a pak jeste do Brisbane, takze celkove se vsema zpozdenima asi 28h Upraveno 6. října 2016 uživatelem AndyAaron
Bells Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Tak to ale není až tak špatné, respektive asi dobrý spoj, když si vezmu, že já to měl z ČR přes Dubai taky do Brisbane za nějakých 20 hodin celkem a to jsem vybíral z těch nejkratších.
tenge Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Krásné fotky..pěkně se na to dívá..krásná krajina, moře, hodinky,krásná ženská..paráda.
Daemonultimate Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 A to zase jo, líbí, tak mě napadá, není už čas na to příště? Sem s tim, život je krátkej
Bells Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Díky, neboj něco bude, ale sám na to teď nemám moc času, takže budeš muset ještě chvilku počkat
Bells Odesláno 8. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Tentokrát si dáme trošku propagace Magrettek, když kvůli nim toto vlákno vzniklo. Své mám už skoro 3 roky, pěkně to letí a pořád je mám rád, byť už je tolik nenosím. Ovšem pokaždé, když je vezmu, tak i přes všechny ostatní hodinky co mám, nebo jsem měl, mi opět vykouzlí podobný úsměv na tváři jako na začátku a to mě baví, vážně baví. Inu tady jsou i další krásné modely, bral bych je asi všechny, ale mít vícero defakto stejných hodinek je blbost, takže musí stačit ty co mám. Magrette Timepieces
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Super! Tohle se hodne povedlo. Atmoska z toho cisi dokonale
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Ta s tou bublinkující potápěčkou je hustá .. fajn inspirace
siwi Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Jojo! Opět super. A atmosféru to fakt má úžasnou.
Daemonultimate Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Bublinky jsou pěkný, jak to dokážeš nafotit je paráda.
vrcan Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 opat SUPER foto, ci uz kociek tak aj hodiniek... opakovane dookola cumim :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se