Bells Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Opožděně vám všem děkuju pánové, kamarádi a těším se, až se zase v tom příštím roce uvidíme. Btw: Jaký to máme ale pěkný poslední týden v kalendáři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Edit: double Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Michale MOOOC pekny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Díky ti a teď bude následovat ještě jedna novinka, kterou jsem nestačil přidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 CHALLENGE THE LIMITS with G-SHOCK GST-B100 Pořád se řeší nějaká konektivita, tak už jsem s novým kouskem od G-shock také připojen, byť jen lehce, ale započítat si to můžu. První fotky jsou převzaté z Casia, pro řádnou prezentaci, další jsou již mé typické hrátky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Originální verzi jsem si ještě upravil k obrazu svému a původní ocelovou lunetu vyměnil za karbonovou, takže budu střídat. Zde ukázka s karbonem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K hodinkám jako takovým jsem se více rozepisoval již ve vlákně G-shock, takže zde jen takto. Budou u mě asi hodně dlouho, jelikož jsou vážně skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 No ty vole, Michale paraaaaada, nadherne si sa pohral :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Tož opět děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Ja se pridavam! Pecka. I kdyz tedy priznavam, ze ta puvodni luneta mi k tomu sedi vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Díky i tobě. Vy mě budete tak dlouho udolávat, až tu lunetu vyměním zase zpět Ne nevyměknu,prohodím jí, až mě tato omrzí a basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 parádní fotky, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Pěkný G-shocky, sice netušim co to všechno umí, ale vypadaj dobře. PS - a to jsi ty fotky i fotil nebo je to čistě hraní si ve photoshopu? PS II - už jsem chtěl Casio vyzdvihnout za zarovnaný šroubky, ale koukal jsem, že je to jen na promo fotkách Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Díky, nic extra vlastně nemají, takový standard plus BT, ale především se mi právě líbí designově.Co se týče fotek, tak je to hraní si v PS, mě to prostě baví.Šroubky zarovnané samozřejmě nejsou , takže srovnání bylo jednou z prvních věcí, co jsem po vybalení udělal, takže na mých už je vše, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Tož jsem své hrátky zase posunul o kousek dál. Tentokrát jsem si vytvořil 3D model toho, co je mi blízké, tedy vlny, která zároveň funguje jako stojánek na telefon. Model jsem předal zdejšímu členovi, ten mi ho na 3D tiskárně vytiskl a hotovo. Nedalo mi to a zasadil jsem tedy komplet do tématiky surfu + samozřejmě hodinek, kterými mé vlákno odstartovalo a výsledek je níže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Výbornej a hlavně originální nápad, Michale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Tak sa podarilo? Vyzera to super a perfekt kolaz ak vzdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 V 12. 2. 2018 v 16:47, Bells napsal: Tož jsem své hrátky zase posunul o kousek dál. Tentokrát jsem si vytvořil 3D model toho, co je mi blízké, tedy vlny, která zároveň funguje jako stojánek na telefon. Model jsem předal zdejšímu členovi, ten mi ho na 3D tiskárně vytiskl a hotovo. Nedalo mi to a zasadil jsem tedy komplet do tématiky surfu + samozřejmě hodinek, kterými mé vlákno odstartovalo a výsledek je níže.Nejhezčí ze všeho je ovšem ta T1... Ale ostatní je také dost dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 V 12. 2. 2018 v 17:27, siwi napsal: Výbornej a hlavně originální nápad, Michale. Díky pane, sám jsem z toho nadšený. V 12. 2. 2018 v 18:08, Harwey napsal: Tak sa podarilo? Vyzera to super a perfekt kolaz ak vzdy! Podařilo a je to bomba, jsem zvědavý, co zase vymyslím příště, ty 3D modely mě nějak začínají brát, jsou to přesně takové blbiny, pro které se s chutí nadchnu V 12. 2. 2018 v 19:31, Frostie napsal: Nejhezčí ze všeho je ovšem ta T1... Ale ostatní je také dost dobré. Tu T1 jsem sem již dával někdy ze začátku, model mám již pěknou dobu Je to sice takový úplně obyč model, ale zase komplet kovový a vypadá, jak když je ručně dělaný (nevím jistě, ale přijde mi to jako ještě poctivá ruční práce), což má takový jiný nádech a je fajn. Auto samo o sobě je super a u mě něco takového nesmí chybět, protože k surfům má také hodně blízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Lidi už fakt nevědí co by Mě bude kovový stačit, ale neboj zase na něco přijdu a budeme pokračovat, to je mi už předem jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tak mi začíná nová životní etapa, kterou o kterou jsem se postaral na vrcholku naší země, má žádost byla akceptována - s tím jsem se pochlubil už wristshotem, ale tady to určitě nemůže chybět. Přidávám tedy i více fotek z místa činu, protože i počasí mi opravdu přálo a Sněžka vážně stála za to. On the Top of our Country Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tož gratulace k zasnoubení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se